Zvýšila Dr. Benačková poplatky o 100%?
Ahojte. Nebol teraz v poslednej dobe u dr. Benačkovej?
Pocula som ze si uz pyta viac. Z 10e na 20e. Ja som si to zistovala na socialke a ze nema narok si pytat peniaze. Ked som sa pred 2 rokmi ohradila ze s akeho dovodu si zacala vyberat 10e jej odpoved bola...zdrazela elektrika zdrazela voda......a ja jej nato...co mam ja spioocne s vasou el.a vodou......pritom mi vezme len krv a idem prec. A jej odpoved bola ....Ked sa Vam nepaci mozete si najst ineho dr. No keby v PN bolo viac reumatologou tak okamzite od nej odidem!!!!!!!!
Ja sice s dr nemam skusenost ale ma oficialny cennik v ktorom ma uvedeny poplatok? Ked nie tak nato nema ziaden narok, poplatky moze pytat len za ukony, ktore ma uvedene v cenniku a neuhradza poistovna napr. za rozne tlaciva a administrativu, gyn. za fotky z utz, nadstandartne ukony... Da ti vobec doklad o zaplateni poplatku? Ak nie dala by som podnet alebo priamo z ambulancie zavolala policiu.Neviem sice aky je stav s reumatologmi ale neda sa ti najst niekoho ineho v okoli ak k nej nechodis pravidelne-casto?
@anonym_e21121 doklad asi taky o zaplateni ze to kupila asi v tescu alebo u podnikatela tie pokladnicne bloky Cize nema ani pokladnicny blok nic
Ja sice s dr nemam skusenost ale ma oficialny cennik v ktorom ma uvedeny poplatok? Ked nie tak nato nema ziaden narok, poplatky moze pytat len za ukony, ktore ma uvedene v cenniku a neuhradza poistovna napr. za rozne tlaciva a administrativu, gyn. za fotky z utz, nadstandartne ukony... Da ti vobec doklad o zaplateni poplatku? Ak nie dala by som podnet alebo priamo z ambulancie zavolala policiu.Neviem sice aky je stav s reumatologmi ale neda sa ti najst niekoho ineho v okoli ak k nej nechodis pravidelne-casto?
@anonym_e21121 raz za pol roka chodim
@jahu348 a ja ti poradím.... vypýtaj si doklad o zaplatení a podaj sťažnosť na VUC, že pani doktorka ti to odôvodnila tak, že to má na elektrinu atď., A potom uvidí pani doktorka ten rachot, keď jej príde kontrola....👽👉👉👉
to všetko máš právo, ale na druhú stranu píšeš, že nemáš možnosť iného reumatológa.
Stojí ti ten 20 eurový poplatok za to?
týmto tento poplatok neobhajujem, to nie...
mala by mať pokladňu alebo QR kód.
Vezmi ten doklad a nahlás ju na FS aj na VÚC
Povedz jej, že chceš platiť kartou. Aj keď ja som z a hotovosť, ale v tomto prípade by som chcela vidieť ako s a bude tváriť. 😅
Ja chodím kožnej Beňuškovej a tá to isté, 20€ berie od každého, dá si pacientov po 15 minutách a vždy je 1-2hod sklz, keď som tel. povedala, že nepotrebujem čas, že si sadnem do čakárne tak sestrička povedala že to je jedno, že 20€ aj tak zaplatím.
No žiaľ dostať termín u kožného je nemožné, povedia všade že neberú, alebo dajú termín o pol roka..
Otvorila som podľa názvu témy, či nejde o rovnakú Dr, síce Dr iná, ale vyberačka rovnaká🤣
Ja chodím kožnej Beňuškovej a tá to isté, 20€ berie od každého, dá si pacientov po 15 minutách a vždy je 1-2hod sklz, keď som tel. povedala, že nepotrebujem čas, že si sadnem do čakárne tak sestrička povedala že to je jedno, že 20€ aj tak zaplatím.
No žiaľ dostať termín u kožného je nemožné, povedia všade že neberú, alebo dajú termín o pol roka..
Otvorila som podľa názvu témy, či nejde o rovnakú Dr, síce Dr iná, ale vyberačka rovnaká🤣
@anonym_65db69 Ja som raz s časenkou u nej čakala 7 hodín. 😀 Ale vtedy ešte neboli poplatky. 1 až 2 hodiny je ešte super.
@anonym_65db69 Ja som raz s časenkou u nej čakala 7 hodín. 😀 Ale vtedy ešte neboli poplatky. 1 až 2 hodiny je ešte super.
@anonym_064fa6 to verím, lebo do lekárne ju volá dcéra, poberie aj rozne akútne prípady(známosti) a to teraz má takú novinku asi od nového roka, lebo obj na čas brala 10€ a tí čo sa len posadili do čakárne neplatili.