Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
Baby....nikto to uz neriesi alebo neriesil???
@zena1 dobry den,nasla som si vas komentar ,mohli by ste mi napisat spravu ci ste boli na tom zakroku a ako to prebeihalo?VRaj sa to da ja vo ZV medicentre ,dajte mi prosim info .Dakujem Anita
@ivkake ahoj,mozes mi prosim napisat sparvu ako dopadla operacia a ke to je teraz?Dakujem Anita
@lolitkamtc Ahoj, bola som aj na konzultacii vo ZVolene, nepacil sa mi doktor, jeho reakcia...a vlastnezabezpecenost "kliniky". Absolvovala som to nakoniec v nemocnici v Martine
cafte baby...tak ja som prave dva tyzdne po opke...ked sa niekto chce nieco opytat...pytajte sa...rada odpoviem moje dojmy... 😉
Bola som v zahranici.vyslo ma to 1700 eur aj s liposukciou.som velmi spokojna.aj ked je to este opuchnute...
@jaruska12345 mna by zaujimalo ako to funguje 🙂
@fulu22 mna by to tiez zaujmalo ako to prebiehalo a ako je to teraz dakujem
dobry den o tyzden som objednana na konzultaciu do Kosic k doktorovi jurasekovi na Krivej ulici na abdominoplastiku .....prosim ma s nim niekto skusenosti
Neviem.1400 vyratal keby som chcela abdomino. ale vybrala som si mini. Nechcela som prerabat pupok :-P
@mirao no miniabdo pokial mas len dole kozu a nie si velmo pribrata. A abdomino ak mas ovis aj nad pupkom a chces mat cele brucho ako nove to ti stiahnu celu kozu smerom nadol a urobia ti novy otvor na pupok 😀 ja som si to pozerala pred op na youtube.je tam priebeh op ak sa nebojis pozri si to. Ja som po 2doch uz chodila a na 3mi hned mala skocila nabrucho a den na to maly takze ja som sa uzdravila rychlo 😀 spanie na chrbte priserne ..so skrcenymi nohami
@kvixa Ja silno o tom uvažujem.Zajtra odchádzame na prázdniny.Keď prídeme,potom sa budem tomu viac venovať.Musím si o tom veľa prečítať ,popozerám aj videá.Ak Ti to nevadí,môžem sa pýtať čo ma zaujíma?Som rada,že som Ťa tu objavila.No to podľa toho čo hovoríš,že na druhý deň si chodila,tak to mám ako po cisárskom?( mala som 2 cisárske.) Ja som si myslela,že to zatajím pred všetkými ,nechcela som to nikomu hovoriť.Lenže takto sa to nebude dať.Deti mi musia babky postrážiť,neviem ako to urobím🙂 Jedine manželovi sa priznám.Pred ním sa to nebude dať zatajiť:( Tak Zatiaľ ďakujem.Ak teda môžem,ozvem sa ešte.Pa.
Ahojte ste tu niekto kto absolvoval zakrok niekedy nedavno, najlepsie KE alebo PO ? Silno uvazujem o tom,ze by som sla. Schudla som takmer 30 kg a strasne mi ovisa koza na bruchu ☹ Nepomaha ani kazdodenne cvicenie, cim viac chudnem tym viac ovisa hoci citim, ze pod tou kozou su svaly.
@cutty robili vsetko aj svaly sili...ja som bola uplne chuducka ,taka 50kg ale po detoch xom mala brucho strasne..Platenie..hned ked si urcis termin do 5 dni musis poslat 50eur potom ti to odpocitaju,to je ako zaloha.Za konzultaciu som platila 10 eur a celkovo ma to stalo 1500 eur....mala som po opke cislo na doktora takze kedy kolvek ak su problem mozes volat.....pan doktor vravel ze ja mat problem nebudem lebo som chuda a mlada ale trocha som mala s tlakom.bolesti sa nemusis vobec bat je to take pokial nerobis nic ,neboli.ja si myslim ze konkretne ja som sa davala do hromady dost dlho kedze tu zeny pisu ze po 2 tyzdnoch idu do prace......ja za seba tak az teraz mozem povedat ze sa citim ako pred tym...........ale stoji to za to a po opke som este schudla zatial 3 kg.fakt,brucho je na nepoznanie
@kacurova Ja tiez fakt rozmyslam ze sa n to dam lebo to hrozne vyzera. Ale az ked celkom ukoncim moj chudnuci proces aby to malo spravny efekt. Ale zistujem si uz teraz co kde ako aby som mala prehlad. Da sa to aj tak ze pojdem na konzultaciu a termin operacie si dam trebars az o pol roka ?
ano da sa aj tak....naozaj doktor magdo je fakt dobry aj ti poradi.........ja si myslim ze ak by si si to dala teraz este viacej by ta to nastartovalo a par kil aj odreze

Baby ako dlho ste sa davali po operacii dokopy? Kolko trvalo hojenie a tak? Velmi by som tuto plastiku chcela, u nas je to asi aj nejake geneticke, pretoze aj mojej chudej mame ostalo brusisko ako keby bola este tehu cele roky... len sa bojjim ako budem vsetko okolo zvladat po opke..