Kde sa stretnúť s maminkami v okolí Pezinku?
Ahojkajte uplne nahodne som nadabila na tuto stranku...vacsinou chodim na ine mamickovske fora
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko 😅
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA
ozvem sa aj ja asi až večer. pa
Huraaa,konik ide ako po masle 😀
aj ja sa tesim
jupííííííí už nečakám jak idiot na každu stránku 😀 Akurat sa chystáme trošku von.
barja, ono to este stale obcas zblbne
ahoj kocky,ste na prijme 😀
ahoj levi, asi sa obchadzame, ja som teraz 😉
ja až teraz 😀 😉 Večer som musela PC uvolniť prďolovi 😝 Levy nejdeš nahodou zajtra do poradne? Len tak sa pýtam, lebo ideme logopedičke.
ahoj barja,nejdem do poradne,az 11,7 idem.svokra ide dnes domou,tak sa od logopedky zastav na kafe. 😉
eli,obchadzame sa 😒 MM mi vravel ze ta vcera stretol.
cafte, zas je hovadsky teplo...levi, takze svokrovci? Ja som vcera hodila ockom na balkon a videla som nejakeho chlapa...a tvoj odchadzal autom, no co som si mala mysliet????? 😀 😀 😀
no svokor je na balkone vareny peceny,aj obeduje na balkone,ze on tak radcej 😅
ahojte Pezincanky, ako? Zoji ide osmy zub, tak cez den v naj horucavach sedime doma, lebo hnackuje, chudatko
Chuda male,ale ste nqas predbehli,Romanko ma zatial 7 zubkov.Krpcovi sa zase spat dnes niak nechce,mal o 10,00 spat a nic,len lasuje po suplikoch.Ostrihala som maleho 😉 teraz nanho pohlad,ako mna maleho sintera 😅 Teraz ked mi niekto povie ze je baba,tak uz neviem 😅
jeeeej, chcela by som ho vidiet, musi byt fesak, juj
dnes som Simonke trhala zub,no cirkus ako hrom 😒 ona revala ako tur a mali samozrejme ked ju pocul tak spustil,no susedia museli mat dost,eli nebolo pocut okolo 15,45? 😀 😀
levi, ja ze co sa to deje 😀 😀 😀
prvy mliecny?
no mliecny a prvy 😉 tolko sa pitala ze kedy jej vypadne lebo jej kamosky uz maju vonku aj 3 zuby.No hrozne sa bala,kapesnickom to neslo tak sme zvolili metodu nitky,priviazali o zub,podarilo sa priviazat na desiaty krat,kedze sa trepkala ako kapor,no podarilo sa a je vonku 😀
kocky kdeeeste,zasa budete nocne sovy?
levi, ja som akurat uspala to moje nezbedne, vrtke dieta a som grogy...
eli aj mi sme mali dnes perny den,rano vstal a okolo 10,30 chodi spavat,no dnes placu ako hrom,nie a nie spat,len lasoval suplikoch,rozhadzoval hracky,no potom az o 13,15 zaspal,co mi kamoska zobrala malu zo skolky lebo bi som ju o 15,00hod nestihla zobrat kedze krpec spal,no vecer zasa isiel spat s placom,neviem,neviem co to bolo,mozno teplo,dufam,lebo normalne som mala nervy,najedeny,okupany,caj som mu dala a furt pistal 😒
levi,ja sa ani necudujem, tak je hrozne teplo, my si vieme aspon ponadavat a schladit sa sprchou, ked je uz zle, ale oni vedia len plakat...aj mala je nervozna, ved je skoro stale spotena a to ju uz 2-3 kat denne ochladzujem kupelom, ale aj tak, je to des...Zoja mi spi uz len 1 krat cez den, ale to je fajn, lebo pospi aj 2 hodky a tuto noc uz spala super, od 9 az do 7 rana
ahoj,tak to je fajn.Romanko prespi chvalabohu celu noc,klop,klop,klop.To teplo len zacina,dufam ze na dovolenke to bude v pohode,teraz tu stoji pri mne a robi zle,tuka mi tu po klavesnici,otvara skrinku a vybera papiere.Dnes co robkate?este hnackuje mala?
levi, uz je to lepsie, aj zubok uz vidno, takze dufam, ze najhorsie uz mame za sebou,
hehe, pisem tento prispevok na 2 krat, lebo som ju musela ist nahanat do spalne a mendi tym hodila taku slehu...
levi, mi hovor, peklo, ja som sa len tupo divala z okna a cakala, ktory strom skor zlomi...ved konare len tak lietali, lampa, stoziare na strechach...no brutus...a tie moje paradajky, chuuuudence ☹
eli ip.aj konar ako sme stali pod balkonom pol metra od nas padol.eli no co budes mat s paradajok kecup,po tych krupach 😀
sa smejem ale nemozem na to prestat mysliet,normalne mi je zle,ked si spomeniem na ten kocar a to chudatko v nom 😢
som citala, levi, joj, daj si kupel, nieco fajne a zabudni, lebo ta to bude matat, ze co vsetko sa mohlo stat
levi, keby tie paradajky boli aspon zrele 😒
aha,tak to potom nebude kecup 😅 eli dnes pri kolajach tam kde su zahradky boli hasicske auta,asi strom na trati,su tam niake stromy?

No tusim idem,natahuje sa to ako zuvacka,dlho to trva 🙄 dojdem ked sa prebere konik k zivotu,pa