Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
@humajnicek dobrý deň, môžem sa opýtať či ste mali opuch dlho po operácii? Som dnes 22 deň po diastaze plus pruh, nie plastická chirurgia. Ďakujem
@lenusa2809 dobrý deň, ja som mala cca 4-5 týždne opuch, modriny, ale celková rekonvalescencia trvala 12 týždňov.
Mali ste niekto po abdominoplastike tvrdé brucho? Ak áno ako dlho? Ja som po operácii šiesty mesiac. Mala som rekonštrukciu pravého prsnika po mastektomii kedy mi zobrali brušný lalok a vytvarovali mi prsnik. Ďakujem za každú informaciu
@ankov Ja som 4 roky po oprácii a mám brucho ako pancier od korytnačky🙈
@lubicak71 tak mne lekár vravel, že kde bola šitá diastaza, tak tvrdé to bude. Ale opuchnuté už predpokladám nie je po takej dobe…?
@lenusa2809 neviem, či to je opuch, ale je to nepríjemné a moc vystúpené, ako keby som žiadnu operáciu neabsolvovala. Po operácii som mala brucho ploché a po 6 mesiacoch mi vystúpilo a to som nepribrala. Doktor mi poradil maderoterapiu.
Robila som všetko možné aj kavitáciu a nič.
@lenusa2809 neviem, či to je opuch, ale je to nepríjemné a moc vystúpené, ako keby som žiadnu operáciu neabsolvovala. Po operácii som mala brucho ploché a po 6 mesiacoch mi vystúpilo a to som nepribrala. Doktor mi poradil maderoterapiu.
Robila som všetko možné aj kavitáciu a nič.
@lubicak71 😮 a máte ho takéto vystúpené vždy ? Či len niekedy ? Mali ste operovanú aj diastázu ?
@lubicak71 tak mne lekár vravel, že kde bola šitá diastaza, tak tvrdé to bude. Ale opuchnuté už predpokladám nie je po takej dobe…?
@lenusa2809 tak mne to nevravel Dr. že keď je diastáza šitá, že bude tvrdé brucho. Ja mám brucho naozaj dokonalé.
@alexa1289
Pred a po operacii, teraz mam pocit, že to brucho je ešte väčšie
@lubicak71 kompresné prádlo ste nosili ? Ja 4 mesiace v jednom kuse. Akurát som si ho dala dolu keď som sa išla sprchovať. Po 4 mesiacoch som začala s ľahkou chôdzou a dychovymi cvičeniami na diastazu. Inak to vyzerá, ako keby sa Vám diastaza znova vrátila. Mali by ste ísť asi na USG brucha.
bronia13 - ja som bola na konzultacii v Martine na sukromnej klinike, avsak zakrok mi budu robit /ked si dohodnem termin/ v MFN. Doktorka bola velmi prijemna, vsetko povysvetlovala a doporucuje vyslovene nam maminam po viacerych porodoch. Cenovo - orientacne povedala ze zakrok stoji cca 700€ + anesteza + pobyt dva az tri dni. Takze cenovo som bola uplne suprovo prekvapenaaaa....
@zena1 ahoj, je to už zopár rokov, ale tiež nad tým uvažujem. Ako to prebiehalo? Bola si spokojná?
@haslerka31 Nebudem platit 2000, v nemocnici je zakrok za 700e a potom podla toho kolko dni tam budem ..no myslim ze max to bude cca 1200€ ((o: Dakujem dakujem...bojim sa, nu dufam, ze to dobre dopadne, vysledok bude uzasny..a ze sa co najskor postavim, aby som zvladala maleho fesaka doma ((o: dakujem, dam info potom
Ja osobne by som nikdy do nemocnice na abdominoplastiku nešla. Mám známe, čo boli a nedá sa porovnať s mojím bruchom, čo som bola na súkromnej klinike. Už aj oni ľutujú, že radšej si nenašetrili a nešli na súkromnú kliniku. Majú nepeknú jazvu, krivú, nemajú ploché to brucho a je toho viac. Je to zákrok, pri ktorom by som na peniaze nepozerala, radšej by som počkala a zainvestovala.
@lubicak71 kompresné prádlo ste nosili ? Ja 4 mesiace v jednom kuse. Akurát som si ho dala dolu keď som sa išla sprchovať. Po 4 mesiacoch som začala s ľahkou chôdzou a dychovymi cvičeniami na diastazu. Inak to vyzerá, ako keby sa Vám diastaza znova vrátila. Mali by ste ísť asi na USG brucha.
@alexa1289 asi budem musieť ísť na vyšetrenie

Mali ste niekto po abdominoplastike tvrdé brucho? Ak áno ako dlho? Ja som po operácii šiesty mesiac. Mala som rekonštrukciu pravého prsnika po mastektomii kedy mi zobrali brušný lalok a vytvarovali mi prsnik. Ďakujem za každú informaciu