icon

Ako prebieha zväčšenie zadku?

evickaban
13. apr 2025

Dobrý deň,
ako prebieha zväčšenie zadku? Ako dlho treba byť na chirurgií? Ktorý chirurg je najlepší ?

Strana
z2
ibrunova
13. apr 2025

To je načo toto?

0silvia0
13. apr 2025

@evickaban cvicit si uz skusala?

stellarstar
13. apr 2025

Dúfam ze sa len nudíš a toto nemyslíš vážne

mmoni89
13. apr 2025

@evickaban 🫣

bielasovicka
13. apr 2025

Večer si sadni, zjedz 4 čokolády, opakuj to kazdy deň, a nemusíš ísť na zväčšenie zadku.

simsalabim
13. apr 2025

Ja toto zvacsenie zadku nechapem, asi je to tym, ze som vyratsla v dobe, ked sme sa jedna ruhej pytali - namem v tomto moc velky zadok?

Naco je velky zadok dobry? Do akych gati sa s nim clovek potom zmesti?

denkabemommy
13. apr 2025

@simsalabim presne tak ako tvoja doba nechcela mať veľký zadok, teraz je doba, kedy baby chcú mať veľký zadok 😅🤷🏼‍♀️ kedysi všetky chceli tenké pery, dnes chcú všetky párky. Svet si prešiel dobou anorektickej twiggy v 60tych rokoch, na prelome 90-00 znovu anorexia.. teraz sa extrémne prezentuje veľmi sebaláska, niekedy až nezdravá, s tým je spojený aj ten veľký zadok… no furt dačo 🤣

oceanahory
13. apr 2025

Ja mam pocit, ze som bola teenagerom v uplne zlej dobe...vsetko, za co sa v minulosti zial doslova sikanovalo je aktualne in. Velky zadok, pehy, odstavajuce usi ... 😁🫣.

aurelia2000
13. apr 2025

Škoda, že nevedia zväčšovať mozog🥴

maria1989
13. apr 2025

@evickaban kup si nohavicky s vypchavkami a mas vyriesene.

danica2711
13. apr 2025

teraz je v určitej skupine ľudí "in" veľký zadok, tak si ho dáš operatívne zväčšiť. O pár rokov vyjde z módy, tak zase šup na operáciu? A vôbec ti to nepríde ujeté? No nič, tvoj život, tvoj bordel

0silvia0
13. apr 2025

@simsalabim no potom kupuju taketo gate a teplaky, lebo ako pises, do normalnych sa nevtrepu.

sense
13. apr 2025

@0silvia0 tak vieš to chce čas a drinu, trpezlivosť....a to sa v dnešnej dobe pro niektorých moc nenosi

bielasovicka
13. apr 2025

Ja ho mam dosť veľký aj bez zväčšenia. Nechces vymeniť? 😉

rozkvet1
13. apr 2025

@simsalabim dnes je v móde veľký zadok. A ľudia chcú ísť s trendami. Ja to chápem ale autorke radim, cvic, síce je to dlhá cesta ale lacnejšia a lepšia pre telo

denkabemommy
13. apr 2025

@sense Zrovna tie z obrázka @0silvia0 nie sú vydreté drinou ale photoshopom. No stačí sa pozrieť napr na kim kardashian a človek hneď vie, kde sa berú tieto pomýlené “vzory” mladých báb 🙂

simsalabim
13. apr 2025

@denkabemommy
@rozkvet1 to ano, ale ja si stale pomyslim na stare zname “keby vsetci okolo teba skakali len tak z okna, skocis aj ty?” Co uz, nejdem v tomto s dobou.

lasona
13. apr 2025

@0silvia0 vsak je to otras, nechápem ako sa to môže niečo takéto páčiť. Ved je to úplne neprirodzene

0silvia0
13. apr 2025

@lasona toto hlava neberie ani mne komu za tieto prdeliska mozu pacit. Boze ved co s takou ritou? Len nosit ceplaky furt. Do gati to nevtrepes, suknu na to nenajdes🙈

denkabemommy
13. apr 2025

@simsalabim včera sme sedeli v mcdonalde, bolo tam asi 10 chlapcov 😂 všetci vyzerali ako jeden.. takže áno, skáču. Ja som na prelome generácii, a zdravý rozum ma nepustí ale súčasne sa orientujem v týchto “trendoch”😅 a je to čoraz väčší des

sense
13. apr 2025

@denkabemommy tak to mi je jasné, reagovala som na jej prvý prispevok..to som ani nikde nenapísala ..ako mne osobne sa to nepáči... Veľa žien typu hruška má také pozadie a sú nestastne...a zrovna tie na fotkach vyzerajú skôr na typ hruška ako plastika, už len keď sa pozrie na tie stehná na tých fotkách

procrastique
13. apr 2025

Myslíš implantáty? Rozreže sa tkanivo " v spoji riti" a dá sa tam implantát :D Jazvy teda nie je vidieť lebo sú v polkách :D

procrastique
13. apr 2025

Hľadaj najmä gluteoplastiku, prípadne bbl a podobne. Na svk som na to moc recenzií nevidela, v CZ pomerne bežná vec na klinikách plastickej medicíny.

rozkvet1
13. apr 2025

@0silvia0 oni sa potom schvalné dávajú do legín s tou veľkou prdelou lebo opticky vyzerá ešte väčšia. A drží tie tuky pokope takže to pôsobí aj pevnejšie

procrastique
13. apr 2025

@simsalabim Inak ,keby všetci skákali z okna, tak by na to asi mali nejaký dôvod :D :D

simsalabim
13. apr 2025

@procrastique ved som napisala, “keby skakali len tak”. Nie pri poziari alebo pri vycinani psychopata s nozom.

procrastique
13. apr 2025

@simsalabim ale ľudia si nezväčšujú rite len tak... :D Ja viem, že stará škola je úplne inde :D ale aj psychické zdravie je zdravie, keď to niekomu urobí radosť a bude si každé ránečko s radosťou obzerať okrúhlu veľkú prdelku a bude mu každý večer robiť radosť ako chlapi pokukujú z aut a čumia v mekáči tak nech sa páči. Čo je na tom také pohoršujúce :D
Rovnako to platí aj na veľké huby, drahé autá, drahé domy bizardné okázalé dovolenky, čokoľvek čo tej osobe urobí radosť je ok a nech si to užije v zdraví.

simsalabim
13. apr 2025

@procrastique vies, ja si myslim, ze u absolutnej vacsiny to k stastiu stacit nebude. To treba hladat inde. A ano, som stara skola. Ale tak nech si kazdy robi, ako uzna za vhodne, no je fakt, ze internet uplne posuva hranice na a v niektorych pripadoch aj za hranice sudnosti.

letfenixa
13. apr 2025

Ooo, takže môj zadok je konečne in???

evickaban
autor
13. apr 2025

@danica2711 po pôrode mi dosť ovisol, spravila sa mi celulitída na zadku a celkovo nevyzerá pekne…

Strana
z2