icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

kacurova
17. apr 2014

@cutty samozrejme

radkatt
17. apr 2014

Ahojte, ma niektora abdomino po cisarskom? Zaujimalo by ma po akom case po cisarskom sa moze tento zakrok robit, dakujem 🙂

jelka21
17. apr 2014

@radkatt Ahoj, ja sa tiež len chystám, po dvoch cisárskych, ale čo viem, tak asi po dvoch rokoch. Je dobré mať aspoň polroka ustálenú váhu a už neplánovať detičky...

williamjozef
22. apr 2014

Kocky ja idem za tri tyzdne,tesim sa ako male dieta na kolotoce 😀

jankabublinka
23. apr 2014

Ahojte babenky,som po dvoch porodoch,moje brucho je v strasnom stave,ovisnute,strie,hernia nad pupkom,roztrhnute svaly... ☹ chystam sa v zime na plastiku do BB,neviete mi poradit kliniku,resp.chirurga?tiez sa chcem opytat ci je mozne aby nieco hradila poistovna,dakujem za odpovede 🙂

kacurova
24. apr 2014

@williamjozef a kam ides?

williamjozef
24. apr 2014

@kacurova Ustav lekarskej kozmetiky Bratislava

zaniram
24. apr 2014

ja som tyzden po a parada. teda brucho je este napuchnute, ale ten pocit, ked si sadnem a nic sa "neposklada" 😀 . a skoro vobec to neboli. mna skor zaujima, baby co ste boli, koncom juna chceme ist na dofcu k moru a bojim sa ci to nie je skoro. neviete poradit? dik

zaniram
24. apr 2014

@jankabublinka neviem, ci to nezalezi aj na lekarovi, lebo ten moj (v PO), povedal, ze on cez poistovnu tento zakrok nerobi.

jankabublinka
24. apr 2014

Dakujem zaniram za odpoved,super ze mas po a citis sa o.k.. 😉

jankabublinka
24. apr 2014

@zaniram Este som sa chcela opytat,kolko ta to vyslo..dik

zaniram
25. apr 2014

@jankabublinka 1212,- s narkozou aj s navlekom.

mzov
25. apr 2014

@williamjozef ahoj, ked si bola na konzultacii, tak vraveli ze jazva bude cez cele brucho alebo ako pri sekcii? Dakujem!

williamjozef
25. apr 2014

@mzov ahoj,no povedal bikinovy rez,takze ako pri sekcii ,len vecsia jazva 🙂

mzov
25. apr 2014

@williamjozef tak to je super, tak si to predstavujem aj ja 🙂 ked budes mat po, tak sa popytam viac. A drzim palce!!

williamjozef
25. apr 2014

@mzov dakujem,ved koli tomu som sla na sukromnu aby som to mala najtensie,pekne zasite a tak aby to nebolo vidno 🙂 ked budem schopna sa odfotit hodim foto 😝

jankabublinka
25. apr 2014

A baby neviete Mudr V.Pikula,chirurg v BB,aky je...neboli ste pri nom niektora na operacii?ja asi pojdem tam...

zandyk
26. apr 2014

@kacurova ahoj ako dlho si bola hospitalizovaná?

kacurova
27. apr 2014

rano vo stvrtok som prisla .operovali ma od 11hod do 13.00 a domov som sla mv piatok okolo 11hod

kacurova
27. apr 2014
jankabublinka
27. apr 2014

@kacurova A co bolesti?da sa to vydrzat?spokojna s vysledkom?

kacurova
28. apr 2014

@jankabublinka tak spokojna som maximalne...ono vela aj zalezi na tom ake brusko bolo pred tym,ci mas vela tuku a tak.....sem tam to mam pri jazve take nahuzvane ale ja som mala siroke strie .vidiet ze urobil maximum aby som bola spokojna...brusko je uplne plochce.....ja mam skor problem este aj teraz skoro po mesiaci s tou tekutinou ....pri vacsej namahe mi zacne tiect z rany.vraj to je o.k ,ze lepsie ako keby sa mala drzat vo vnutri ,len mi to je neprijemne ked sa to spusti niekde vonku...vcera som bola konecne po mesiaci na prechadzke a velmi dlho som nevydrzala.....bolesti ani neboli velke skor ten strach ci to je dobre a preco to opucha.......no priprav sa ze take dva tyzdne to bude najtahsie a potom uz pohode....zasa kazdy to moze prezivat inac

kacurova
28. apr 2014

@jankabublinka este k tej bolesti...rez ma nebolel ale ze vobec,fakt.vraj sa tato opka da prirovnat skoro k cisaraku.no poviem ti ak takto boli cisarak tak oproti porodu aky som mala ja to nic nieje.....neboj ,my zeny to musime zvladnut...moj manzel povedal ze aj keby jemu mali dat tolko penazi tak by do toho nesiel...:DD

jankabublinka
28. apr 2014

@kacurova no ja som prave ze stihla len koza ovisnuta,a ako ty, sama stria,moji chlapci mali porodnu vahu styri kila jeden aj druhy,porody boli brutal,teda ten prvy najmä, 😖 ,ja sa najviac bojim ako budem po operacii fungovat,mladsi ma rok,a nema mi velmi kto pomoct s nimi,manzel stale v praci ☹ ale aj tak sa chcem na to dat,aby som zo sebou bola ako tak spokojna...nevedela som ze ta voda sa robi tak dlho,fuu 😒

kacurova
29. apr 2014

@jankabublinka doktor vravel ze nie kazdemu sa robi.mne uz je fajn,konecne a brusko skoro ako pred detmi.vcera som bola konecne v praci mala som pocit ze to potrebujem rozchodit.niekto pise ze o dva dni uz vstal a robil vsetko ja som vstala po tyzdni a presla od postele na vecko.....ale ja som mala problem s tlakom a tepmi....ja som zacala mat problemi s tou vodou az tak zhruba o 10 dni......rozhodnutie je na tebe ale myslim ze mala je este velmi mala..,budes musiet niekoho poprosit.lebo ajspon 2 tyzdne musis byt v klude ,nic nedvihat a hlavne lezat...doktor vravel ze sa natiahne jazva ,ze proste nemam robit noc

jankabublinka
29. apr 2014

@kacurova no,musim si to este riadne rozmysliet,dakujem za odpved 🙂 nech sa tebe a rodinke dari..

supi
6. máj 2014

ahojte, aj ja som nabrala odvahu na abdomino...neviete mi odporucit kam v Ba a akoli ist? je tych centier tolko...odporucte prosim dakujem 🙂

iwana10
28. máj 2014

Ahojte. Rozhodla som sa pre adminoplastiku idem buduci tyzden na konzultaciu. Boli ste niekto u valdmana v PO ? A po akom case sa da vratit do prace . Dakujem

jelka21
19. jún 2014

@iwana10 ja som mesiac po opke a co som pocula, tak ak mas lahku pracu, tak po dvoch tyzdnoch, ale napriklad ja by som to este po dvoch tyzdnoch nezvladla a este som dostala silnu chripku, co tym zositym svalom dalo riadne zabrat... teraz po mesiaci uz je to v pohode, uz by som to zvladla...ale kazdy to zvlada inak. 😉

gemina
30. jún 2014

@iwana10 Ahoj, ako ti dopadla konzultacia? Planujes u nho aj operaciu? Dakujem.