icon

Čo navštíviť s deťmi v Piešťanoch?

tvyks
3. júl 2025

Dobry den , chceli by sme sa v piestanoch unytovat na jednu noc a pocas toho pochodit to tam trochu. Deti dve ( 3roky. A 10rokov) je tam nieco vhodne co by ste odporucali?
Urcite skusime ekopark, potom ma napadlo cachtice su blizko.slnava je nejaky fajn cyklookruh ,daju sa tam prenajat bicykle na tu trasu? A co by ste este odporucili?dakujem

biba_18
3. júl 2025

iba jednu noc? to ale aby ste tam boli od rána prvého dňa… keď pôjdete do ekoparku, pôjdete autom alebo tými bicyklami? lebo trasa okolo sĺňavy je pekná, ale ja radšej chodím do opačnej strany po hrádzi smerom na hornú stredu - je to jednoduchšia trasa…
keď pôjdete do čachtíc tak v podolí je park miniatúr…
a čo sa týka bicyklov - sú tam požičovne, napr. oproti hotelu magnólia je jedna, ale neviem ako majú detské bicykle, skús tam zavolať, majú otvorené už od deviatej…
inak neviem čo sa tam dá vidieť s deťmi, nechodím tam s deťmi, ale v meste je reštaurácia kam chodievam často a aj rada, lebo tam je fontána kde sa deti čapkajú a sú úplne happy, lebo tá voda im tam špliecha všade 😂

tvyks
autor
3. júl 2025
@biba_18

iba jednu noc? to ale aby ste tam boli od rána prvého dňa… keď pôjdete do ekoparku, pôjdete autom alebo tými bicyklami? lebo trasa okolo sĺňavy je pekná, ale ja radšej chodím do opačnej strany po hrádzi smerom na hornú stredu - je to jednoduchšia trasa…
keď pôjdete do čachtíc tak v podolí je park miniatúr…
a čo sa týka bicyklov - sú tam požičovne, napr. oproti hotelu magnólia je jedna, ale neviem ako majú detské bicykle, skús tam zavolať, majú otvorené už od deviatej…
inak neviem čo sa tam dá vidieť s deťmi, nechodím tam s deťmi, ale v meste je reštaurácia kam chodievam často a aj rada, lebo tam je fontána kde sa deti čapkajú a sú úplne happy, lebo tá voda im tam špliecha všade 😂

@biba_18 praveze ja to tam vonec nepoznam tak preto sa pytam co a jak naj ..to som len videla ma nete ze sa okolo slnavy da bicyklovat a neviem ani ako daleko je to k eko parku

madeincssr
3. júl 2025

@tvyks Park miniatur Podolie (16 min autom, mozno tam ide bus?) Popozeraj foto a recenzie na mapach google. Ale dobre je tam byt nie za poludnajsej/popoludnajsej horucavy.

marianarem
3. júl 2025

@tvyks Okrem vyssie spominaneho sa da ist este na plavbu lodou po Vahu.

kika16161
6. júl 2025

Ak pojdete na bicykloch okolo Slnavy, ekopark mate po ceste vedla hradze. Maju tam aj vstup do arealu odtial. Odporucam na tento vylet vyhradit cely den, aspon nase deti vedia na ihrisku v ekoparku stravit kludne aj 3 hodiny a stale im je malo + prehliadka zoo 1 hod + cesta okolo Slnavy na bikoch min. 1 hodina s detmi pohodovym tempom. Aj viac ak sa zastavite na detskych ihriskach co su po ceste (pri Krajinskom moste v PN je ihrisko zihadielko, na lodenici je ďalšie), pekna zastavka je siesta plaz, to je pri hati. Tento okruh vrelo odporucam s detmi.