icon

Kam s dieťaťom okrem parku?

13. jún 2023

Je v meste nejaké fakt ze dobre ihrisko? Alebo proste niečo kde môžem 1,5r dieta vypustiť aby sa hralo na vzduchu?

magda15
Odpoveď bola odstránená
1katyka1
19. jún 2023

Ahoj neviem kde byvas, my striedame asi 5 ihrisk, kt.mame v blizkej vzdialenosti, byvam na juhu. Teraz v lete je dobre aj ihrisko Za hradbami, je tam v lete chladok. V parku je to asi najlepsie. Ale my najcastejsie tak chodime ze prechadzame sa v nasom okoli, prechadzka a po ceste sa pohrame a tak. Kazdy den ideme na ine ihrisko a vzdy nieco zaujimave zazijeme🙂 dcerka ma 2r

tiika
19. jún 2023

A kde bývaš?

tiika
Autor odpoveď zmazal
autor
20. jún 2023

Tiež byvam na juhu, chodievam na ihrisko medzi bytovka mi na bratislavskej, a potom na ihrisko za kockou.. Skúsim to za hradbami asi, je tam chládok aj doobedu?

tiika
20. jún 2023

Aha a v ktorom meste? Neviem, kde majú juh..

autor
20. jún 2023

V Pezinku predsa, ved sme v skupine Pezinok 😁

efendib
23. jún 2023

Ahoj, my sme chodili najradsej tiez na ihrisko do zamockeho parku - navyse sa tam da krasne poprechadzat po parku, aj na detskych odrazadlach ci motorkach, s kocikom, a pozerat jazierko s kacickami, pavy, atd. My mame 2deti s vekovym rozdielom 1,5r, a ked sme chceli, aby sa zabavili na trosku vacsom ihrisku, zobrali sme ich do Modry, ak vies, kde je Billa a Lidl v Modre (odbocis vpravo za pumpou do ulice a potom druha odbocka vlavo za Billou, minies Lidl a dojdes k prijemnemu malickemu parciku, oplotenemu, kde je detske ihrisko s hojdackami, drevenym hradom s 2smykalkami, konikmi na hupanie, krytym pieskoviskom, prehupovackami, lanovym lezenim a lavickami pre rodicov na sedenie - tam mozes nechat dietatko volne si pobehat, su tam stromy, takze aj prirodny tien na niektorych miestach. Tam sa nase 2bobule vzdy dobre zabavili. V pripade, ze je nedobre pocasie sme chodili aj do herne Centra pre rodinu Pezinok, to je na Kollarovej vo vnutornom dvore (vstup volny, resp. das dobrovolny prispevok, da sa urobit kava alebo do Mola do Zahrajkova - tam sa vstup plati. A, samo, vela sme sa prechadzali ...

autor
24. jún 2023

@efendib prosím ta ako sa ide to ihrisko pri parku? Tam je vstup cez park alebo osobitný vchod to ma? Lebo na mape to vidím ze je to akoby pri parkovisku tej bytovky, ale neviem z toho posúdiť ze ako sa tam dostaneme

efendib
2. júl 2023

Prepac, ze az teraz, mali sme rusny tyzden. V Pezinku pri parku je parkovisko - bud pred tou bytovkou (v jej areali), alebo potom za bytovkou - to je v areali uz, kde je aj zamok, aj park - vojdes popri bytovke a vlavo za nou je velke verejne parkovisko. Odtial k vchodu/k branicke je to mozno 20metrov. V Modre sa parkuje hned priamo pri ihrisku - kdekolvek dookola plotika. Dufam, ze som pomohla.