icon

Kúpanie na Sĺňave

adka8zlocha
14. júl 2023

Ahojte, ktoré miesto/pláž na Sĺňave je najlepšia na strávenie dňa s malými deťmi, chceli by sme sa aj okúpať. ďakujem 🙂

abbey1
14. júl 2023

@adka8zlocha Na Sĺňave v Piešťanoch? Tu sa nekúpeme už roky. Maximálne na Prúdoch.

adka8zlocha
autor
14. júl 2023

@abbey1 fuha tak vdaka za info, ja som mala zafixovane, ze sa tam normalne kupe stale 😁 niekto mi spominal, ze su tam upravene plaze, tak som automaticky ratala aj s kupanim.

zefyra
15. júl 2023

@adka8zlocha A nemyslíš tú pláž čo je kúsok od kempu Pullman? Momentálne sme tu, sú tam bazény, piesková pláž, vodné lyžovanie, ale teda cena za vstup nekresťanská 😊

adka8zlocha
autor
15. júl 2023

@zefyra moze byt, ale teda uz chapem spravne ze sa tam kupe len v tych bazenoch. Pozerala som terqz na nete to vstupne a asi sa nam to neoplati, kedze bazen mame pri hoteli. Vdaka 😊

simona92101
15. júl 2023

@adka8zlocha urcite s malymi detmi by som sa na slnave nekupala,ta voda je cisty hnoj..tam sa kupu len odvazlivci🤷‍♀️ skor tie Prudy ako bolo spomenute

alenamikulasova
23. júl 2023

@zefyra dobrý den, chystáme se pod stan do kempu Pullmann. Můžu se zeptat, tato pláž je součástí kempu? Pripadne kolik stojí vstupné ? 🙂 A pokud vás můžu poprosit nemáte i nějaké typy co bychom v okolí mohli navštívit (koupání,hrady, cokoliv) - děti 3 a 6

zefyra
23. júl 2023

@alenamikulasova Nie je súčasťou kempu, je asi 1 km od neho. Vstupné pre 2+2 nás vyšlo 50 euro na deň. My sme boli v kúpeľnom meste, je tam termálne kúpalisko Eva, soľná jaskyňa, jazdí tam vláčik.Na kraji Piešťan je Eko Park super pre deti. Boli sme len na 3 dni, viac sme toho nestihli a ani by sme dlhšie nezostali, priamo v kempe stávajú nejaký hotel, tak je tam dosť hluk z toho, na čo nás samozrejme nikdo neupozornil, keď som si robila telefonicky rezerváciu.

alenamikulasova
23. júl 2023

@zefyra byli jste přímo v kempu Pullmann? Máme v plánu tam být také jenom na tři noci, moc se mě líbil bazén přímo v kempu pro děti. A 50 euro je docela dost :/

abbey1
23. júl 2023

@alenamikulasova Ak budete v Piešťanoch, pre deti určite bude zaujímavá jazda vláčikom na Kúpeľný ostrov. Tam sú jazierka s rybičkami, voliery s pávmi, bažantami, kolotoče, Váh s labuťami, kačičkami. Neďaleko je reštaurácia Gurmán s odborom s vysokou zverou- cca 30 kusov, alebo Čertova pec s malou jaskyňou a je tam tiež vysoká zver, divé prasiatka, kozicky- ak si prinesiete mrkvu a jablká, môžete ich kŕmiť. Ďalej hrad Čachtice, kukuričné bludisko v Hornej Strede, Eco Park. Je tu čo pozerať, len teda s kúpaním veľká bieda.

zefyra
23. júl 2023

@alenamikulasova Áno, priamo v kempe Pullman sme boli.