Abdominoplastika a vaše skúsenosti
Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.
Baby poradte mi prosim plasticku chirurgiu kde vam urobili abdominoplastiku..... Uz som bola na dvoch konzultaciach a nemam nejaky dobry pocit z doktorov... Skuste poradit kde ste boli spokojne.
Ja som bola v Trnave ale mi to robil lekár z BA. Keď ti všetci pomôžu tak sa ničoho neboj. Prvé 3 dni sú najhoršie a po týždni už môžeš fungovať. Ja som bola v lete v najväčších horúčavách som nosila pas keď bolo 38 stupnov. Jazva je v pohode, kým úplne vybledne to je cca 8 mesiacov. Keď nemáš dobrý pocit z lekárov tak chod k inému. A do Trnavi nechceš?
ahojte, mate niektorá skúsenosť s operáciou v ba?
AHOJ mariana82 ja som momentalne druhy den po plastike a bola som v esthetic clinic v Bratislave....
Ahoj cawes ...nie nečakala ...ja som bola na konzultacii v decembri pred Vianocami tak ma dali na 18.1.,ležala som tam 24 hodin a domov .Teraz sa zotavujem ,brucho opuchnute ani sa mi nechce veriť že to bude raz ploche a hladke....
Ahoj erikasvk stalo to 2500 eur ,personal velmi mily ,z tejto strany spokojnosť velka a dalej to neviem posudit každa sme ina a každa mame ine brucho ja som mala velky previs a velmi široke strie....akoto bude vyzerať ked sa všetko vyhoji ukaže čas neviem to posudiť a porovnať na esthetic som sa rozhodla pretože tam pracuje velmi šikovna pani doktorka Simonova....chcela som ist len k nej.Ale mam informacie ,pokial by si chcela isť na plastiku do Ružinova je tam šanca že ti to preplati poisťovna,pokial ti lekar spravne vyplní žiadosť.
Ahoj erikasvk...ja neviem že to tu tie baby nejak lahko znašaju ja mam pocit opuchnuteho znecitliveho brucha ale ako vravim mala som velky zozsah...v podstate stale ležim vstať sama mam problem a ked si predstavim žepojdem do sprchy mam mrakoty...zajtraidem k pani doktorke na kontrolu všetko sa jej opytam či to je normalne....stale som len treti den po operacii dam vedeit ...ja som si vyčlenila dva tyzdne na rekonvalescenciu ale som pochopila že takto to nepojde ...asi tyzden pridam
erikasvk....ja by sm sa pri malych detoch do toho nepustala je to narocne ....neviem si to predstavit ja uz male deti nemam takze v pohode 😒 oddychujem a aj to sa mi zda ťažke... 😒
Dievčata dakujem ....som zvedava čo mi povie zajtra lekarka 😉 ozvem sa a dam vedieť.
Ahojte .....vraj vsetko ako ma byt dnes mi vybrali dreny mam sa chodit pekne vystreta pol hodinu denne prechadzat a najviac ma pobavilo ze mam boky ako Kardasianka...sa pytam že co to ma znamenat a lekarka ze tie tam boli stale len ste ich cez brucho nevidela...no uvidim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som bola prekvapena ze tazko zapinam nohavice lebo opuch ...vraj po tretom tyzdni ich zapnem....tolko z dnesnej kontroly prajem krasny vecer....
ja som schudla 50 kg bola to trojročna strastiplna cesta ale podarilo sa a to brucho som si dala za odmenu 😉 takže držim palce v chudnuti a potom aj ku krasne postave.....je to neskutočny pocit
Ahojte bolelo keď vám vyberali dreny? ja idem zajtra
Ahojte mna caka operacia v utorok. Tesim sa aj bojim. Je t bolest po prebudeni velmi velka?
ahoj cutty,bolest je uplne znesitelna. a oni ti daju lieky od bolesti.
Tak uz to mam aj ja za sebou. Som treti den po operacii, zatial je vsetko v poriadku. Bala som sa bolesti ale je to uuuplne v pohode. Chodim v predklone zatial a spim v polosede. Skôr ma boli chrbat ako brucho 😂
@cutty sili ti aj svaly?
@silviaimreova ano aj svaly sili. Preco?

@ginag Ahoj bola som na konzultacii v KE v chiramede a este idem do BB essur clinic. Nakolko som to zvazovala a KE je od nas velmi daleko. Mam to 200km a ziadna dialnica. A tebe to kde robili? Jazvu mas v pohode? Bojim sa preto ze mam rocneho synceka tak ako to budem zvladat ako dlho su bolesti a tak. Mam mamku, svokru a manzela vsetci mi pomozu naplno len mam obavy aby vsetko dobre dopadlo.