icon

Abdominoplastika a vaše skúsenosti

kajasyn
30. jan 2012

Rozmyslam nad touto operaciu,poprosim vase skunosti,ci poznatky.Niekto,kto to podstupil aj v Kosiciach-koho oporucate?Dakujeeem.

zdena12345
29. sep 2016

@elian6660 ja by som sa tiez rada ridala k majorbitke. Ak by bolo možné poskytnúť info o cene. Prečo si si vybrala Dr. Bakoša? Sú aj iné pracoviská v okolí? Ak môžem zhrnúť príspevky, s operáciou si spokojná, ale problém robila anestézia? Ako si spokojná teraz po dlhšom čase?
Budem moc vďačná ak by si si našla čas a napísala 🙂

ozi
23. okt 2016

@niki91
@cutty
@ginag
@ella6000

baby, ktoré ste absolvovali operáciu
ako dlho ste po zákroku museli
spať na chrbte?
Ja som 5 dní po , cítim sa celkom ok, len ma neskutočne bolí chrbát :(

Bola som v BB u Dr. Červeňa

lenkasamkomax
31. jan 2017

Ahojte baby je tu niektora co absolvovala operaciu v nitre?a na akej klinike?Som rozhodnuta to podstupit len neviem ktora je dobra 🙂

zdena12345
1. feb 2017

je skupina abdominalna plastika brucha. Tam sa teraz debati...Tiez mam vyhliadnutu Nitru na jesen. Kedy chces ist?

lenkasamkomax
1. feb 2017

@zdena12345 dakujem pekne za info,ja by som najradsej isla aj hned 🙂,ale maly ma este len 2 mesiace tak neviem ci je uz vhodne,som po 2 cisarskych,a mam aj herniu aj diastazu bruskych svalou takze to potrebujem dat kompletne dokopy,a kde do nitry by si chcela ist?

zdena12345
1. feb 2017

@lenkasamkomax na fakultnu. nasla som ze niektorym tam aj nieco preplati zdravotna ak je diastaza. tak mozno by aj tebe nieco spravili. cena sa mi tam zda celkom dobra v porovnani s inymi tu v okoli. ja som uz 10m po porode, ale este kojim, tak sa neponahlam a tiez nechcem v lete v horucavach behat v bandazi, naviac praca v zahrade... potom by si mi dala info ak pojdes skor, ako to prebiehalo? 😉

vedorka
1. feb 2017

@lenkasamkomax po cisare ma byt odstup min 1 rok. Urcite pockaj a medzitym cvic ako predpripravu vnutro s fyzioterapeutkou. Som cerstvo po opke diastazy a pruhu a poviem ti, ze po cisare som bola ovela skor funkcnejsia...

lenkasamkomax
3. feb 2017

@zdena12345 jasne dam info,ale ked musi byt odstup minimalne rok od cisarskeho tak najskor december buduci rok,tak ma mozno aj predbehnes 🙂 citala som aj ja ze ked mam este aj pruh tak by to mali preplatit tak sa pojdem popytat

lenkasamkomax
3. feb 2017

@vedorka a tebe to kde robili?a tlez to to preplacala poistovna? A ako zvladas domacnost a deti?Ak by ti nevadilo mohla by si poslat aj foto pred a po?A to fyzioterapeutle mam povedat ze potrebujem predpripravu pred operaciou ci ako? 🙂

vedorka
3. feb 2017

@lenkasamkomax v Roosveltovej nemocnici v BB, plasticka chirurgia, vsetko cez poistovnu. Ale musi byr aj klasický pruh.
Dobra fyzioterapeutka ktora sa zaoberá prave diastazou a panvovym dnom vie diastazu niekedy hodne zmensit. Samotne zositie ti nepomoze, inak sa ti to po rokoch vrati.
No rataj dva tydne od opky byt sama doma nemozes. Aj potom este s pomocou. Sama este neviem..

brmbolec99
23. feb 2017

ahojte ja som čerstvo po operácii nech sa pači moc rad všetkým poradim a pomôžem

cawes
23. feb 2017

@brmbolec99 kde si sa dala operovat, boli to, ako dlho si bola/si v nemocnici. Atd proste vsetky detaily😂🙈

brmbolec99
27. feb 2017

@cawes ahoj .😉 po 1.som muž hihihi asi tak.No bol som v Piešťanoch CHIRONAX. Opráciu mi robil pán doktor Zachar. Samotný operačný zákrok bol vykonaný v MEDICAF Sered. Ráno som tam prišiel pokreslili ma o 09.00 začala operácia a okolo 13,33 som bol hore. Po operácii som tam cca 3-4 hodky ležal a išiel som domov. O 3 dni som sa hlasil v Piešťanoch ,kde mi odobrali dren vlastne flaštičky z krvou. Po dvoch týždnoch som išiel na vytiahnutie štychov. Nosím 6 týždňou špecialne prádlo. Čo sa týka bolesti nič moc je to v pohode iba klaika svalovica. No mne zaroveň rovbil aj lyiposukciu bokov takže svalovica z toho. Trošku nepríjene bolo vytahovanie štychov no da sa to zvladnuť hihih ale vy ženy viete zniesť viac bolesť ako muži.. Môžem povedať ,že doktor je užasný super operácia prefektne sestry a celková starostlivosť. Vážne su profesionáli,zobrali mi 24x10 cm z kože a vypada to užasne. Jedine čoho ľutujem ,že som sa pre to nerozhodol skôr. Cena za operáciu+ liposukcia zo všetkým dokopy 2400 eur

cawes
27. feb 2017

@brmbolec99 prepac nenapadlo ma ze by nato isiel aj muz a myslela som si ze si sa pretukol na mobile ked si pisal v muzskom rode😂
Wau grstulujem k operacii, ja keby som mohla diem hned zajtra ale kedze mam v pöane este jedno dieta tak sa mi to neoplati ost teraz. Vytahovanie drenaze nebolelo? Operovali mi kolena a mala som drenaze uz 3x a neznasam to, kazdy krat porobim divadlo kvoli tomu🙈takisto stehy a vyberanie , och divadlo sice nerobim pritom rovno odpadavam🙈🙈🙈🙈neviem ako to zvladnem😂

vedorka
27. feb 2017

@cawes som cerstvo po a mozem ta ubezpecit, ze ono je to necitlive velmi dlho, tyzdne aj mesiace, cize nic neucitis. Vyberanie drenaze som ani nezaznamenala. A stichy tiez vobec, chytam si jazvu a furt malo citlivé, mne tam aj raz strcit noznicky do rany, jazvy cca 2 tyzdne po opke a dokopy nic som necitila 🙂
To ine veci si uzijes, ako bolest chrbatu a kychnutie a zakaslanie. To sa budes modlit, aby sa ti uz nezopakovalo. 🙂

brmbolec99
28. feb 2017

@vedorka no je to možne ,každý to asi inak znaša ja zase som v pohode kýchal a aj kašlal hm to ma nebolelo absolutne a jasne jazva nie je citliva vôbec iba boky po liposukcii taka svalovica nooo. A pravda je táá ano ked nie je človek naučený spat na chrbate uf tak to je važne neprijemne no po týždni som si zvykol

misena741
28. feb 2017

@brmbolec99 vidite aj nejaky vahovy ubytok?tiez rozmyslam nad zacharom, kolkos te cakal na oepraciu od 1, konzul?dik

vedorka
28. feb 2017

@brmbolec99 to bude tym, ze mne sili spolu rozidene vnutorne svaly, pruh aj diastazu. Záleží, co robia presne pri abdomino, ci len kozu a lipo. Ja som bola bez tuku aj prebytocnej koze. Robili mi hlavne tie pruhy.

najorbitka
28. feb 2017

@vedorka boooze ludia nechcem sa vam miesat do diskusie 🙂 ale trosku musim. Hrozne vam zavidim... Prepacte mi to. Ja by som to tiez strasne potrebovala ale je to moc drahe. Ked to citam ako je kazdy spokojny uz aj zajtra by som lahla pod noz. Ale prajem to kazdemu 😉 ked vidim to moje brusulo... Ach jaj. Ale dcera mi vzdy povie. Kasli nato mami. Ved mas nas dvoch a to ti stalo zato 🙂

vedorka
28. feb 2017

@najorbitka ved ja som to mala cele cez poistovnu, zadarmo. Staci, aby si mala malinky pruh..

brmbolec99
1. mar 2017

@najorbitka nooo pani je to draheee ale poradim Vám skúste požiadať zdravotnú poisťovňu o preplatenie zakroku nech Vám doktor da odporučenie,že idete zo távažných zdravotných dôvodov. Za ten pokus to stojíííí.

brmbolec99
1. mar 2017

@misena741 ,no niaky veľký váhový rozdiel nie je zs tým nepočítajte ale samozrejme musel som držať dietu a tri týždne po operácii a 11 kg je dole ,no ta operácia mi veľmi psychicky pomohla ,čo sa týka konzultácie a zákroku tak bolo to 1 mesiac zaleží od voľných termínoch ale p. ZACHAR je vážne borec

najorbitka
2. mar 2017

@vedorka vazne? 😀 no to by bolo super. A kde mam zacat? U obvodnej? No asi tam 🙂 Juuj normalne ste ma potesili. Urcite to vyskusam. Mam po porodoch aj velmi strie a brusny previs.Potom som schudla 16 kg tak je to... No viete si to urcite predstavit. 😉 Ale dakujem vam, velmi ste mi pomohli ze mam nadej 🙂

vedorka
2. mar 2017

@najorbitka obvodna ta posle s lístkom na spadoveho chirurga a ten ta doporuci na opku. Teda ak mas aj normálny pruh. Diastaza a koza sa urobi s tym. Je viacero nemocnic, kde to robia cez poistovnu. 🙂 len musis hľadať, aby spravili vsetko a nie iba ten pruh.

takyna
19. mar 2017

@dvacka prosím ťa ako sa to dá vybaviť?A koľko to stojí? Ďakujem

takyna
19. mar 2017

Prosím tiež poraďte z banskej Bystrici a okolia ďakujem 😘

brmbolec99
20. mar 2017

kočky važne nevahajte stojí to za to 😉

erikasvk
2. apr 2017

@brmbolec99 Koľko ti prosím ťa trvalo zotavenie, kým si mohla normálne fungovať?

angd
18. apr 2017

@vedorka Ahoj, čítam, že si bola na operácii cez poisťovňu v Roosveltke. Mozem sa opýtať, si isla hneď na plastickú chirurgiu alebo treba ísť skôr na normálnu chirurgiu?A kto ťa operoval?Bola si spokojna? Ja som dlhšie rozmyslala nad abdominoplastikou, ale myslela som, že mám "len"diastazu, ale dnes mi chirurg v LV potvrdil aj pruh.Som z LV,ale už bývam v BB,tak preto chcem operáciu tam.Ďakujem za odpoveď; )

vedorka
18. apr 2017

@angd najprv k spadovemu chirurgovi, on napisal do karty a s tym som sla na plasticku chiru v rooseweltke v BB. Operoval ma prednosta Ulianko, vsetko cez poistovnu, treba sa telefonicky objednat. Som spokojna, pre mna nebola priorita koza, ale zasitie pruhu a diastazy. Na klasicku chiru som nesla kvoli nitiam a sitiu, ktore používajú plastici.