Ahojte, čo si myslíte o tom keď si dá žena urobiť prsia, prípadne nejaký facelift alebo tak? Aký máte na to názor?
Prečo ste si to dali?
@balerina2025 akože máš strach z uspania alebo tak?
Lebo sa mi to páči a túžim po tom od puberty, je to moje rozhodnutie - nikoho iného ani nátlak okolia. Cely život mám malé prsia, nehovorím, že sa mi nepáčia, ale nechcem žiť dokonca zivota s tým, že musím vyberať oblečenie bez vystrihu, žiadna podprsenka mi poriadne nesedí, makám vo fitku, aby som aspoň nohy a zadok nemala ako doska a mala ženskú postavu… akceptujem všetky rizika, ak by sa jednalo o zdravie, tak akceptujem aj to, že musia ísť von (najhorší možný scenár) a nebude to vyzerať tak, ako predtým.. ale som s tým stotožnená, chcem to aspoň skusit 🙂
@nicoletta98 chápem... Je to o tvojej spokojnosti sama so sebou
naco navyse operacia do tela? nie som krasavica ale vazim si svoje zdravie. asi sa snazim najst ine posoby ako byt atraktivna, aj tak je to vsetko V HLAVE
@balerina2025 chápem🙂 ďakujem za tvoj názor a pohľad
Ženské telo nie je verejný majetok, nie je na hlasovanie a nie je na diskusiu...tieto „len sa pýtam“ otázky nie sú zvedavosť, ale pozvánky na bodyshaming, šikanu a kolektívne súdenie, zaobalené do slušného tónu. Akože čo, ideme teraz hodnotiť, ktorá žena si „zničila tvár“, ktorá je „umelá“ a ktorá je „prirodzená kráľovná“? Nie, ďakujem. Takto sa nerodí diskusia, ale skupinová terapia ľudí, ktorí si cez cudzie telo liečia vlastné frustrácie
@tinqua tak to je zaujímavý pohľad 😂😅 a úprimne ma prekvapuje tvoja agresia, skôr si myslím že máš asi ty sama v nejakej oblasti takýto problém pretože ak by sa ťa to bytostne netýkalo nevnímala by si tento môj príspevok takto.
Ale fajn príjmam tvoj postoj a poprosím ťa teda preskočiť túto diskusiu pretože ti je očividne nepríjemná. Ja sa pýtam na názor prečo áno a prečo nie ako to vnímajú ľudia nie že tu ideme zhadzovať nejaké iné osoby
@lienka.7 to ja neviem 🤷🏼♀️ asi je to opäť každeho rozhodnutie.
Aby sme sa chápali... Ja som tu neprišla zhadzovať akúkoľvek stranu či už je alebo nie je niekto za estetické zákroky. Ja sa snažím urobiť si malý prieskum prečo sa tak alebo onak niekto rozhodol alebo prečo tak alebo onak vníma túto tému... Jednoduche
dakujem a ja tebe drzim palce nech sa spravne rozhodnes.
ale zena by si mala vazit ako vyzera, prosim nepodcenujme sa kvoli muzom.
ja ta nepoznam. ale prajem ti všetko dobre
Všimni si, ako rýchlo sa diskusia o ženskom tele zmenila na „máš asi problém“, len preto, že som odmietla ticho akceptovať rámec, v ktorom je telo ženy vystavené na verejné hodnotenie. Označiť silný postoj za „agresiu“ je obľúbená taktika, ako umlčať hlas, ktorý nepohodlne pripomína, že nie všetky témy sú neutrálne. Nie, nemusím mať „traumu“ ani „osobný problém“, aby mi vadilo, keď sa z cudzích rozhodnutí robí spoločenská téma. A áno...ak niekto položí otázku, ktorá otvára dvere na zhadzovanie alebo hodnotenie výzoru iných, je úplne v poriadku povedať: „Stop. Toto nie je nevinné.“ Nabudúce, ak chceš len „názor“, skús ho formulovať tak, aby v ňom nebol pasívny súhlas s tým, že ženské telo je kolektívny projekt. Inak sa nečuduj, že príde spätná väzba. Nie preto, že by niekoho pálila rana, ale preto, že sa konečne niekto rozhodol povedať nahlas, že to nie je v poriadku. Na mraky takýchto tém naprieč koníkom a všetky do jednej končia tak ako píšem.
@lienka.7 ja mamkrive mne ani stroj nepomohol 🙂
@nicoletta98 toto by ma asi najmenej trapilo . prepac, kolko mas rokov
teraz mam po porode prsia ako placky a neriesim. som to ja, a ked ma niekto taku nelubi prosim.
ale chapem, ak ty mas 20 rokov a chces manzela a partnera lasku , ze si mozno zaslepena tuzbou byt viac dokonala.
@tinqua nemam ti na to čo napísať ja viem že môj zámer bol čistý aby som si ja sama utvorila poriadok v myšlienkach. Nie na to tu niekoho kohokoľvek uraziť. Proste ok máš taký názor ja mám iný
@gov no tak to mi príde zvláštne myslieť si o niekom že je štetka lebo má väčšie pery ako si ty predstavuješ 😅...
Mna primárne zaujímajú názory prečo si niektora rozhodla že ide do zväčšenia poprsia alebo do nejakého vyhladenia tváre a tak.. a nie že ideme skatulkovat že ta uz má veľké prsia tak je isto zlatokopka
To akože fakt nie
@balerina2025 🤣🤣🤣 predstav si, že sú ženy, ktoré majú 30,40, aj 50 rokov a majú implantáty alebo si ich dajú práve v tom veku.. partnera mám , vdaka že sa tak staráš. Ty maj prsia ako placky, ja ich budem vedieť nosiť aj bez podprsenky 🙂
@balerina2025 prekrútis cely moj koment, aby si zo mna spravila hlupucku … no nepodarilo sa, neviem kde som písala, že túžim po nájdení partnera cez dokonalosť
Absolutne ma nezaujíma názor okolia pred, ani po implantatoch, dokonca ani názor partnera - tomu je to viacmenej jedno, mysli, si ze je to zbytočne. Netreba mat komplexy zo seba, asi nie si tak spokojná so svojimi “plackami”.
@nicoletta98 s týmto s tebou súhlasím za mňa to nie je o tom že musíš mať 20 aby si mala taký názor... Ženy niekedy trpia aj 15-20 rokov kým spravia takéto rozhodnutid a zmenia niečo čo im prekáža
Ja tieto úpravy tela nezvazujem, aj keď mala som obdobie, že som chcela "lepší" nos alebo prsia. Som spokojná sama so sebou a úpravu by som zvažovala jedine v prípade, že by som sa nevedela s niečim na sebe vyrovnať. A možno keby som bola slobodná a mladšia, šla by som do toho. Teraz mám deti a muža, takže až tak nejaké nedokonalosti neriešim. Pokiaľ ide o tie ženy, ktoré sa na seba už prestávaju podobať, tak tam môj názor je iný. Poznám také, ktoré boli krásne a úplne sa "pokazili". Inak pre mňa je toto téma, o ktorej sa dá dlho písať alebo rozprávať, hlavne v dnešnej dobe, kedy je to úplne bežné 😊
@gov kazda mi pride potom = s tymi perami
@nicoletta98 mna to najmenej trapi
@nicoletta98 ja to neriesim. zial riesim uplne ine veci v zivote.vlastne vdaka Bohu istym sposobom...
vzdy je to predsa o spokojnosti samej zeny ( teda dufam)
@nicoletta98 ja ich nosim aj bez podprsenky .....nehabim sa za svoje telo a je mi luto ze ty sa hanbis.a este prepac asi mam v zivote ine priority ako moje cecky
Mam liposukciu, rozhodla som sa pre nu, ked som mala 19. S dnesnym rozumom by som do nej uz nesla. Rozmyslala som aj nad prsiami, ale kedze mam za sebou uz 6 uspati, upustila som od toho. Ked si pomyslim, ze pre moje prsia by dcera mohla prist o mamu, zda sa mi to prilis riskantne.
A co si myslim o inych? Bezne upravy, ok, extremne - tam uz uvazujem o tom, ze ten clovek ma vaznejsi problem ako x-kilove prsia.
@balerina2025 vážim si tvoj názor ale príde mi že sa snazis @nicolleta98 už nejakým spôsobom uraziť.. je ok že to vidíš inak ako ona. No netreba hneď písať že sa nemá rada, alebo sa za seba hanbí asi a podobne
@mandzula ďakujem ☺️ aj toto je zaujímavý pohľad. Že si niečo podstúpila a spätne by si to už proste neuribila.
pozri kazdy nech si robi co chce so svojimtelom
@nicolleta98 naozaj prajem len dobre, ved kazdy nech si robi s telom, aby bol spokojny.
world peace.
nikdy a vies preco? pokial ma nepokuse zralok mam nazor ten, ze si viac cenim svoje zdravie ako podstpupovat operaciu tela navyse. 🙂 ake jednoduche. chapem ze zeny, ktorym odoberu prsniky, to podstupuju. to chapem. ale ...ine nechapem. 🙂....
pokial clovek nema defekt na tele zeby naozaj kvoli nemu psychicky trpel, ....