icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

angd
17. sep 2022

@fulmekovaveronika mudr Ulianko v BB

fulmekovaveronika
18. sep 2022

@angd ako ste spokojná z jeho prácou mám nástup na abdo 27.9. boli ste cez poisťovňu alebo ako platiteľ prosím

fulmekovaveronika
18. sep 2022

@angd prepáčte už čítam že ste boli cez poisťovňu ,prosím čo všetko ste zo sebou mala ? Čo ste využili ,na ktorý deň vás pustili domov ?

angd
23. sep 2022

@fulmekovaveronika myslite pobalene?....urcite odporucam vlhcene utierky🙂 a flasu so sosacikom.A mala som zbalene klasicke veci do nemocnice.Myslite na oblecenie,ktore sa lahko oblieka,hlavne nohavice na gumicku.

fulmekovaveronika
25. sep 2022

@angd písala som vám správu ,ďakujem ,pekný zvyšok dňa

miskaaa89
28. sep 2022

@zena1 dobrý deň čítam že ste boli na Abdominoplastike.Boli ste vo Zvolene?ja tiež zvažujem ďakujem

viktoria12
11. apr 2023

Ahojte tiež uvažujem nad zákrokom je tu niekto s ke

kattari
2. jún 2023

@viktoria12 ja uvažujem o saci ale neviem, je to dosť veľká operácia a ta jazva..

scscmc
14. júl 2023

Ahojte...ja som po tejto operácii 16dní,zatiaľ neľutujem. Prvý týždeň bolesti ale postupne ustupujú a dnes už je to celkom fajn. Môžem už normálne chodiť,nesmela som prvé dva týždne sedieť.Dnes už sedím ale cítim brucho,neboli,je to skôr také napätie.Prikladam fotky pred a po,no ešte to nie je úplne zahojene,je to 16dni od operácie

fr275
15. júl 2023

Ahojte chcela by som sa opýtať. Absolvoval niekto z vás operáciu diastazy? Chcela by som vedieť či je to veľmi bolestivé. Počula som ze vraj to strasne boli a jedna známa povedala ze ľutuje ze si to dala spraviť lebo to strasne boli. Chcela by som počuť aj iný názor pretože Chcela by som si dat zopakovať aj diastazu aj nadmernú kožu

mnatasa
16. júl 2023

Ahojte, ako je to po operacii? Ste na PN alebo ste si museli zobrat dovolenku?
Dakujem

katkaluky89
16. júl 2023

pri tychto zakrokoch som osobne takze vidim ako to robia atd..sikovny plastik ti to urobi pekne, bolesti su tesne po operacii ked je vsetko cerstve ale potom to ustupi

wikinap
18. júl 2023

@scscmc wau pekna zmena a prosim tá kde si bola ja sa strašne toho bojim

baryana
9. okt 2023

@fr275 ahoj som po op s diastazou 3 tyzdne a jedine,co lutujem ze som nesla uz skor.som po poslednom porode 10 rokov a zvazovala som to velmi dlho kvoli tomu strachu z bolesti.prvych 5 dni su tie bolesti pri dvihani sa z postele.ale pomohli lieky od bolesti. Dalsi tyzden uz bol v pohode. Zajtra bude 3 tyzden a uz som v praci. Tu na koniku je skupina abdominoplastika,tam su fotky,aj skusenosti, vsetky info od dievcat,co to absolvovali.

kattari
9. okt 2023

@baryana ahoj, nevadí ti ta veľká jazva?

baryana
9. okt 2023

@kattari oproti tomu velkemu previsu je pre mna velka jazva nic.ani ju v pradle nebude vidno. Som nadsena,ze nemusim uz rvat tu kozu do nohavic.ak by ta jazva tak o rok prekazala,videla som pekne tetovanie😃.zamaskujem.

ankov
13. okt 2023

@baryana mozes prosim poslat odkaz na tu diskusiu ? Mne to nejako nechce najst. Dakujem

baryana
14. okt 2023

@ankov to nie je forum.to je skupina. Vola sa Abdominalna plastika brucha a tam sa pridaj.

baryana
14. okt 2023

@ankov poslala som ti pozvanie

ankov
14. okt 2023

@baryana dakujem

baryana
15. okt 2023

@ankov poslala som ti pozvanku aj do inej skupiny,mozno aj tam najdes,co potrebujes.

oziriska
24. nov 2023

@tinika Prosím vás, ktorý lekár vám diagnostikoval diastázu a z akého dôvodu, aké ste mali ťažkosti?

oziriska
24. nov 2023

@humajnicek Prosím vás, kto vám diagnostikoval diastázu a PREČO, AKÉ STE MALI ŤAŽKOSTI?

oziriska
24. nov 2023

@angd Prosím vás, kto vám diagnostikoval diastázu a z akého dôvodu, aké ste mala ťažkosti?

tinika
24. nov 2023

@oziriska naprv som bola na jednom kurze ohladne diastazy, aj moja obvodna vedela čo je diastaza poslal a ma na chirurgiu, ti na sono, kde mi tu diastazu zmerali a doporučli operaciu.

angd
25. nov 2023

@oziriska chirurg...po porode.....,ale aj fyzioterapeut mi to potvrdil.Bola som stale ako tehotna...

oziriska
3. dec 2023

@angd Aha... Vdaka za info!

oziriska
3. dec 2023

@tinika Aha... ďakujem pekne za info!

andrea269
28. jan 2024

@scscmc prosím vás kto vás operoval?

oziriska
29. jan 2024

@baryana Prosím vás, môžte ma tiež pozvať do tej skupiny? Ďakujem!