Kde sa stretnúť s maminkami v okolí Pezinku?
Ahojkajte uplne nahodne som nadabila na tuto stranku...vacsinou chodim na ine mamickovske fora
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko 😅
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA
jaaaaaaj, som si aj myslela, len som nechcela hned tak ostro... Aj MM sportuje vacsinou pravou rukou...a potom este vnutorne brusne svalstvo
no dvere sa zatial neotvaraju,takze urcite niekam odhrabali.Ale MM odisiel ako duch,slohol flasku s chladnicky a plastove pohare a bolo.
no dufam ze nie,dufam ze ma kluce,to je jeho parketa ist bez klucov.Barjus ak nebodaj dokapu k vam daj vediet a prevetraj im zaludky 🙄
tak na take sportovanie by som sa dala aj ja nahovorit, kludne aj 3 krat do tyzdna
babule, sa mate co tesit na dovci...ale aj tak vam v dobrom zavidim, aspon zmenite vzduch
On aj mobil nechal doma,prechcany a to sa na mne rehotali ze stojim na balkone a pozeram na nich 😝
Elived mozme ist mi tri niekedy sportovat 😀 uspime deti a mozme sportovat aj do rana bieleho.
joj levi, ani nevrav, lebo ani od radosti nezaspim...ja milujem sport 😀
ja mam sice MM doma, ale mame tichu domacnost, tak ako keby tu nebol 😒
No ved do kopacky sa da aj tak,odparkuju a posedia vonku.len neviem kedy kopacku zatvaraju.?
A veru mas pravdu,mi sa musime pred sportovanim setrit,kedze budeme sportovat do rana,to je dost,nie 😀

No oni povodne išli von bicyklovat, ale zaparkovali pred Levynim barakom a jej MM doniesol flašku a teraz nasávajú 😀