Aké sú vaše názory na silikónové prsia?
Aky je vas názor na silikony? Ano ci nie? Mna velmi prekvapila jedna skupina, kde si zeny pridavaju prsia pred aj po, aj ked tam maju kopec svojich osobnych fotiek. A ake mnozstvo zien ich ma..
Ja by som si prsia asi dala urobit, ale nikdy nebudem moct kvoli zdravotnym potiazam ktore mam.
Ako ste na tom vy?🙂
tolko uz zien aj umrelo, plus tie jazvy plus vymena, preco zeny? toto podstupujete? nechapem? zbytocna operacia navyse? strasne male sebavedomie alebo preco?
@anonym_autor pre chlapov pôsobia ženy s plastikami, umelými prsiami, perami, vlasmi, mihalnicami, nechtami zúfalo a lacno. Akoby kričali "všimni si ma!!", vsetko ženy s daddy issues.
@anonym_0c7c10 presne ako píšeš - vo fashion kúskoch vyzerajú menšie prsia oveľa lepšie…
@biba_18 hlavne čo sa týka košieľ. Keďže som si zažila aj obrovské prsia (na prelome D/E pri dojčení) a nosím veľkos XS, tak to bolo doslova nereálne si nejakú obliecť (milujem košele). Ale teda aj tým, že nie som materialista, radšej 3000€ miniem na 2 týždne v Ázií alebo Afrike, nech mám v starobe na čo spomínať 😅.
@anonym_autor pre chlapov pôsobia ženy s plastikami, umelými prsiami, perami, vlasmi, mihalnicami, nechtami zúfalo a lacno. Akoby kričali "všimni si ma!!", vsetko ženy s daddy issues.
@anonym_402918 Nepaušalizovala by som, ak je niečo urobené dobre a primerane k telu, tak si to muž ani nevšimne, dokonca ani žena - pekne urobené pery, pichnutý botox do čela, jemné ženské nechty v nude odtieňoch, rovnako aj mihalnice dokážu byť prirodzene urobené, len to niektorým nik nepovedal 🙂. Opisuješ úplný extrém, ktorý vyzerá skôr ako bábika barbie, než žena.
@anonym_autor mam prsia, obrazne napísané, zapasané v gatiach, keď nemám podprsenku. Som žena, mama, mám sa rada. Mám kvalitnú podprsenku, prsia v nej držia na svojom mieste. Nepotrebujem svoje telo vystavovať na sociálnych sieťach, ani sa predvádzať na kúpaliskách, nuda pláži, ani nikde mimo oči svojho manžela. On ma nekritizuje, ani by mi nedovolil ísť na plastiku.
Ale, ak to niekomu ma zdvihnúť sebavedomie, zdravé, tak nech.
Zase, radšej prsia, ako káčenka 😄
@lizatko1009 ako ti robia mamografiu?
@anonym_08a915 nemam este vek na mamo, ale robia ho normalne. Chodím kazdy rok na sono a ziaden problém
Ver tomu, ze ziadny normalny chlap sa na verjnosti neukaze s vyplastikovanou zenou. Hanbil by sa za takuto "trofej". Vytr*kat niekde kde ich nikto nevidi - ok, ale nikdy by sa k nej nepriznal. Boris je vynimka, ten ale v hlave toho vela nema.
@anonym_402918 tak zas pokiaľ ich nemá fakt priveľké tak človek nemá veľmi ako zistiť. chodila som cvičiť a cvičiteľka mala silikony, na to aká bola stará baba tak bolo zjavné že to nie je prírodné - ale bežne na pár pohľadov sa tým človek nezaoberá… normálne v blúzke by som si to tiež neuvedomila - len ju som videla pravidelne v športovom tope a pri pohybe…
@anonym_autor akákoľvek úprava zovňajšku je pr9blem v hlave. Ja som asi dostatočne sebavedomá nato, aby som mala potrebu na sebe niečo vylepsovat. Hanbila by som sa predvádzať sa s niečím, o com každý vie ze to nie je moje. Zakladať si na krásnom poprsi aby mohli všetci uchylaci slintat, či o com to je?
Nemám nič proti tým ženám, je to ich vec, ale môj názor už poznáš.
Ja som ani nenosila vystrihy, ale mam už plné zuby tých uchylnych psychopatov ktorí nevedia inde pozerať a aby som sa dobrovoľne ponúkala nech ma očumujú? Nepochopím!!!! Vďaka bohu za tehotenstvo a roky kojenia, že konečne vyzerám priemerne.
@simona20201309 Proste sme dozreli do toho veku,že nie je podstatné mať výstavné prsia, iba hlavne "zdravé prsia " 🙏🍀@anonym_autor
Ver tomu, ze ziadny normalny chlap sa na verjnosti neukaze s vyplastikovanou zenou. Hanbil by sa za takuto "trofej". Vytr*kat niekde kde ich nikto nevidi - ok, ale nikdy by sa k nej nepriznal. Boris je vynimka, ten ale v hlave toho vela nema.
@anonym_402918 ešte že je ten anonym, že? sú ženy, ktoré normalne vyjadria svoj názor bez toho, aby niekoho urazili, aj keď sa im to nepáči a potom sú ženy ako ty… radšej mať úpravy ako byt takto zakomplexovaná
@anonym_autor Jedno ti poviem a je to holá pravda ☝️ Za silikónom stoja muži, lebo pravda je taká a to ruku na srdce keby nebolo mužov ženy by vôbec neriešili umelé prsia... Každá by bola spokojná s tým co má. Škoda že to všetko riziko rôznych operácii je práve kvôli mužom ,, aby sme sa im páčili,, A to je dosť smutné
Ked som po detoch bola doslova vychrtlina, tak ano, tuzila som po silikonovych prsiach. Ale to je davno prec, postupne som sa mierne zaoblila uplne vsade plus kvalitne podprsenky a vobec to nepotrebujem. Navyse mam siroke ramena, posobila by som mohutne. Bolo mi luto aj tych penazi. V mojom veku uz to nepovazujem za dolezite, cenim si, ze som zdrava. A moj partner tieto veci neuznava.
@anonym_autor Je to každého osobná vec a nech si robí s telom čo chce..Ja nie ..Ja som sa po pôrodoch,kojení zmierila s tým, že už nie sú ani zďaleka aké boli. Pre mňa sú dôležité zdravé prsia. Pretože ani to nie je samozrejmosť 🙏
Ked som po detoch bola doslova vychrtlina, tak ano, tuzila som po silikonovych prsiach. Ale to je davno prec, postupne som sa mierne zaoblila uplne vsade plus kvalitne podprsenky a vobec to nepotrebujem. Navyse mam siroke ramena, posobila by som mohutne. Bolo mi luto aj tych penazi. V mojom veku uz to nepovazujem za dolezite, cenim si, ze som zdrava. A moj partner tieto veci neuznava.
@la_dolce_vita Mám to veľmi podobne. Rokmi mám úplne iné priority a to čo som riešila v 20tke je dávno preč. A moj muž to tiež nepodporuje a vždy sa mu páčili viac natura ženy. Dokonca sa mu nepáči ani bežné skrášľovanie ako umelé mihy,umelé nechty a kebyže si nechám napichať pery tak ten by sa mi s deťmi posmieval do smrti 🙊
@anonym_autor akákoľvek úprava zovňajšku je pr9blem v hlave. Ja som asi dostatočne sebavedomá nato, aby som mala potrebu na sebe niečo vylepsovat. Hanbila by som sa predvádzať sa s niečím, o com každý vie ze to nie je moje. Zakladať si na krásnom poprsi aby mohli všetci uchylaci slintat, či o com to je?
Nemám nič proti tým ženám, je to ich vec, ale môj názor už poznáš.
Ja som ani nenosila vystrihy, ale mam už plné zuby tých uchylnych psychopatov ktorí nevedia inde pozerať a aby som sa dobrovoľne ponúkala nech ma očumujú? Nepochopím!!!! Vďaka bohu za tehotenstvo a roky kojenia, že konečne vyzerám priemerne.
@simona20201309 no tazko, asi nemas obrovske prsia, ktore Ti visia bez podprsenky az po pupok. Ked cakam kuriera, musim si v predstihu dat podrsenku, ked nahodou nemam na sebe od rana. Je to ostara, boli chrbat, do nicoho sa nevmestis, ked je to dobre cez prsia, vsade inde je ti to velke, mam problem kupit vetrovku. Boli Ta krcna, hrudna chrbtica, mas 60 kg, ale vyzeras, ze mas o 10 viac, lebo proste nosis vacsie oblecenie. Ale hej, je to v hlave podla Teba...🫣
@biba_18 hlavne čo sa týka košieľ. Keďže som si zažila aj obrovské prsia (na prelome D/E pri dojčení) a nosím veľkos XS, tak to bolo doslova nereálne si nejakú obliecť (milujem košele). Ale teda aj tým, že nie som materialista, radšej 3000€ miniem na 2 týždne v Ázií alebo Afrike, nech mám v starobe na čo spomínať 😅.
@anonym_0c7c10 to este nie su obrovske, ak si nemala obvod 100. Ja mam 85G a som nizka, mqm 152 cm, no ako to asi vyzera? No strasne, len sa bojim operacie. Zmensit by som sla hned. No ani pobehnut na autobus, s detmi skakat nemozem, pokial si specialne nedam spevnujucu podprsenku, a to bezne nenosim, len na sport. Aj to zohnat je umenie.
@la_dolce_vita Mám to veľmi podobne. Rokmi mám úplne iné priority a to čo som riešila v 20tke je dávno preč. A moj muž to tiež nepodporuje a vždy sa mu páčili viac natura ženy. Dokonca sa mu nepáči ani bežné skrášľovanie ako umelé mihy,umelé nechty a kebyže si nechám napichať pery tak ten by sa mi s deťmi posmieval do smrti 🙊
@anonym_ae5e43 smutne... riesis len co manzel a na akom mieste pod anonymom si ty?
@anonym_ae5e43 smutne... riesis len co manzel a na akom mieste pod anonymom si ty?
@lizatko1009 Tak muž je ten posledný človek..Kebyže veľmi chcem tak si dám. Nikdy som sa nariadila mužom. Nikdy!
Ale mne to príde úplne zbytočné a žiť sa s tým dá..Ja píšem za seba. Netvrdím, že som nechcela ešte pred tridsiatkou mať pekné ako pred tehotenstvom, ale ja osobne som v tomto žugor a aj bojko bola. A chvalabohu vždy mi to vadilo len v lete pri výbere plaviek. A veľmi dávno som prehodnotila priority.
Dobrá podprsenka a žila som s nimi v pohode.
Nemám žiadny zasah do tela, žiadne skrášľovanie a žijem s tým rovnako ako iné 50tničky.
Neodcudzujem absolútne.
@lizatko1009 Tak muž je ten posledný človek..Kebyže veľmi chcem tak si dám. Nikdy som sa nariadila mužom. Nikdy!
Ale mne to príde úplne zbytočné a žiť sa s tým dá..Ja píšem za seba. Netvrdím, že som nechcela ešte pred tridsiatkou mať pekné ako pred tehotenstvom, ale ja osobne som v tomto žugor a aj bojko bola. A chvalabohu vždy mi to vadilo len v lete pri výbere plaviek. A veľmi dávno som prehodnotila priority.
Dobrá podprsenka a žila som s nimi v pohode.
Nemám žiadny zasah do tela, žiadne skrášľovanie a žijem s tým rovnako ako iné 50tničky.
Neodcudzujem absolútne.
@anonym_ae5e43 ale riadis, ved si hned to napisala a este by sa ti aj smiali... toto je smutne, mat taku domacu podporu... dobra podprsenka je co, push up?
Zdravie s amoze poskodit tak ci onak.
@lizatko1009 Ako píšem nikoho nesudim ani neodcudzujem. Ak to má pomôcť a zdvihnúť sebavedomie,prosím. Ja som tú potrebu nemala Skôr v istom období prrd tridsiatkou.Ale jedine upraviť. Ake nikdy som do toho nešla a neľutujem. Pretože som veľa vecí v živote prehodnotila.
@anonym_ae5e43 ale riadis, ved si hned to napisala a este by sa ti aj smiali... toto je smutne, mat taku domacu podporu... dobra podprsenka je co, push up?
Zdravie s amoze poskodit tak ci onak.
@lizatko1009 Jasné, ale písala som o napichaní pier..Za prsia určite nie.Ale tak napichané pery uff to je už des. To sa mi samej protiví..Ale komu sa to páči tak je to v poriadku
@lizatko1009 Ako píšem nikoho nesudim ani neodcudzujem. Ak to má pomôcť a zdvihnúť sebavedomie,prosím. Ja som tú potrebu nemala Skôr v istom období prrd tridsiatkou.Ale jedine upraviť. Ake nikdy som do toho nešla a neľutujem. Pretože som veľa vecí v živote prehodnotila.
@anonym_ae5e43 pozri sa, v dnesnom estetickom svete je estetika vyzadovana a nie len tie, ktore sledujete na instagrame, tie vyzeraju ako paskudy cez kopirak. Estetika je o tom, ze ak ma clovek nedostatky, tak si to da jemne a hlavne esteticky upravit. Vies kolko zien len k nam chodi? obycajne matky aj na materskej aj pracujuce, ziadne influ a ziadne kurvy ani paskudy. Mna keby si realne videla ani nevies, ze mam nejake prsia ci botox a nechty mam upravene gelom a kratke, ziadne dlhe ocacane tunely. A keby si videla ako mam spravene decentne pery 0,55ml, tak by si neverila, ze aj take existuje, ziadne odute vykrutene parky, cize skus sa pohybovat aj v takom svete a uvidis, ze aj inac sa da ako len to, co vam podhadzuje "influsvet" a netreba hned odsudzovat, vysmievat sa a dokonca chodia aj dochodkyne. Najstarsiu sme nali 75 rocnu na pery a vies co chcela? zjemnit vrasky v perach a nastastie sa jej nikto neposmieva, neponizuje a nenadava do kuriev a dokonca ani pre ziadneho chlapa to nerobia. To uz musis sledovat pen reklamovo platene kliniky, tam chodi presny opak podsunuty sledovatelom vo virtualnom svete.
@anonym_ae5e43 pozri sa, v dnesnom estetickom svete je estetika vyzadovana a nie len tie, ktore sledujete na instagrame, tie vyzeraju ako paskudy cez kopirak. Estetika je o tom, ze ak ma clovek nedostatky, tak si to da jemne a hlavne esteticky upravit. Vies kolko zien len k nam chodi? obycajne matky aj na materskej aj pracujuce, ziadne influ a ziadne kurvy ani paskudy. Mna keby si realne videla ani nevies, ze mam nejake prsia ci botox a nechty mam upravene gelom a kratke, ziadne dlhe ocacane tunely. A keby si videla ako mam spravene decentne pery 0,55ml, tak by si neverila, ze aj take existuje, ziadne odute vykrutene parky, cize skus sa pohybovat aj v takom svete a uvidis, ze aj inac sa da ako len to, co vam podhadzuje "influsvet" a netreba hned odsudzovat, vysmievat sa a dokonca chodia aj dochodkyne. Najstarsiu sme nali 75 rocnu na pery a vies co chcela? zjemnit vrasky v perach a nastastie sa jej nikto neposmieva, neponizuje a nenadava do kuriev a dokonca ani pre ziadneho chlapa to nerobia. To uz musis sledovat pen reklamovo platene kliniky, tam chodi presny opak podsunuty sledovatelom vo virtualnom svete.
@lizatko1009 👌👌👌
@anonym_0c7c10 to este nie su obrovske, ak si nemala obvod 100. Ja mam 85G a som nizka, mqm 152 cm, no ako to asi vyzera? No strasne, len sa bojim operacie. Zmensit by som sla hned. No ani pobehnut na autobus, s detmi skakat nemozem, pokial si specialne nedam spevnujucu podprsenku, a to bezne nenosim, len na sport. Aj to zohnat je umenie.
@anonym_e644d1 pre mňa obrovské boli, keď som aj s nimi vážila dokopy 47kg(170cm) + oslabené svalstvo po tehotenstve 🙂.
@lizatko1009 takáto osoba to nepochopí, lebo si mysli, že plastika = vyzerať ako ja neviem Donatela Versace. Keď to má niekto urobené dobre, tak si to nevšimne a teda si myslí, že je to prirodzený vzhľad 🙂. Zbytočne vysvetľovať takejto osobe.
@anonym_autor Jedno ti poviem a je to holá pravda ☝️ Za silikónom stoja muži, lebo pravda je taká a to ruku na srdce keby nebolo mužov ženy by vôbec neriešili umelé prsia... Každá by bola spokojná s tým co má. Škoda že to všetko riziko rôznych operácii je práve kvôli mužom ,, aby sme sa im páčili,, A to je dosť smutné
@anonym_1f13c1 zistila som, že pravda je presne úplne inde a či oblečenie, plastiky, vizáš,… to všetko robíme kvôli iným ženám, nie kvôli mužom 🙂
mam plastiku a nie kvoly muom ale prave kvoly zenam a preco/ cely cas som bola na skole sikanovana.. zza vyzor..mala chuda a ziadne prsia ... prave zeny nemaju problem posmievat sa ako kto vyzera.. vytykat to zene aj ked sama vyzera jak buldozer ... to vy zenya ano aj tu ako tak citam je vas pozehnane co sa starate do toho do coho je vas prd makovy a este aj s orechami posypany ...keby nebolo vas,my by sme mozno nemali komplex a nemsliu by sme na operaciu kedze by nikdo nikdy nic neroiesil .. ale nelutujem nemam ziadne bomby a ni nic nevkusne .. jediny rozdiel medzi vami a mnou je ze ja ked dam dole podprdu-prsia ostanu vy ked date dole vypadnu vam vychavky a prsia letia za nimi
@anonym_autor radšej pekné zuby ako veľké kozy. Zo zdravotných dôvodov určite, ale sebavedomie sa dá zvýšiť aj iným spôsobom.

nikdy som neolutovala, dala som si ich po porode, schudnutí a odkojeni. Su esteticky primerane PDR - ka, (presne do ruky) ziadne bomby mam ich fuuu 9-10 rokov?
@lizatko1009 ako ti robia mamografiu?