Ako riešiť nesúhlas partnera s plastikou?
Ahoj,
potrebujem radu ako sa postaviť k situácii. Chcela by som si dať spraviť prsia, žiadne Mega balóny len normálne pekné malé prsia, ja nemám totiž nič som plochá hruď. Mám 25 rokov, peniaze svoje našetrené no priateľovi sa to nepáči. Ja viem že jemu sa nepáčia ani umelé ani veľké prsia. Na jednu stranu je to moje telo a moje rozhodnutie ale na druhej strane rešpektujem aj jeho pocity. Neviem čo mám robiť.
Pridaj sa do našej skupiny, ktorá je mimochodom dobre známa aj naším plastickým chirurgom a tam si prečítaš všetko - rôzne skúsenosti, radosti aj starosti, či aj podobné dilemy ako riešiš teraz aj ty.
Tu zaznelo toľko bludov, že vôbec nemá zmysel ani reagovať na ne.
Skupina úspešne funguje už dlhé roky a mne tiež pred rokmi informácie z nej pomohli k dobrému rozhodnutiu 😉
Na to tu nepotrebuješ naše rady . Normálne chod a nepýtaj partnera . Píšeš že tvoje telo na to nepotrebuješ názor druhého . Takže hor sa na kliniku kde chceš ísť a prekonzultovať to tam
@kiki68 jazvy praveze vacsinou nevidno. Neviem ake ma skusenosti a kde videl, ale jazvy su vacsinou uplne neviditelne, najma nie okom akoze ked sa zena opaluje hore bez a ides okolo. Najma rez pod pazuchou sa to hoji super a tam je naozaj tazko si to bezne vsimnut. Korzet sa nenosi. Nosi sa podprsenka, ktora vyzera ako sportova co byva do fitka. To ostatne ma autorka zmaknute - to uz pisala 🙂
@zuza265 ja co poznam baby, tak mali zipsovaci korzet na tej sportovej podprsenke. Ale mozno niekde to robia inak a nemaju to zeny tak vystuzene. Neviem, ja nie som fanusik tychto plastik, ja som predtym robila fetish modeling a tych prs som videla haldy. Vela peknych a stihlych zien ma mini prsia. Teraz sa uz od toho dost upustilo. Nie je to proste zaujimave. Okolo rokov 2004-2010 toho bolo ako maku.
@kiki68 vsimla si si tie, kt to vidno🙂 nie je to korzet. Je to pdoprsenka, ktora sa kludne ak zipsuje. Stahuje rovnako ako sportova podprsenka. Podla mna nejde o trend a zaujimavost. To ako keby povies, ze blond uz nie je v kurze, nech si ju nikto nedava a kto ma nech prefarbi - priklad nadneseny. Proste sa to paci niekomu a bodka. Neviem preco, ked sa to nepaci niekomu inemu, je potreba hovorit o trendoch a neviem com vsetkom odradzajucom - najma, ked o tom vela neviem, len co som si vsimla.
Ja by som na tvojom mieste pockala s operaciou po detoch. Jednak sa ti moze stat, ze nebudes moct kojit a jednak ty po tehotenstve a pripadnom kojeni mozu velmi zmenit tvar a ovisnut 🤷🏼♀️ potom zbytocne budes musiet ist znovu pod noz.
Je to tvoje telo, takze samozrejme mas posledne slovo ty, ale je fajn vypocut si aj partnerov nazor. Ak sa predsalen rozhodnes pre operaciu, tak ho vezmi na konzultaciu, vedia spravit aj 3D vizualizaciu este pred zakrokom a mozno si to bude partner vediet lepsie predstavit.
@pralinka25 ano, som si uplne ista, ze vacsina zien sa potrebuje pacit v prvom rade samym sebe. Samozrejme su aj take zeny, ktore sa nepotrebuju ani umyvat a su spokojne, a su aj take, ktore by si dali aj <> na celo prisit len aby chlapovi ulahodili.
Ale vacsina zien chce byt so sebou spokojnych pre vlastny pocit, ci uz sa bavime o obleceni, kozmetike alebo tele. A kazda mame tie limity inde, jedna je spokojna so 130kg, ina sa nad 60kg neciti komfortne…
@milanemila toto sa stat nemoze ani neviem ze by to niekomu kojenie ovplyvnilo. A to ti povie hned kazdy lekar.
@zuza265 nie nepovie ti to kazdy lekar. Zalezi od sposobu operacie a uplne bezne ta lekar upozorni, ze moze dojst k poruseniu mliekovodov a kojenie moze byt zhorsene alebo nemozne.
Sestra ma, komu nepovie, tak ani nevie. Nema ziadne balony. Po kojeni jej strasne padli, svoje povodne mala D a tak si ich dala upravit. Na svoju povodnu velkost … po cca 12 rokoch bola na vymene a viac uz ist nemusi… komplikacie nemala ziadne a teda jazvy som si u nej nikdy nevsimla 🤷♀️
Autorka: ak si myslis, ze by ti to pomohlo, je to tvoje telo, tvoje rozhodnutie… drzim prsty
@milanemila a tato informacia je odkial? Teraz sa pytam vazne, nie ironicky
@zuza265 napr tu mas info od plastickeho chirurga. Ja osobne mam 2 kamosky, kt neviem preco predtym ako mali deti robili rez okolo bradavky a kojit nemohli. Jedna ale absolvovala zmensenie (takze to je iny zakrok, kde je rez okolo bradavky nevyhnutny) druha klasicku augumentaciu.
@milanemila ale toto je konkretne pre rez okolo bradavky. Gro zien prave vybera tie 2 dalsie rezy. Toto je minimalne riziko. Aj tu predpokladam, ze hodnoti, ze pani neslo kojit. Co “nemozu” aj zeny bez operacie.
Ja mam zas velmi velke prsia a rozmyslala som, ze po dokojeni a akurat to vyjde okolo 44-45 rokov, ked budem mat, ze si dam zmensit. Ale ja sa bojim, ze aj tak nebudu pekne, budu tam jazvy a ktovie, ci ta bradavka nova bude citliva. Ci mi to nebude take "cudzie", taky blby pocit. Neviem. A ked nemusim, do "nemocnice" a do narkozy ee. Mam z toho strach. A manzel neriesi, len mne to vadi, napriklad umyvam riad a kedze som nizka, tak sa mi tam vzdy zamoci tricko, proste po 4 detoch a po 40-kde uz ta gravitacia robi svoje. Ked davam daco do rury, tiez pozor, nech si ich nepripeciem. Vazne toto riesim. Takze ja by som hned menila, radsej byt plocha ako toto. O chrbtici a bolestiach ani nehovorim.
Prečo si ničiť zdravie kvôli prsiam keď nemáš zdravotné problémy ? Ženy mate sklon súperiť v tomto a predbiehať sa. Áno aj muži.
Keby si žila na pustom ostrove len so svojím partnerom,ktorý ťa má rád takú aká si, dala by si si tiež plastiku? Pravdepodobne nie,však? Ani by ťa to nenapadlo. S nikým by si sa neporovnávala, brala by si sa taká aká si. Život ti ešte prinesie také zmeny, na konci sa nebudeš spoznávať. Asi je načase sa začať mať rada taká aká si. Príťažlivosť nie je vo veľkosti pŕs.