Môže piť mesačné bábätko feniklový čaj?

duvidko
16. mar 2013

chcem sa opitať ci može mesačne babetko feniklovy čajik lebo nutrilon mi stale vyvracia jak mu ho dam a ja nekojim

majolenka11
16. mar 2013

tu je skôr na mieste ina otazka ako feniklový čajik, nema tvoje babätko reflux? vieš potom tam treba ine mliečko AR,
a čajiky su už od 2 tyzdnov napr. ja som davala HIPP je dobry a ukludní burško.

bibistec
16. mar 2013

jedno znacne ries najprv ake mlieko davat, caj moze taky pre deti ale to mlieko by som riesila v prvaom rade

tomasko27
16. mar 2013

Ak caj,tak jednoznacne Hipp spokojne brisko.Je vyborny na travenie.Ale tu skor treba zmenit mlieko,ja som davala Bebu HA a tiez som bola spokojna aj deti.

trinka
16. mar 2013

Pozor baby čajik HIPP obsahuje laktozu. Naša mala mala alergiu na kravske mlieko a z tohoto caju zvracala ako besna ☹. K otázke: Može od 1. týždna. My sme kupovali SUNAREK, alebo normálny feniklový popradký, ten uplne obyč. Alebo som kupila fenikelove zrniečka a zaliala.

milka1978
16. mar 2013

@duvidko no ak tvoje bábo stále vyvráti UM Nutrilon tak má asi reflux ... to by trebalo vyšetriť ... lebo z čajíku deti málokedy vracajú a prakticky tvoje bábo okrem eniklového čajíku nemôže iný ... ešte akurát svätojánsky čajík ten môže .... no z čajíka by nevracal mlieko ... to bude reflux .... aj nekojíš daj mu Nutrilon A. R. a uvidíš, že ti nič nevyvráti a aj čajík v sebe udrží .... máme ten istý problém

katuska169
16. mar 2013

mozes ved na caji je napisane ze od ukonceneho 2tyzdna,vyskusaj ine mlieko mu dat 🙂

janka273
16. mar 2013

Ak by malo bábätko reflux, nemôže nič čo nadúva - ani feniklový čaj, ani aníz, ani kmín...mám doma dieťatko, čo má reflux....skús sa vypýtať na gastro.vyšetrenie.

nelita02
24. sep 2014

a caj obsahujuci len fenikel nemoze byt hociaka znacka? ja som kupila Biomilu, nema pridavne latky...Od kolkeho tyzdna ho mozem davat? Alebo aspon ze by som ho ja pila a potom kojila tyzdnove babo?