Kde sa stretnúť s maminkami v okolí Pezinku?
Ahojkajte uplne nahodne som nadabila na tuto stranku...vacsinou chodim na ine mamickovske fora
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko 😅
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA
mimi,keby sme nasli priestor,mohla by si nam precvicovat aerobic.ozaj a de si si robila kurz???
levi,alebo nechapem ani to,preco je na jurkovicovej vytah na parne a neparne poschodie,to som tiez este nevidela,ale no raca,vsak ne?? 😖
dnes sme zasa nemali elektriku,tento mesiac druhy krat...av tychto bytovkach nieje denne svetlo,tak sme museli ist (nastastie len na tretie)peso po tme a s kocarom,no zaujimave to teda bolo vam poviem.esteze som nesla sama mama nam svietila segrinym mobilom,ta tam ma baterku,super vynalez taky mobil,asi si by sa aj mne zisiel, 🙂 a segra mi pomahala s tym hebedom tazkym kocarom...vazne neviem ako by som to zmakla...
radi,aj ja som bola taka urevana,namna len ked sa dakto pozrel,uz som plakala,he
nastastie tatino ten kocar berie v pohode,teda aspon mna utisuje neh sa netrapim,no urcite to stve aj jeho bo ho vyberal on,velmi ponom tuzil,ajked namna bol dost drahy,a takto sme ho do....no couz.
ahojček Katka 🙂 🙂 🙂
nie, nemali ani v kike, ani v auparku, ani na košickej ☹
nevadí, a pumpu si zohnala? nevymákli to svokrovci?
ako sa máte?
vymysleli sme o tak,ze som ho zaparkovala naspet do obyvacky,a zavolala nech svokor donese pumpu,aj mi to nafukal,povedali sme ze mi ho kamoska icala aby som ho mala doma a ze moj mam v aute aby som sa s nim nemusela natahovat hredole o schdoch...bo nam to malokedy funguje vytah,zhltli to 😀
vsak sa predsa nebudem trapit s pumpou,heha
aky ste mali dnik???co ste porabali???aj si daco nakupila ked si behala po obchodakoch???
kde sa nam dnes tula radka???
ahoj Katka 🙂
nie, nič som nekúpila, bola som s malým Majkim a frfľošom Denom, tomu volal kamoš, tak hr hr domov ☹
navečer som bola s babami na koláčiku,na poháriku zmrzkovom, lebo Miška mala
meniny a dnes ideme ešte zháňať darček
ani ja neviem, kde máme Radku ☹
lubi,a co tricko,uz si ho mala na sebe???aj ja by som ho chcela.myslis,ze mo bude L dobre??alebo racej XXL?neviem porad mi 😅
ahojček Katuliatko 🙂
nevymysleli sme darček, tak dostala batoh do školy, čo mala dostať až pod stromček, a teta mi kázala,že jej mám kúpiť za ňu kartu na telefón, ona sa sem medostane, má malé yorkšíriatk,
tak som sa vytrepala o druhej do móla kúpiť ju, aj zaplatiť v orangi účty, a oni vraj nedá sa, lebo nám nejde softvér, mení sa akcia bla bla bla...dojdite poobede, tak zo mňa vyletelo "do riti tak ja sa sem trepem cez pol pezinka a h... vybavím?!!!"
už som tam neššla, pojdem zajtra doo
to tričko modrý koník som skúala, už je aj opraté, a mne by stačilo aj S,ale najmenšie mali M, to mám ja, takže Ty, keďže si vysoká, ale chudučká, podľa mňa L. v žiadnom prípade nie xxl 🙂 😀
no tak to su dobri teda,to ma tiez dokaze pekne vytocit...chudatko a este si sla aj s malym ach jaj...trupici 😠
he ze chuducka...ja sa inak dojim ake je na dlzku bo mne je setko kratke kedze som taka dlhana 😀 ale objednam teda to l a uvidim ved ono sa to dlkovo asi ajtak moc nemei,skor je vydy vecie cislo sirsie ako dlhsie 😅
no mi sme sa rozhodli,ze najdeme iny kocik,bo ajtak sme chceli na leto kupovat iny,ze ked dakam pojdeme nech ho lahko dame do kufra,tak kupime daco take a potom uvidime co bude s nasim zlatym kocarom ☹
praveze ziadny,ja sa neviem rozhodnut.asi ho bude msiet vybrat zasa mato.ale uz zanho nedam viac ako 8000
Radi,dobre ranko 😀
No dnes som uz aj robila prerabku bytu 😀
Ale iba s kvetinami pretoze Sabinka ich uz dociahne a vyhadzuje hlinu.
Sibalka jedna mala.
Uz spinka idem jej nieco uvarit. Musim nieco na kusanie ale trenovala zub lebo uz ho pekne vidiet. Akurat ze ho nechce ukazat musim nasilu 😠
radi,kym ti tu hlinu nepapa tak je to v poho 😀
ja dnes neite varim cestovinu s hovedzim meskom som zvedava ci to bude chutit.
inak nam sa konecne tiez ukazal minizubok pravo hore...to je treti. 😉
Radi,idete dnes plavat,co?vraj v piatok menili vodu ci co tak idete do cistuckeho 😀
No super bude cista voda.
A vy plavete zajtra tusim ze?
My dnes zaciname treti kurz a budeme mat 3 nove kocky.
Lebo z povodnej skupiny sme zostali uz len dve, tak dufam ze to bude ok.
Lebo deturence uz boli na seba navyknute
mi zajtra zacneme druhy...ideme na pol 9 a dufam,ze sa to pomeni aj nam bo teraz sme chodili len dve ale co sme chodili predtym na ine hodinu vzdy nas chodilo 5 a aj sme trochu pokecali 😝

Lubi nemam svalovku , to mas s toho nosenia.
Biflošky nemaju svalovky na rukach , si nevidela vcera ten vykon 😀
Ale ne, ale aspon niečo mi islo.
Kati ja by som urcite revala, fakt ja sa poznam.
Ked som bola tehu sme boli na dovolenke v Kovačovej, my tam chodime kazdy rok.
No a zaspinila som si tehu nohavice take delove z Polusu zo Snehurky ak poznas, stali 2200,- No keby si vedela ako som ja plakala lebo som ich zaspinila od nejakej kolomaze. Moj tatko mi chcel kupit nove len aby som uz prestala.