Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
@viktoria12 áno ja som bola pred 9 týždňami
Ahojte žienky. Tie čo ste boli na abdominoplastike, ako ste to riešili s holením ? Pretože ja už jazvu mám celkom zahojenú,len stále keď sa oholím a mi rastú chĺpky,tak sa mi na jazve zapália a mokvaju.
@katkaluky89
Ahoj, spomenula si, že si pri týchto operáciach.
Chcela by som sa opýtať, či nemáš náhodou skúsenosť s tým, že po zašití diastázy mi ostalo zatvrdnuté vystúpené brucho. Vlastne mám brucho veľké ako pred operáclu iba inak tvarované.
Na kontrole mi povedali, že to lepšie nebude a mám to masírovať. Ale sú to už 4 roky a masáže nepomohli.
@lubicak71 ahoj. Áno ostáva tvrdšie to bruško..lebo ti zašijú sval prakticky..ale to závisí aj od plastického chirurga aký je šikovný či sa ponáhľa alebo si dá na tom záležať. A áno odporúčajú sa masáže. Každý sa hojíme inač.
@alexa1289 tiež som nosila dlho pás a masírovala poctivo. Ja žijem v Nemecku a chcela som ušetriť peniaze, tak som cez nemeckú agentúru bola na operácii v Čechách. Ide to tam ako na bežiacom páse. Po 6 týždňoch som bola na kontrole a povedal mi lekár, že musím ešte podstúpiť liposukciu, vraj sa to nemôže hneď vykonať pri abdominoplastike, čo ma veľmi prekvapilo, takže ma výkon potom stál rovnaké peniaze ako v Nemecku. Mám zákazníčku ktorá sa dala operovať v Nemecku a má krásne ploché mäkké brucho.
@takyna nie. Ja som napríklad nechudla už vôbec, schudla som predtým. No ja som šla na základe odporúčania lekára - mala som rozsiahly pruh a diastázu
@humajnicek dobrý deň, môžem sa opýtať či ste mali opuch dlho po operácii? Som dnes 22 deň po diastaze plus pruh, nie plastická chirurgia. Ďakujem

@oziriska ahoj,poslali ti pozvanku do tej skupiny? Dakujem