icon

Kde sa stretnúť s maminkami v okolí Pezinku?

kalupinka
21. aug 2006

Ahojkajte uplne nahodne som nadabila na tuto stranku...vacsinou chodim na ine mamickovske fora
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko 😅
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA

dadka212
18. apr 2012

@lucia20 šak jasné v sukromnej sa kecá lepšie, keď si to nemôže hocikto čítať a snoriť 😉

mimikyky
25. apr 2012

@bublinqa
@prettybaby
@heni79
@katavinka
@lucia20
@dadka212
@magimary ....

kočky, oslovila ma p.riaditeľka z našej MŠ s prosbou o pomoc
rodičia neprijatých detičiek do MŠ sa na ňu obracajú s prosbami o pomoc, čo a ako by sa ešte dalo spraviť pre to, aby sa riešil problém s nedostatkom miest v škôlkach v PK,
či existuje niekde nejaká skupina mamičiek ( aj oteckov 😉 ) ktorí majú podobný problém a chceli by to riešiť a tiež hľadajú pomoc...
nejaká chystaná petícia? návrhy na vyriešenie problému? možno nejaké žiadosti o vybudovanie novej škôlky, škôlok?
tento problém treba začať aktívne riešiť, a preto hľadajú čo najviac rodičov neprijatých detí, aby si pomáhali a spojili sa, aby začali spoločne bojovať za svojich mrňúskov, aby mohli viaceré detičky chodiť do škôlok...
prosím Vás, ak o niekom a niečom viete, dajte vedieť... 😉

dadka212
25. apr 2012

@mimikyky no rada, ale mňa sa to už netýka, už sme v Limbachu....

dadka212
25. apr 2012

na facebooku vznikla takáto skupina pridajte sa https://www.facebook.com/#!/events/355266417853...

mimikyky
25. apr 2012

@dadka212 ´dakujem,odkážem rodičom 😉

luciaf13
27. apr 2012

@mimikyky aj my sa pridavame do boja!!!! dajte potom viac info ak budu!teraz mame doma chorusika,takze na protest nemozeme prist ☹

dadka212
27. apr 2012

@luciaf13 je to až o mesiac 😉

luciaf13
27. apr 2012

@dadka212 😎 😎 😎 uz som na to prisla 🙂 takze ideme!!

prettybaby
27. apr 2012

@luciaf13 dakujem .-) pojdem .-)

lucia20
27. apr 2012

@luciaf13 dik, ja som tam uz bola medzi prvymi 😀

heni79
29. apr 2012

@luciaf13
Pozerám, že zrejme máš doma tieý´ž zamietavé stanovisko z MŠ. My áno, ale to sme čakali, lebo už na zápise sa riaditeľka tak vyjadrila.

Akurát som čítala aktuálne číslo Pezinčana a Solga sa tam vyjadruje, že v najbližších ROKOCH sa s výstavbou novej škôlky nepočíta. 😕 Tak naozaj neviem, čo nám zostáva.

luciaf13
29. apr 2012

@heni79 prist 27meho a zaprotestovat,mesto musi zacat tuto casovanu bombu riesit. Ma to vo svojich uzemnych planoch uz dost dlho 😠 myslim,ze stacilo prazdnych reci a mali by aj konat!!!!

strana 75 . 8.1. Skolstvo
http://www.pezinok.sk/uploadfiles/File/samospra...

heni79
29. apr 2012

@luciaf13
To som pozerala a 27. 5. predbežne zapisujem do kalendára. 😅
Mám však obavy, aby to nebol boj s veternými mlynmi.
Ale zas na druhej strane, ak sa zdvihne naozaj masívna vlna protestujúcich (a to aj potenciálnych neprijatých), hádam to nebudú môcť iba ticho ignorovať.

luciaf13
29. apr 2012

@heni79 zatial je na na zozname protestujucich 75rodin,ktore by mali prist , takze tlak bude riadny 🙂 🙂 ved toto uz neni mozne :(

anavi85
3. máj 2012

ahojte, chcem sa opýtať za škôlku...nám stále nedošlo vyjadrenie... ☹

dadka212
3. máj 2012

@anavi85 no ak si tehotná a dieťa nemá 3 roky tak nečakaj kladné vyjadrenie....viacerým prišlo 1.5.

anavi85
4. máj 2012

@dadka212
mne to vcelku nevadí ak by ho aj neprijali , hoci tri bude mať v júli..., no a to, že som tehu sme zistili 3 týždne po prihlásení...len sa čudujeme, že všetci v našom okolí majú vyjadrenie, len my nie

dadka212
4. máj 2012

@anavi85 mne minulý rok prišlo jedno až s mesačným odstupom 😝

cora73
7. máj 2012

Ahojte,vidim,ze riesite skolky...Ako riesite letne prazdniny??? V nasej skolke mi oznamili,ze je otvorena len prve 2 julove tyzdne.. 😨 😨 😨 Cize 1,5 mesiaca nemam kam dat maleho...Sukromne su hrozne drahe-pre mna a babka daleko...Nechcete si niektora privyrobit-za rozumnu cenu-krpec by mal vlastnu stravu-je alergik.. 😉

lenkakoncovka
8. máj 2012

@cora73
Ahoj, kludne by som ti maleho strazila, ak by si potrebovala. ak by si mala zaujem, napis mail: lenka.konczova@post.sk a dohodneme

cora73
8. máj 2012

@lenkakoncovka ahoj Lenka,dakujem za ochotu,ak to nijako neporiesim,urcite sa Ti ozvem .. 🙂 🙂 🙂

mimikyky
11. máj 2012

@cora73 do konca mája sa dá dať žiadosť do "náhradnej" škôlky,ktorá je práve vtedy otvorená... my sme to tak robili bežne, a zobrali decká

cora73
11. máj 2012

@mimikyky dik moc za info.. 😉 😉 😉

cora73
15. máj 2012

Takze docasny presun sa v nasej dedine spravit neda,lebo je tam len jedna skolka a deti z inej obce / mesta nevezmu.. 😠 😠 😠 .A navyse asi ani tie 2 tyzdne nebude skolka otvorena,chcu opravovat strechu... ☹ ☹ ☹

luciaf13
17. máj 2012

@magimary
@prettybaby
@heni79
@lucia20
@iinuska
@bublinqa
@luccille1
@katulienka.
@harvi79
@ivka82
kocky ktore este nahodou neviete, tak vraj na 24.5. o 17.hod je zvolana komisia

prettybaby
17. máj 2012

@luciaf13 aka komisia?skolka?

luciaf13
17. máj 2012

@prettybaby hej na FB to napisala jedna mamicka,predpokladam,ze ot bude na mestskom urade asi v zasadacke,pytala som sa jej este neodpisala,tak uvidime 🙂

prettybaby
17. máj 2012

@luciaf13 ok a co tam planuju poriesit? nerozumiem .-)