Aké sú vaše názory na silikónové prsia?
Aky je vas názor na silikony? Ano ci nie? Mna velmi prekvapila jedna skupina, kde si zeny pridavaju prsia pred aj po, aj ked tam maju kopec svojich osobnych fotiek. A ake mnozstvo zien ich ma..
Ja by som si prsia asi dala urobit, ale nikdy nebudem moct kvoli zdravotnym potiazam ktore mam.
Ako ste na tom vy?🙂
nikdy som nemala takú potrebu 🤷♀️
@biba_18 tak asi ta panbozko obdaril, mna ani nie :D pri kojeni som mala pekne Ccka a teraz, take male Bcka :D
@anonym_autor ake máš potiaze?
Ja som mala roky, ale už sú vonku konečne
Ja skôr pozerám po opačnej procedúre... ale komu sa čo páči... Ak sú spravené pekne, s vkusom, tak prečo nie. Ak to má žene pomôcť a bude sa cítiť lepšie, je to jej voľba a nie som teda proti.
@anonym_autor ake máš potiaze?
Ja som mala roky, ale už sú vonku konečne
@anonym_6d8d9c problemy so srdcom a kopec alergii. Prečo si ich dala von?
Ja skôr pozerám po opačnej procedúre... ale komu sa čo páči... Ak sú spravené pekne, s vkusom, tak prečo nie. Ak to má žene pomôcť a bude sa cítiť lepšie, je to jej voľba a nie som teda proti.
@billy_jean vidis, kazdy tuzi po tom,co nema :D preco si nespokojna?? Boli ta z nich chrbat? Alebo ich mas vykojene? Prepac za nemiestne otazky
@billy_jean vidis, kazdy tuzi po tom,co nema :D preco si nespokojna?? Boli ta z nich chrbat? Alebo ich mas vykojene? Prepac za nemiestne otazky
@anonym_autor ja mam problemy s chrbticou od 18tich rokov. Naozaj je to katastrofa, a velky zaberak na krcnu aj hrudnu. Cvicim a rehabilitujem. Na druhej strane viem ako vyzera mamaplastika a mam predtym respekt.
@anonym_autor nikdy by som si ich nedala a nie preto, že môjmu muzovi sa protivi všetko umelé- prsia, riasy, nechty, ale kvôli sebe
@anonym_autor bečka sú normálne prsia. aj ačka. možno aj nulky. je to v tvojej hlave 😒
Dala by som si, už len kvôli spevneniu a krajsiemu tvaru. Ale netrúfam si. Zas nie som na tom tak že by som to potrebovala …..
@anonym_autor za nic na svete by som si nedala robit.
Nie som proti plastickym operáciam ale prsia (silikony) by som si v živote nedala urobiť. Korekciu, doplnenie vlastným tukom, zmenšenie, kľudne.. ale implantáty nikdy. Kamoška ich ma, minule povedala, ze sa jej otočil ci pohol ci co 🫡 nie, ďakujem.
Ak su urobene vkusne preco nie 🙂 ja osobne nemam takuto potrebu aktualne.
zeny ktore su za najdes v tej skupine ..mimo skupiny skor proti .. nazor druhych ti moze byt ..... ak ich clovek chce ma ich ciet kvoly sebe .. ci uz sebavedomie . mnohe kvoly praci alebo z rozmaru .. je to kazdej osobna vec... a mnohe by aj chceli ale nemaju na to a tak budu radsej utocit na tie co ich maju ake je to nevkusne a bla bla ...
Najlepšie rozhodnutie aké som spravila 🙂 vždy úsmev keď sa pozriem do zrkadla, aj priateľ sa usmieva 🤣 a nie, nedala som si ich kvôli nemu.. najprv, že mi ich nie je treba a potom to bola láska na prvý pohľad
Silikóny sú out. Známe ženy si ich už dávajú vyberať. Podľa mňa je to problém hlavy, nie pŕs. Sama mám menšie a som za ne vďačná. Muž sa nikdy nesťažoval. Odkojila som dieťa, pomaly mi ide na 50. Malé prsia vyzerajú dobre aj v neskoršom veku, nezavadzajú, neobmedzujú v pohybe, obliekaní. Vyzerám vďaka nim drobne, subtílne. Ja vidím iba samé plusy.
Kto chce a bude sa tak citi vo svojom tele spokojny, prijaty, tak ok.
Osobne mam skor mensie prsia a som spokojna s nimi. Kedysi ma to trapilo, ale uz to preslo. Takto mi vyhovuju, neviem si predstavit ine. S inymi by som to nebola uz ja.
A uz vobec by som nechcela zatazovat telo operaciou (mam ich par za sebou), rizikami s niecim takym v tele (aj ked teraz su uz bezpecnejsie matetialy). Mozne alergie. Reakcie.
Riziko, ze budem jedna z mala, ktorym to spackali, telo sa vzburilo a zacalo branit, alebo ze sa pohnu, ze to nebude nakoniec vyzerat dost prirodzene,…
@biba_18 tak asi ta panbozko obdaril, mna ani nie :D pri kojeni som mala pekne Ccka a teraz, take male Bcka :D
@anonym_autor co by som ja dala za B cka, mam 85G...to nechces. Ja zvazujem ist na C aspon. Ale vyberali mi znamienka a zle sa mi to hoji, tak sa bojim 🫣
@anonym_autor nikdy by som si nič nedala vpraviť do tela, čo nie je nevyhnutné. V našej rodine je žena, ktorá si dáva všetko možné vpichovat, dala si operovať nos, hlavne, že je antivaxer. Je to proti mojej logike
Aj ja som nad tym uvazovala. A vies co? Pred mesiacom ma zacal boliet prsnik.. a v hlave uz mi isli zle scenare a zivot mi prebehol pred ocami.. samozrejme som sla na vysetrenie a nastastie som v poriadku… moja znama 33r zomrela pred pol rokom na rakovinu prsnika.. mala male deticky.. zamyslela som sa mad tym vsetkym a ziadnu plastiku nechcem.. som rada ze som ziva a zdrava..
Mám niečo A/B prsia. Kedysi som zvažovala plastiku, dnes už vôbec. Začala som si všímať, že menšie prsia vyzerajú ďaleko krajšie vo výstrihu a nepôsobia vôbec vulgárne ani keď je výstrih po pupok (doslova). Taktiež mi to paradoxne príde svojim spôsobom viac ženské. Takže moje plány dať si prsia padli, ostávam s mojimi dvoma malými ale zdravými prsiami, ktoré dokázali držať pri živote 2 deti 😊.
@anonym_autor Mala,som v mladosti krásne prsia a sumerné k postave .Žiaľ po deťoch a rýchlemu nárastu hmotnosti (možno aj nesprávnym dlhým kojením ) už dávno nemám pekné prsia. Možno pred rokmi mi to ľúto bolo,pretože prsia bolo asi jedine pekné na mojom tele. Ale nikdy som nemala potrebu to riešiť.Napriek timu,že mám aj sttrie a dávno nie sú také pevné okrúhle ako boli.
Mužovi sa páčia a ja som sa nikdy nemala potrebu ani producítovať v plavkách ani chodiť bez podprsenky.
Za mňa nie.
Beriem to v pohode.
@anonym_autor akákoľvek úprava zovňajšku je pr9blem v hlave. Ja som asi dostatočne sebavedomá nato, aby som mala potrebu na sebe niečo vylepsovat. Hanbila by som sa predvádzať sa s niečím, o com každý vie ze to nie je moje. Zakladať si na krásnom poprsi aby mohli všetci uchylaci slintat, či o com to je?
Nemám nič proti tým ženám, je to ich vec, ale môj názor už poznáš.
Ja som ani nenosila vystrihy, ale mam už plné zuby tých uchylnych psychopatov ktorí nevedia inde pozerať a aby som sa dobrovoľne ponúkala nech ma očumujú? Nepochopím!!!! Vďaka bohu za tehotenstvo a roky kojenia, že konečne vyzerám priemerne.
Mam a nelutujem. Uz je tomu 10 rokov od operacie-mala som vtedy 23. Vsetko v poriadku,bez akychkolvek problemov. Mam pod svalom,okruhly tvar. Odporucam 🙂)
nikdy som neolutovala, dala som si ich po porode, schudnutí a odkojeni. Su esteticky primerane PDR - ka, (presne do ruky) ziadne bomby mam ich fuuu 9-10 rokov?
@anonym_0c7c10 presne ako píšeš - vo fashion kúskoch vyzerajú menšie prsia oveľa lepšie…
Na TLC chodila reality show o nepodarených plastikách. Zhnusilo sa mi to.
Poznala som babu ktorej vytekal silikon do tela . Vyzeralo to hrozne stali ju 30k a potrebovala 90k na opravu. No Keby si to videla osobne as By ta presla chut aj Keby to bolo zadarmo . Ja mam praveze vdaka dlhodobemu kojeniu lepsie prsia ako pred detmi,Silikony na druhych neposudzujem to je uz ich vec co sa komu paci . Osobne sa mi hnusi nieco pchat do tela cudzie objekty latky umele. Mam nalez sancu na vznik rakoviny prsnika a ak by raz Doslo k operaci ci odstraneniu prsnika .. neviem ci by som si dala korekcny implat skor na 95% lmam pocit ze nie. Sebavedomie by sa malo budovat na silnejsich zakladoch ako ci mas niekde spravne mnozstvo tuku ci silikonu . Na trochu inych hlbsich hodnotach . Ktore neznici cas . ( implantaty by sa mali cca kazdych 10+ rokov menit ) zbytocny zasah do tela ale riad sa svojim rozumom svojim srdcom. Zijeme len raz .
Mnoho žien tu bojkotuje očkovanie a pritom si dajú do tela silikón. Nie, nedala by som si to nikdy. Som vďačná za moje zdravé telo. Vlastný tuk, zmenšenie, prečo nie, ak to žene psychicky pomôže. Bez silikónu.

nikdy som nemala takú potrebu 🤷♀️