Ako dlho vydržia výsledky po zväčšení pier?
Ahojte kocky tie co mate napichane pery mam na vas otazku. Ako sledujem influencerky vidim ze niektore si davali pichat a uz si nedavaju ale tie pery im nezmizli. Ako je to mozne? Niektorym to akoby migruje pod nos a maju tam take hrbole. Vam sa to kompletne vstrebe a musite ist znovu alebo nie?
Ja som zvažovala, priznávam, lebo mám vrchnú peru ako pomlčku 🙈
Ale dala si napichať kamarátka ktorá mala tiež hornú ako pomlčku, a nebola u nejakého " fušera " a nedopadlo to dobre.
Pre tie čo by chceli rýpať rovno píšem, že nič viac nenapíšem.
Tak si budem naďalej žiť so svojou vrchnou pomlčkou 😁
Ono to je tak, že postupne sa to komplet vstrebe ale nevstrebáva sa rovnomerne, takže ti ostanú hrčky, ktoré vidno zblízka a trvá to dosť dlho, kým sa vstrebú. Takže, ak majú tie influ stále dokonalé pery, never im, že nechodia dopichávať 🙂
Zvažovala som, pretože niektoré to majú naozaj jemné, krásne. Ale odrádza ma to, keď to už žena preženie, keď sa vrchná pera už pri rozprávaní ani nepohne… A potom, minule som zachytila reportáž, kde tvrdili, že nie každý môže mať na výplň želanú reakciu a potom aj pri malom množstve môžu vznikať hrče…
@denkabemommy kamosky to mali krasne spravene, ale po case to musia dopichnut, ten material pracuje. Ale to vsetky tieto vyplne pracuju, je to v tele a to sa moze spravat rozne
Nie, nemám. Túto posadnutosť plnými perami aj tak nechápem. Nemyslím si, že úzke pery sú menej atraktívne, každému svedčí niečo iné a na niekom veľké pery vyzerajú skôr komicky ako pekne.
Nie nemám. Je to nechutné
A ešte aj tie nadmerne veľké mihalnice sú veľmi škaredé, minule som to videla, vyzeralo to hrozne.
Nastastie mam krasne velke prirodzene pery, aj dcera ich zdedila po mne, ale ona ked si da vyrazny ruz, vyzera akoby ich mala napichane.mne sa to nepaci, lebo to proste nie su realne pery, ale napichane sajrajtom, a ano, je to vidno a hrozne, ale to si sa asi nepytala :D
Ja chodim na rehabku a chodi tam jedna slecna a naskor idu mihalnice,potom nekvalitne napichane pery a potom 1kg make upu na ksichte..akoze neda sa to vsimnut a ocividne jej to asi lichoti ,ked kazdy pozera na nu...ale opak je pravdou - fuj...jej pery su tak spicate,ze jej skoro ziahaju az na spicku nosa bleee
Ja by som si dala jemne pichnúť. Sestra mala, vôbec to nebolo vidieť aj kamoška má. Ja som len chcela také pery, aké som mala v dvadsiatke, vekom mi trošku splasli, ale presne sa bojím toho migrovania
Vraj sa to ani tak nevstrebava ako migruje ešte roky po tvari
nevstrebalo sa mi, nebola som uz skoro tri roky
Ja mam tiez svoje pery dost velke a neplanujem si dat pichat pytam sa cisto lebo ma to zaujima a otazka je smerovana na zeny co pichnute pery maju
@zobaka a keby to chces dat nahodou prec musis ist rozpustit? Lebo napriklad kucherenko plus par dalsich som videla ze boli na rozpusteni no ale tie pery maju aj tak o dost vacsie ako predtym nez cokolvek podstupovali
@autor - myslim, ze po rozpusteni kh tie pery budu povodne, Kucherenko rada ludi zamotava, ver tomu, ze pichnute ich ma len tentoraz menej. Co sa tyka mojich pier, urcite jedine rozpustenim by to islo, ale ja rozpustat nechcem, zvykla som si na plne pery, na doplnanie sa nechystam, to uz by som mala papulu ako baba z Wearme a to nechcem 😂 nieco sa vstrebalo a teraz to ostalo v takej ok velkosti s ktorou som stotoznena

Nie a nikdy by som si to nedala, fuj vsetky baby to musia dopichavat, inak maju mierne kratery, alebo ti uplne nechat rozpustit. Ale tak ja mam pery, ktore keby dopichnem, tak vyzeram ako s opicou prdelou na tej hube 😂😂😂🙈🙈🙈