icon

Škola Narnia v Pezinku

18. apr 2023

Ale ma bodnotenia v ramci vykonu deti tato skola?Je to skola kde s deti naucia alebo je to skor skola ,lahka forma zamerana na projekty a nie na ucivo.Dakujem

beaas
19. apr 2023

Narnia je škola cirkevná,určite sa deti učia,dosahujú veľmi dobre výsledky,majú silnú angličtinu.... a pridaná hodnota,deti aj vychovávajú k hodnotám, veľa sa rozprávajú...

autor
19. apr 2023

@beaas dakujem za komentar,skor som myslela ci s ataˇ s dermi tak nehraju,ze maju dobre vysledkY v porivnani s ostatnymi skolami.

beaas
20. apr 2023

Asi nerozumiem úplne otázke... ale väčšina detí ďalej pokračuje na bilingválnom gymnáziu C.S.Lewisa (angl)... Za mňa určite fajn.

autor
20. apr 2023

@beaas ok a na akej urovni maju naprikald matěatiku,slovencinu,je tato skola narocnejsia oproti klasickym zakladnym skolam?Da sa z nej prestupit aj na 8r gymnazium?

beaas
20. apr 2023

Skus pozrieť stránku,majú tam isto vysvetlene metódy,ktorými pracujú... A určite sa dá prestúpiť,viem o viacerých deťoch,ktoré išli na 8- ročné....

kacena4
20. apr 2023

je to klasicka skola, ziadna alternativna

autor
21. apr 2023

@kacena4 dakujem,kolko intwgrovanych v jednej teiede asi?Suseda mintvrdi ze 14,co je asi kravina.

beaas
21. apr 2023

A suseda tam ma deti? Určite nemajú 14 integrovaných v 1 triede - to by učiteľ nedal

autor
23. apr 2023

@beaas dakujem,ved sa mi to nezda mozno na celych 8 tried ze dikopy