icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

angellss
23. apr 2015

@jankabublinka Ahoj som rada, že si v poriadku a dopadlo to dobre. Veľmi pekne Ti ďakujem, že si mi napísala už budem pokojnejšia. Tak Ti zošívali aj brušné svaly mala si diastázu brušných svalov? Aj mne to budú asi robiť tak uvidíme ako sa im to bude dať urobiť. Jazva je aká dlhá cez celé podbruško asi však?

jankabublinka
24. apr 2015

@angellss No cez cele,dnes uz ma nic neboli 🙂 kebyze mi tie svaly zosije,tak asi to by bolelo...a ty kedy ides?

jankabublinka
24. apr 2015

@angellss ano,mala som tu dyastazu a zial v takom stave,ze sa s tym uz nedalo robit nic,o tom som ani nepocula,zeby sa to nedalo urobit,z toho som trochu sklamana,ked uz to stoji tolko penazi a potom satoneurobi uplne...co uz

angellss
24. apr 2015

@jankabublinka ja idem 12.5. tak som zvedavá, že či sa to mne bude dať zašiť tie svaly.Presne tak je to dosť drahé zaplatíš za to a keď sa prebudíš tak len potom sa dozvieš, že čo s tebou porobili a zmeniť to už nemôžeš. Nedá sa to nijako ovplyvniť a to je na tom najhoršie.

jankabublinka
24. apr 2015

@angellss no,a to ma este zaskocila suma,lebo pri konzultacii povedali kolo 1600 daco,a ked som sla platit tak to bolo 1827 eur...ty ides tiez ku pikulovi ,tebe aku sumu vraveli?

angellss
29. apr 2015

áno k Pikulovi idem povedal, že to bude 1800 tak som zvedavá, že koľko mi povedia po operácii, to nie je od nich fér keď sa na niečom dohodneš a potom zaplatíš viac....žiadna zmluva predtým?

jankabublinka
29. apr 2015

@angellss Nie ziadna zmluva,myslim,ked som potom pozerala blocek,tak samotna abdomino stala 1200 a potom este ubytko,strava...anesteza?mozno som ja zle pocula ked mi vravel cenu v decembri,alebo isla cena hore...ale hlavne ze to budes mat dobre spravene,lebo on je dobry v tom co robi...ja som spokojna ako to urobil,o tyzden mi vyberu stehy,robim uz vsetko,len nedvyham tazke veci,citim sa ako pred operaciou,som tiez zvedava aku budes mat vyslednu cenu,plati sa pred opkou...

angellss
29. apr 2015

mne tak povedal, že 1100 bude abdomino a ostatok do tých 1800 ubytovanie anestéza strava. Platí sa vopred? Dobre, že si ma informovala aby som si zobrala peniaze so sebou.... 🙂 No dúfam, že sa zobudím ak nenapíšem tak... 😉 To som rada, že si spokojná ako to vypadá....Aj ja by som bola rada keby som to mala už za sebou...Som rada, že si mi napísala a našla som Ťa tu a ešte aj to, že to robil ten istý doktor....Super pocit a aj taká podpora pred operáciou... 🙂

jankabublinka
30. apr 2015

@angellss Zobudis sa urcite 😀 presne take myslienkove pochdy som mala aj ja 🙂 ako som si priala nech mam uz tyzden po,a ani som sa nenazdala a je to uz jedenast dni 😅 potom si m ozme pofotit bruska,ked sa nam kus zahoja a prehodnotit,porovnat 😎

angellss
30. apr 2015

Smiech...Jasne pofotíme porovnáme, že ktoré je štíhlejšie urobené xi xi.... 😀 A na internom vyšetrení si bola v nemocnici? Alebo u svojej doktorky?

jankabublinka
1. máj 2015

@angellss 😀 V nemocnici.....

jankabublinka
10. máj 2015

@angellss ahoj,tak co,ides v utorok?ak ano,urcite sa nemusis bat,len sa teš,nebudes lutovat,nic strasne to nieje,potom sa ozvi,budem na teba mysliet 😉 😀

angellss
13. máj 2015

ahoj...no tak už to mám za sebou nebolo to také hrozné nič ma nebolí...hlavne,že to je už za mnu....ked si prišla domov tak si si nič s tým nerobila? nechala si si to zabandážované?

jankabublinka
26. máj 2015

@angellss az teraz citam,super ze mas po,ja som s tym nic nerobila kym mi nevybrali stehy,od vtedy kazdy den,premasirujem jazvy,mam taky gel od koznej na jazvy a tiez raz do dna svietim s bio lampou,jazvi sa krasne hoja,nemom ani opuch,proste krasa 🙂 tebe zosil svalstvo?

angellss
26. máj 2015

Ja idem na vybratie stehov akurát tak som zvedavá ako to bude štípať..🙂 Super, že si spokojná. Nie ani mne nezošil svaly povedal, že sa mu nedali....No samozrejme ako aj tebe....Myslím, že sa im nechce púšťať do toho tak sa vyhovoria, že sa im to nedalo....No nič s tým už nespravíme....Ja som bola milo prekvapená, lebo mi povedal, že sa znížili ceny od toho dňa, keď ma operovali....Mala som platiť 1960euro a platila som 1500 tak som bola happy......🙂

jankabublinka
26. máj 2015

no tak to mi ani nehovor,ze sa znizili ceny 🙄 tak to naozaj flaka ked ani tebe nezosil,pekne 😠 aspon ze ta to vyslo lacnejsie teda,aj tak je to dost blbe ze koli tomu tam clovek ide a on sa na to s prepacenim vysere..stipe to ale da sa to vydrzat,mne tam nejake stehy ostali,tak som si povyberala sama,tiez si potom skontroluj...

angellss
26. máj 2015

@jankabublinka Presne najskôr nasľubujú, že to zašijú keď zaplatíš a keď sa zobudíš s rozpáraným bruchom tak povie, že sa mu to nedalo urobiť a ešte dodal, že viac by vás to bolo bolelo po operácii....dodo.....nechce sa im to robiť hlavne, že majú naše prachy v kapse...No a ešte pripomienka k tomu ubytovaniu to za tú cenu čo sme zaplatili sme mali mať jedlo na zlatom podnose aj s pikolíkom 🙂 Jedlo bolo otrasné veľký rozdiel s nemocničným jedlom to teda nebol....Hrozné to bolo ešte že sme tam boli len dva dni....Oki stehy skontrolujem či sú všetky fuč...Dík za radu..Pa

jankabublinka
27. máj 2015

@angellss No jedlo strasne,ja som jeden den mala na veceru ryzu a kuracie maso a to iste na dalsi den na obed,ja som si tam objednala so spoluleziacou pizzu inac by sme sa nenajedli 😀 taky svet je,vsetkym ide len o lóve 😅 ale aj tak nelutujem,brusko mam pekne ploske a som stastna ze nenastala ziadna komplikacia....potom fotime,hej? 😉

erikasvk
27. máj 2015

Babenky ukazte fotky 🙂 aj ja zvazujem a neviem sa rozhodnut....

angellss
28. máj 2015

@jankabublinka Presne kuracina a ryža a na druhý deň to isté. To bolo fakt trapné za tie peniaze. Potom pofotíme, len sa mi to trošku zahojí ešte mám trošku modriny 😀 Nechcem ešte fotiť, aby sa ostatné nezľakli a necúvli pred operáciou... 😅 😀

jankabublinka
28. máj 2015

@angellss o.k 😀

ginag
28. jún 2015

Ahoj babi. V stredu idem na abdominoplastiku do TT k Mudr.Zacharovi. Máte niekto skúsenosti? Dakujem

ginag
9. júl 2015

Ahoj. Dievcata ktore ste absolvovali abdominoplastiku, chcela by som sa opytat ci ste mali aj vy nafuknute resp. opuchnute brucho? Ako keby som tam mala nejaku tekutinu. Som 8 den po operacii. Citala som ze opuchy su normalne ale predsa ma to znervoznuje. A kedy sa to asi vstrebe? Diky

erikasvk
12. júl 2015

Babenky pridajte fotky pred a po taka som zvedava neviem sa rozhodnut ci ist ci neist....... dakujem krasne

palculienka123
4. okt 2015

Žienky mám na predaj sťahujúce nohavičky-odporučené lekárom, určené na sťahovanie brušných svalov po tejto operácii vo veľkosti M ( nosené výhradne na spodnom prádle)...... ak má niekto záujem nakuknite do mojich inzerátov. Sú to tieto:
http://www.lipoelastic.sk/produkty/kompresivne-... .

erikasvk
4. okt 2015

@palculienka123 ahoj a ako si spokojna s operaciou prosim ta?

palculienka123
4. okt 2015

@erikasvk keby som sa mala rozhodnúť ešte raz, neváham ani sekundu 😉

erikasvk
4. okt 2015

Dakujem a nahodou nemas foto pred a po? Boze tak sa bojim ist..... ale na druhej strasne strasne chcem.

erikasvk
20. okt 2015

Baby tie co ste boli na abdominoplastike.... ako sa citite? ako dlho vam trvalo kym ste vedeli normalne fungovat??? Bola som na konzultacii a v januari idem na to... No strasne sa bojim.

ginag
20. okt 2015

Vobec sa nemusíš báť. Prvé 3 dni sú najhoršie a potom po týždni už môžeš pomaly začať niečo robiť ako malé prechádzky atd. Žehlenie a varenie. Po 2 týždňoch ani nebudeš vediet ze si bola. Mne robili pruh a diadtazu. Teraz budú 3 mesiace ze som si to dala robiť. Este tam je mierny opuch ale lekár povedal ze to trvá aj 4-5 mesiacov. A potom treba postupne začať posilňovať vnútorný brušný sval. Ničoho sa neboj, skôr sa tes ze to budeš mat zasebou. Do leta budeš super😀👍 kde ti to budú robiť?