Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
@angd ako ste spokojná z jeho prácou mám nástup na abdo 27.9. boli ste cez poisťovňu alebo ako platiteľ prosím
@angd prepáčte už čítam že ste boli cez poisťovňu ,prosím čo všetko ste zo sebou mala ? Čo ste využili ,na ktorý deň vás pustili domov ?
@fulmekovaveronika myslite pobalene?....urcite odporucam vlhcene utierky🙂 a flasu so sosacikom.A mala som zbalene klasicke veci do nemocnice.Myslite na oblecenie,ktore sa lahko oblieka,hlavne nohavice na gumicku.
@angd písala som vám správu ,ďakujem ,pekný zvyšok dňa
Ahojte tiež uvažujem nad zákrokom je tu niekto s ke
@viktoria12 ja uvažujem o saci ale neviem, je to dosť veľká operácia a ta jazva..
Ahojte...ja som po tejto operácii 16dní,zatiaľ neľutujem. Prvý týždeň bolesti ale postupne ustupujú a dnes už je to celkom fajn. Môžem už normálne chodiť,nesmela som prvé dva týždne sedieť.Dnes už sedím ale cítim brucho,neboli,je to skôr také napätie.Prikladam fotky pred a po,no ešte to nie je úplne zahojene,je to 16dni od operácie
Ahojte chcela by som sa opýtať. Absolvoval niekto z vás operáciu diastazy? Chcela by som vedieť či je to veľmi bolestivé. Počula som ze vraj to strasne boli a jedna známa povedala ze ľutuje ze si to dala spraviť lebo to strasne boli. Chcela by som počuť aj iný názor pretože Chcela by som si dat zopakovať aj diastazu aj nadmernú kožu
Ahojte, ako je to po operacii? Ste na PN alebo ste si museli zobrat dovolenku?
Dakujem
pri tychto zakrokoch som osobne takze vidim ako to robia atd..sikovny plastik ti to urobi pekne, bolesti su tesne po operacii ked je vsetko cerstve ale potom to ustupi
@fr275 ahoj som po op s diastazou 3 tyzdne a jedine,co lutujem ze som nesla uz skor.som po poslednom porode 10 rokov a zvazovala som to velmi dlho kvoli tomu strachu z bolesti.prvych 5 dni su tie bolesti pri dvihani sa z postele.ale pomohli lieky od bolesti. Dalsi tyzden uz bol v pohode. Zajtra bude 3 tyzden a uz som v praci. Tu na koniku je skupina abdominoplastika,tam su fotky,aj skusenosti, vsetky info od dievcat,co to absolvovali.
@humajnicek Prosím vás, kto vám diagnostikoval diastázu a PREČO, AKÉ STE MALI ŤAŽKOSTI?

@fulmekovaveronika mudr Ulianko v BB