Ako prebieha zväčšenie zadku?
Dobrý deň,
ako prebieha zväčšenie zadku? Ako dlho treba byť na chirurgií? Ktorý chirurg je najlepší ?
Dúfam ze sa len nudíš a toto nemyslíš vážne
Večer si sadni, zjedz 4 čokolády, opakuj to kazdy deň, a nemusíš ísť na zväčšenie zadku.
Ja toto zvacsenie zadku nechapem, asi je to tym, ze som vyratsla v dobe, ked sme sa jedna ruhej pytali - namem v tomto moc velky zadok?
Naco je velky zadok dobry? Do akych gati sa s nim clovek potom zmesti?
@simsalabim presne tak ako tvoja doba nechcela mať veľký zadok, teraz je doba, kedy baby chcú mať veľký zadok 😅🤷🏼♀️ kedysi všetky chceli tenké pery, dnes chcú všetky párky. Svet si prešiel dobou anorektickej twiggy v 60tych rokoch, na prelome 90-00 znovu anorexia.. teraz sa extrémne prezentuje veľmi sebaláska, niekedy až nezdravá, s tým je spojený aj ten veľký zadok… no furt dačo 🤣
Ja mam pocit, ze som bola teenagerom v uplne zlej dobe...vsetko, za co sa v minulosti zial doslova sikanovalo je aktualne in. Velky zadok, pehy, odstavajuce usi ... 😁🫣.
Škoda, že nevedia zväčšovať mozog🥴
teraz je v určitej skupine ľudí "in" veľký zadok, tak si ho dáš operatívne zväčšiť. O pár rokov vyjde z módy, tak zase šup na operáciu? A vôbec ti to nepríde ujeté? No nič, tvoj život, tvoj bordel
@simsalabim no potom kupuju taketo gate a teplaky, lebo ako pises, do normalnych sa nevtrepu.
Ja ho mam dosť veľký aj bez zväčšenia. Nechces vymeniť? 😉
@simsalabim dnes je v móde veľký zadok. A ľudia chcú ísť s trendami. Ja to chápem ale autorke radim, cvic, síce je to dlhá cesta ale lacnejšia a lepšia pre telo
@denkabemommy
@rozkvet1 to ano, ale ja si stale pomyslim na stare zname “keby vsetci okolo teba skakali len tak z okna, skocis aj ty?” Co uz, nejdem v tomto s dobou.
@simsalabim včera sme sedeli v mcdonalde, bolo tam asi 10 chlapcov 😂 všetci vyzerali ako jeden.. takže áno, skáču. Ja som na prelome generácii, a zdravý rozum ma nepustí ale súčasne sa orientujem v týchto “trendoch”😅 a je to čoraz väčší des
@denkabemommy tak to mi je jasné, reagovala som na jej prvý prispevok..to som ani nikde nenapísala ..ako mne osobne sa to nepáči... Veľa žien typu hruška má také pozadie a sú nestastne...a zrovna tie na fotkach vyzerajú skôr na typ hruška ako plastika, už len keď sa pozrie na tie stehná na tých fotkách
Myslíš implantáty? Rozreže sa tkanivo " v spoji riti" a dá sa tam implantát :D Jazvy teda nie je vidieť lebo sú v polkách :D
Hľadaj najmä gluteoplastiku, prípadne bbl a podobne. Na svk som na to moc recenzií nevidela, v CZ pomerne bežná vec na klinikách plastickej medicíny.
@simsalabim Inak ,keby všetci skákali z okna, tak by na to asi mali nejaký dôvod :D :D
@procrastique ved som napisala, “keby skakali len tak”. Nie pri poziari alebo pri vycinani psychopata s nozom.
@simsalabim ale ľudia si nezväčšujú rite len tak... :D Ja viem, že stará škola je úplne inde :D ale aj psychické zdravie je zdravie, keď to niekomu urobí radosť a bude si každé ránečko s radosťou obzerať okrúhlu veľkú prdelku a bude mu každý večer robiť radosť ako chlapi pokukujú z aut a čumia v mekáči tak nech sa páči. Čo je na tom také pohoršujúce :D
Rovnako to platí aj na veľké huby, drahé autá, drahé domy bizardné okázalé dovolenky, čokoľvek čo tej osobe urobí radosť je ok a nech si to užije v zdraví.
@procrastique vies, ja si myslim, ze u absolutnej vacsiny to k stastiu stacit nebude. To treba hladat inde. A ano, som stara skola. Ale tak nech si kazdy robi, ako uzna za vhodne, no je fakt, ze internet uplne posuva hranice na a v niektorych pripadoch aj za hranice sudnosti.
Ooo, takže môj zadok je konečne in???
@danica2711 po pôrode mi dosť ovisol, spravila sa mi celulitída na zadku a celkovo nevyzerá pekne…

To je načo toto?