icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

tinuska1982
2. jún 2017

Ja som druhy den po operacii, sili mi pruh, aj diastazu a robili plastiku. Uz beham po nemocnici, ak zajtra budu dreny prazdne tak mozem ist domov.

angd
2. jún 2017

@tinuska1982 aj ja som tak mala🙂.Sme čakali, že to bude horšie 🙂))

tinuska1982
2. jún 2017

@angd cakala som fakt vacsiu bolest, ale nakoniec ma viac boli chrbat z lezania a ruka po infuzkach, no som zvedava na zajtra...uz by som aj sla domov

angd
2. jún 2017

@tinuska1982 a kedy ťa operovali, v stredu alebo vo stvrtok?
Mňa minulý týždeň v stredu a v piatok ma pustili.
Veru....ten chrbát. ....

tinuska1982
2. jún 2017

@angd v stredu ma rezali, len stale sa mi plnia dreny... no aspon to nemam opuchnute ani modre.

mamajka2451
8. jún 2017

Ahojte, necitam predchadzajucu komunikaciu, ale absolvovali ste niektora abdominoplastiku brucha v Nitre? Ak ano, tak prosim vas kde a za aku cenu vam to robili a mali ste narok aj na preplatenie zo zdravotnej poistovne

mamajka2451
8. jún 2017

Zabudla som, dakujem krasne

danilli
11. jún 2017

Baby prosim o radu. O dva tyzdne mam termin na abdominoplastiku. Uz je cas zacat riesit predoperacne vysetrenie. Len neviem, ci staci ak pridem na interne a poziadam o to, alebo musim mat od obvodneho lekara sprievodku. Viem ze to budem platit, len ma zaujima ci mam mat sprievodku alebo netreba. No a este aka je priblizne cena za predoperacne vysetrenie s EKG a odverami krvy. Dakujem za odpoved 🙂

salvia450
14. jún 2017

@danilli sprievodku treba, za predop. som neplatila nič.Ty budeš platiť ? 😕

tinuska1982
16. jún 2017

Ja som nemala ziadnu sprievodku, len mi plasticky chirurg povedal ze mam povedat obvodacke ze idem na operaciu pruhu a spravila mi vsetky vysetrenia krvi co bolo treba s tym, ze je aj internistka tak hned aj ekg a popis. Co mi spominal doktor tak len interne by ma vyslo na 60 eur a ku tomu este rozbor krvi.

danilli
22. jún 2017

@salvia450 @tinuska1982
no uz mam vsetko za sebou. Na interne som isla bez sprievodky, ako sanoplatitelka som ziadala o odbery krvi tie zakladne predopercne ma vysli na 34€ a na internom ma poslali aj na EKG a to som za interne platila 24€. Tak uz mam za sebou aj OP a uz len odpocivam. Som zvedava na vysledok, lebo teda zatial to nevyzera dobre s kozou okolo pupka. Velmi vela koze tam mam😢

angd
22. jún 2017

@danilli a u koho si bola?

tinuska1982
23. jún 2017

@danilli a prerabali aj pupok? Lebo ja mam okolo pupka uplne napnute

danilli
23. jún 2017

@angd @tinuska1982
Bola som v TT u dr.Marshala
Pupok mi prerabal, ale robil mi kotvu. Spodna cast je napnuta, asi tak do pol pupka ale nad pupkom uplne volna, striova koza akoby nedotknuta.

tinuska1982
23. jún 2017

@danilli a doktor pri prevaze hovoril co?.ja to mam vsetko napnute a strie co som mala nad pupkom tak sa mi presunuli pod pupok, ale ich je podstatne menej, a jazvu mam len v bikinovej casti, este aj otvor po povodnom pupku, jazvu po slepaku a po cisarskom mi odrezal..

salvia450
24. jún 2017

@danilli aj ja mam kotvu, neviem podla coho sa rozhoduju ako urobia rez, niesom tou jazvou nadšena, no brucho som mala tiež po opke cele napnute 😒

danilli
25. jún 2017

@tinuska1982 @salvia450
Nie je az tak dora foto, ale je dost vidno ze v okoli pupku je ta koza volna. Taka ista, aka bola predtym

salvia450
25. jún 2017

@danilli kedy ťa operovali, lebo vidím, že niesi vystretá celkom ?

tinuska1982
25. jún 2017

@danilli este pockaj...aj ta koza si este musi sadnut naspat na tie svaly a urcite je tam este aj velky opuch a nad tou spodnou jazvou moze byt este nahromadena krv...ono to este 100% klesne, ulahne...mne ked odpadla taka hrubsia chrasticka v strede tak cez taku malu dierku mi este vytekala tmavohneda krv a to brusko pomaly ocividne klesalo..

daisylucky
25. jún 2017

Len sa pridavam do diskusie, lebo tiez zvazujem abdomino...

angd
25. jún 2017

Aj ja mám kotvu, nemala byť, ale pri kresleni natahoval tu kozu,meral a verdikt:zevraj mam malo kože, tak kotva.a tiež mám kožu napnutu,ale to som rada🙂....sa trápim s hojenim jaziev,nech to je pekné .

badimeria
25. jún 2017

@zena1 ahoj prosim je to uz dlha doba ale prosim kde vobec ist na koho sa obratit v mt koli brusku dakujem?

danilli
26. jún 2017

@salvia450 @tinuska1982
OP bola presne pred tyzdnom. Dnes na kontrole nebol ziadny opuch, stehy mi nevybral, ze az o dva tyzdne. Az na to okolie pupku sama volna koza striova je to celkom ok. Ked si odmyslim okolie pupku budem krasna 😂

tinuska1982
26. jún 2017

@badimeria ja som bola v mt u sukromnika ale operovali ma v dolnom kubine...

erikasvk
28. jún 2017

Baby prosím o radu, ktorého doktora doporučujete na operáciu. Som ochotná ísť kdekoľvek na Slovensku len, aby to pekne vyzeralo. Ďakujem za recenzie.

angd
28. jún 2017

@erikasvk kazda ti poradí svojho🙂..... Ja som bola v BB,doktor Ulianko,isla som cez poisťovňu, neplatila som nič Jazva je fakt tenucka.

erikasvk
28. jún 2017

@angd BB by bolo skvelé nakoľko som z VK to je blízko. A čo potrebujem, aby to šlo cez poisťovňu? Nemáš foto pred a po? aspon do správy keby si mi poslala nech mám väčšiu motiváciu 🙂

angd
28. jún 2017

@erikasvk musíš mať pruh a odporučenie na operaciu od všeobecného chirurga.Foto po nemám, nakoľko som ešte len 5tyz po opke a stále mám pás.Diastazu som nemala veľkú, 2,5cm.

erikasvk
28. jún 2017

@angd Diastázu mam aj ja aj keď neviem akú veľkú. A o pruhu neviem. No nevadí aj si zaplatím len nech už mám aspoň o polovicu krajšie brucho a nemusím nosiť voľné tričká 🙂

angd
28. jún 2017

@erikasvk o pruhu som nevedela ani ja,nič mi nebolo.....ale chirurg pri vyšetrení zistí
Ak aj nemáš pruh,väčšinou v štátnych nemocniciach sa platí oveľa menej.napr.v BB v Roosveltke okolo 1600e.v súkromnej klinike cez 2000e ,niekde aj 2500 atď. ....Ak by som nemala pruh,šla by som do Roosveltky.