Ako riešiť nadmerné rozšírenie nosa pri úsmeve?

kks, nič s nim nemáš
Neusmievaj sa🫠 aku radu čakáš?
Neusmievaj sa🫠 aku radu čakáš?
@lucia13022023 ci mam ist na plastiku neviem zavidim babam co sa usmievaju a maju pekny uzky nos
Tak sa neusmievaj. Ja sa usmievam málo a iba tak, že zuby mi nevidno.
Máš normálny nos, tragédia sa nekoná. Kľud
@anonym_autor oči máš v poriadku?
Ak vám to veľmi prekáža tak plastická operácia.
Ja mam vrasky pri úsmeve....aleze riadne...vravím si...nebudem sa usmievať....a ono to nejde...keď ja sa rada smejem...kašlem teda na vrasky😀
🤦
To si si az teraz vsimla?
@lucia13022023 ci mam ist na plastiku neviem zavidim babam co sa usmievaju a maju pekny uzky nos
@anonym_autor nie, plastika ti nepomôže. Skôr iný lekár. Možno.
Nos mas uplne normalny.
@anonym_autor skus nedychat. a este mas daky problem?
Nemáš s ním nič 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ čo chceš skončiť jak tie múmie, so spackanou plastickou operáciou, že ti z nosa nič nezostane a ledva budeš vedieť dýchať?
Podľa mňa odrezať 🤦♀️
@anonym_autor mna by skôr trápili tie vyrážky a chlpy na ňom
@anonym_autor chod do Afriky, tam si to nikto nevšimne.
Chod na operáciu, ak ti to prekáža. Môžu ti tu napísať 100x, že je v poriadku a tebe sa aj tak nebude pacit.
Vôbec s tým nič nemáš. Keby by videla môj, to by si odpadla a viac sa nezobudila.
Chod na operáciu, ak ti to prekáža. Môžu ti tu napísať 100x, že je v poriadku a tebe sa aj tak nebude pacit.
@nicoletta98 a po rokoch sa jej mozno nebude pacit ten zoperovany (ako keby bol z ineho cloveka).
strach a hrôza!!! pre boha!!! daj si rúško

Čooo? Akože nič v zlom,ale väčšiu blbosť už si neviem predstaviť riešiť. Že široký nos pri úsmeve? To fakt sú ľudia, ktoré si také maličkosti a doslova hlúposti všímajú? To už niekto začne aj riešiť,že má úzke oči pri úsmeve a červený nos pri plači? 🙈🙈
Čooo? Akože nič v zlom,ale väčšiu blbosť už si neviem predstaviť riešiť. Že široký nos pri úsmeve? To fakt sú ľudia, ktoré si také maličkosti a doslova hlúposti všímajú? To už niekto začne aj riešiť,že má úzke oči pri úsmeve a červený nos pri plači? 🙈🙈
@jaskolka si predstav že ja mám toto všetko a ešte pri plači aj napuchnuté červené oči...asi si dám implantovať nejakú inú hlavu😂
@nicoletta98 a po rokoch sa jej mozno nebude pacit ten zoperovany (ako keby bol z ineho cloveka).
@madeincssr všetko ma svoje pre a proti 🤷🏼♀️
@anonym_autor každy má inú mimiku,iné svaly na tvári,inak im pracujú.
Ja skôr nerozumiem,ale prečo to vôbec riešiš? Pochybujem že si niekto všíma,aký máš nos,keď sa smeješ. Ja normálne žasnem,čo si všetko niekto všíma na sebe. Ja úprimne ani vôbec neviem,aký mám nos pri smiechu,v živote som to ani neriešila u nikoho iného.
@anonym_autor Máš širší nos všeobecne, úsmev ho už veľmi nemeni.

🙈😨