icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

oila
24. sep 2024

@jancazvalova tak aspon ze dava takto vediet. mne sa velakrat stalo ze som bola nachystana uz na preventivku co je raz za rok, prisla som a na dverach oznam ze prave od tohto dna kedy som ja prisla ma dovolenku 😀 ako to ma dokaze vytocit neskutocne 😀 a tebe nerobi vzdialenost problem ze dochadzas?

grandzero9
3. okt 2024

@oila toto velmi dobre poznam 🙈 preto akoze ked chcem menit gynekologa tak najradsej tak ze aby som nemusela precestovat neviem kolko km a otocim sa medzi dverami 🙈 lebo nie vsetci doktori maju nejaku stranku kde by to davali.

nicol_ka55
7. okt 2024

@natassa2
@si_sa_6
@anitka63 prehliadka absolvovana a tak ako som mala obavy, tak boli uplne zbytocne 🙂 uz v cakarni som sa citila prijemne v pohode, nepachlo to tam ako zvykne u doktorov. pani sestricka ma privitala s usmevom, vyplnili sme potrebne udaje do karty a samotne vysetrenie u pana doktora prebehlo tiez super 🙂

anitka63
8. okt 2024

@nicol_ka55 super to som rada že si dobre pochodila 🙂 a bola si teda len na klasickej preventívnej prehliadke? pani sestrička je super, aj ja s ňou pokecám keď je čas, lebo tie vyšetrenia idú celkom rýchlo 🙂

si_sa_6
9. okt 2024

@anitka63 Presne, to človek je fakt asi 15 minút vo vnútri keď ide všetko ako má a nie je žiadna komplikácia 🙂 Aj keď úprimne cez leto byť v tej čakárni je super, kvôli tej klíme 😀

bert22
10. okt 2024

@oila tak isto si trosku pricestujem, ale radsej som takto v rukach odbornika ako keby mam ist k niekomu kto prave len vysiel zo skoly a nema abslutne ziadne skusenosti. tu mam zaucene ze pan doktor ma dlhe roky skusenosti a berie kazdy pripad individualne podla toho ako je potrebne.

natassa2
11. okt 2024

@si_sa_6 veru veru klima je na nezaplatenie 😀 vies co minule som bola aj dlhsie sa mi vidi, ale to len preto lebo som mala aj taky trosku problem tak sme to preberali, no a taka som ja ze sa vypytujem furt na vsetko 😅

nikky6
22. okt 2024

@ola101 neviem co pre teba znamena nad ramec? ale tu ti prikladam link kde si mozes pozriet jeho sluzby ktore ponuka 🙂 https://www.zenskylekar.sk/sluzby/

eko22
23. okt 2024

@natassa2 Ale veď podľa mňa to treba byť taká. Na škodu to byť nemôže, no samozrejme väčšia výhoda je keď ti pán doktor sám od seba hovorí a ty v podstate sa ani nemáš na čo pýtať lebo si počula všetko čo si potrebovala a všetkému rozumela 🙂

ola101
25. okt 2024

@nikky6 Dakujem za odkaz 🙂 Pozerala som to a nevedela som ze vykonava aj nejake zakroky. To ej podla mna dobra vec ked mas pri nejakom zakroku toho svojho doktora a sam si to odoperuje a nasledne ta aj kontroluje v regeneracnej faze 🙂

flientica
28. okt 2024

@ola101 keby len nejake 🙂 na tej klinike sa riesi kadeco aj neplodnost, no on je priamo pri zakrokoch co sa tyka jednodnovej chirurgie. absolvovala som tak konizaciu krcka maternice a bola som za tuto moznost velmi vdacna, ze tam bol prave pan doktor. celkom ma to tak ukludnilo 🙂

tropkica
14. nov 2024

@rdi rozumiem z tohto pohľadu že to takto berieš, no nemusíš mať obavy. tým že pôsobí dlhší čas neznamená že by mal zastaral metódy, ale práveže má veľa skúseností s rôznymi prípadmi a preto už vie veci posúdiť lepšie 🙂 no zas aby sa nepovedalo tak pán doktor veru ide s dobou, hovorí o tom aj to super sono s UI čo má 🙂

nikky6
15. nov 2024

@ola101 ano je to super, lebo predtym ked som chodila k druhemu zenskemu tak praveze mi dal len vymenny listok a musela som ist do nemocnice a pravdaze tam uz maju tych svojich doktorov, ktorych si ty v zivote nevidela a nevies ake maju postupy, pristup a co od nich cakat. takto z teba opadne aspon nejaky ten stres a nadobudnes istotu ze si v dobrych rukach 🙂

jancazvalova
18. nov 2024

@flientica prosim ta ten zakrok co si absolvovala - zrejme bude cakat aj mna. mam sa bat alebo co vlastne take ma caka? nejak som sa na to nepytala alebo respektive nevnimala ani moc, lebo ked mi to bolo oznamene tak clovek hned na kadeco mysli a nedokaze sa ani sustredit poriadne.

nicol_ka55
19. nov 2024

@anitka63 no mala som v plane obycajnu prehliadku, ale nakoniec z toho vysvitlo ze konecne cakame babatko 🙂 taka som vytesena a este aj dvojnasobne kedze mi to akorat tak vyslo s tou zmenou doktora.

rdi
20. nov 2024

@tropkica akoze sono s umelou inteligenciou? dobre som pochopila? no a to je podla teba dobre? ved taky robot nema cit alebo nemoze nas brat individualne ako to vedia ludia.

sadkoni
22. nov 2024

@rdi ale tak to zas neôžeš brať takto že by ťa vyšetroval nejaký robot 😀 jedná sa o to že napríklad to sono má nejakú integrovanú pamäť a v podstate keď máš nedajbože nejaký nález tak sa to tam vie uložiť a následne keby náhodou si mala o napr. tri roky znovu nález tak sa to vie takto porovnať s tým čo si už mala.

oila
25. nov 2024

@bert22 suhlasim. ja neviem preco sa niektore zeny boja tak velmi toho pricestovania si. ved v dnesnej dobe je to podla mna uz normalne aj ze ta obvodny posle radsej niekam de je to odbornejsie a lepsie.

anitka63
27. nov 2024

@nicol_ka55 jeej gratulujem 🙂 verim ze nebudes lutovat ani ty ani babatko 😉 a v kolkom si tt ak smiem vediet. asi len nejako skoro ked si ani nevedela.

flientica
28. nov 2024

@jancazvalova nemusis sa nicoho bat 🙂 znie to hrozostrasne ked mi pan doktor povedal ze co sa vlastne bude so mnou diat a co mi budu robit, ale dnes sme v 21.storoci pouzivaju sa uplne ine metody a technologie. samotny zakrok dlho netrva, no teda ja to nemozem posudit, pretoze som bola v celkovej narkoze. ale tak ti poviem aspon sa dobre vyspis 😀

si_sa_6
3. dec 2024

@natassa2 To je dobré keď sa človek pýta a reálne mu ten doktor aj normálne odpovedá. Aj keď ja napríklad pri pánovi doktorovi sa ani nepotrebujem nič navyše informovať. Tuším je to jediný doktor taký čo mám že čo mu aj rozumiem 😀

grandzero9
9. dec 2024

@si_sa_6 tak to presne viem o com hovoris teraz 😀 len nerozumiem preco si vacsina doktorov mysli ze my rozumieme vsetkym pojmom a nedajboze latinskym pomenovaniam 😀 ved treba sa bavit normalne, potom aj ten stres opadne z cloveka 🙂

bert22
10. dec 2024

@oila no to je ten lepsi pripad ze ta posle obvodak a nemusis si ho hladat sama 😀 pri gynekologovi by som sa vsak rozhodovala dokladnejsie. jasne ze aj ine organy su dolezite, no ked si vezmes ze ostanes tehotna a potom nasledne tento doktor kontroluje zdravotny stav nie len tvoj ale uz aj druheho cloviecika 🙂

natassa2
12. dec 2024

@si_sa_6 ano, akoze stane sa ze nieco povie v tej ich doktorskej reci ze sa zase nevyjadruje ako uplny laik, no nema problem na nic odpovedat aj keby som sa opytala barsco. ved od toho je tam a to my aj sam on raz povedal 🙂

ola101
16. dec 2024

@nikky6 Mas pravdu. Ty si u neho taketo nieco absolvovala?

eko22
10. jan 2025

@natassa2 a nie je ti to ja neviem take blbe sa tak vypytovat? ja neviem, ale ja teda som z tych hanblivejsich a uz len samotne vysetrenie je pre mna masaker absolvovat..som rada ze uz mam za tym a mozem ist 😀 a to nevravim o tom "utrpeni" v cakarni 🙈

nikky6
13. jan 2025

@ola101 neviem ci bohuzial alebo vdakabohu ale ano uz mam za sebou tuto skusenost co sa tyka konizacie krcka maternice..jedno stastie ze som pravidelne absolvovala preventivne prehliadky aby sa to dalo zacat vcasne riesit.

jancazvalova
14. jan 2025

@flientica tak super si ma povzbudila celkom 🙂 pre mna je uz len navsteva u zubara des 😀 a to sa mam aj nejako rovno objednat alebo ako postupovat prosim ta?

nicol_ka55
15. jan 2025

@anitka63 dakujem ❤ ano ano, teraz som len v 8 tt 🙂 tak verim ze to vsetko dobre dopadne. ale zatial sa mi teda u pana doktora pavlitu paci. a tym nemyslim len ta vonava cista cakaren alebo ze je k dispozicii aj wcko, ale aj jeho samotny pristup a komunikacia.

rdi
17. jan 2025

@sadkoni aha takto 😀 tak to uz je potom ina rec, som si to nevedela predstavit. dakujem za objasnenie 😀 tak ked si to takto spatne vezmem tak je to podla celkom vyhoda. neviem o tom ze by tym disponoval kazdy doktor a ked tak mozno len ti mladi co si prave zriaduju ordinacie ze maju taketo vychytavky.