icon

Ako efektívne odstrániť kruhy pod očami?

5. feb 2025

Zdravím, niečo na kruhy pod očami? Mávam ich aj keď spím 8,10h buď také tmavé fielkovasté alebo do žlta, proste kruhy pod očami, ako sa ich zbaviť? Okrem zakrytia makeupom

eternity24
5. feb 2025

Myslím že aplikáciou kyseliny hyaluronivej alebo botoxu? Niektoré z tých dvoch….

sonula
5. feb 2025

Urcite kyselina.

malaopicka
5. feb 2025

Kyselina hyaluronova, má to okamžitý efekt, do dvoch týždňov korekcia, ak treba a ani nevieš, že si niekedy niečo alo kruhy mala.

domka222
5. feb 2025

Kyselina,ale nie u každého je výsledok uspokojivý.

lizatko1009
5. feb 2025

urcite by som do kyseliny nesla, ale skor do peptidov, popýtaj sa v okoli v dobrej estetike. Kyselina ti moze stiect.

zuzanna33
5. feb 2025

Kruhy pod očami môžu byť zdravotný problém (obličky) káva,genetika nedostatok tekutín,starnutie a pod určite by som išla za odborníkom...Pod očami je koža veľmi tenká a citlivá a farba len určuje príčinu žiadne chemikálie by som nedávala práve naopak

lenkakravcova
5. feb 2025

Piť piť a piť vodu.
Možno necitiš, že si smädná, ale tvoje telo áno, a dáva to takto vedieť okoliu.

mirage
5. feb 2025

kyselina je riziko, mze urobit opuch, stiect inde, mozes mat alergicku reakciu..

kiki68
5. feb 2025

Pit nesladene vody, spanok pred 22:00, vela ovocia, zeleniny, pohyb vonku.

vakatko
5. feb 2025

Príčinou môže byť aj stukovatená pečeň, skús pestrec mariánsky a upraviť stravu.

autor
6. feb 2025

@malaopicka a kolko to vydrží?

malaopicka
6. feb 2025

Individuálne, u mňa osobne plný efekt cca 12 mesiacov. Čím častejšie sa aplikuje, tým dlhšie efekt trvá.

bilotti
28. mar 2025

@domka222 to je pravda, u mňa nebol dovolím si povedať žiaden