icon

Ako sa dá financovať silikónové prsia s bežným príjmom?

Včera o 21:05

Ahojte. Ak poznáte tu skupinu na konikovi. Mna len zaujíma ze koľko veľa žien si to tam dava robiť ze odkiaľ majú všetci na to peniaze ? Mam najom 500eur a plat 1000eur cize nemam šancu si to zaplatiť. Ja nechapem odkiaľ na to majú bežné ženy hoci pracujú? Som z východu a platy sa bežné pohybuju okolo 1000eur niekedy ani to nie. Veľmi by som si chcela dat urobit prsia no nedokážem na to nasetrit neni z coho.

ariannazara
Včera o 21:06

Kamoska si dava po dvoch detoch zmensit, berie si nato pozicku takze ajtak

neznamy30
Včera o 21:16

@anonym_autor naozaj to nejde pokial nemate všetko čo vam v živote chýbalo je to pre tych čo nato maju bodka...a ja som takisto nie stých čo to žene alebo dvom trom dajú spraviť

anonym_3bb554
Včera o 21:18

prestalas om fajcit a poctivo odkladala kazdu korunu .. zdy vsak musis pocitaj aj s reoperaciou pripadne s komplikaciami a mat aj nieco navyse ... niektore si nasli este brigadu a niektore maju stastie a zaplatil im to manzel popripade maju super pracu .. a aj take co si poziciali ... riesenie sa da najst ak nieco naozaj velmi chces

oceanahory
Včera o 21:18

Ono je ti jasne, ze existuju ludia, co zarabaju lepsie, dokonca aj ovela lepsie, ako ty? 😁

neznamy30
Včera o 21:19
@neznamy30

@anonym_autor naozaj to nejde pokial nemate všetko čo vam v živote chýbalo je to pre tych čo nato maju bodka...a ja som takisto nie stých čo to žene alebo dvom trom dajú spraviť

@neznamy30 a ešte jedna vec aj ja mám ako každý svoje sny ale sú ďaleko...možno vôbec nedosiahnuteľné ale ver v seba v svoje sny a skús sama ísť do toho a odkladať keď aj po 1€ ..alw keď si budeš veriť a mať vytrvalosť tak bude stoho aj 1000€ aj keď to bude dlho trvať ale dosiahneš to verím ti..vela štastia

cyberk
Včera o 21:26

zarabas 1000 a polovicu davas na podnajom? asi nie si financne gramotna, s takym platom by som sla do zdielaneho byvania... tu mas rovno odpoved preco si ine vedia nasetrit a ty nie.

neznamy30
Včera o 21:45
@cyberk

zarabas 1000 a polovicu davas na podnajom? asi nie si financne gramotna, s takym platom by som sla do zdielaneho byvania... tu mas rovno odpoved preco si ine vedia nasetrit a ty nie.

@cyberk asi majú deti a možno nejaký starší dom kde bývajú ...to je uplne idiotska odpoveď

anonym_f4433e
Včera o 21:48

Vela zien zaraba viac nez ty, pripadne maju manzela, co zaraba a niektore si zoberu aj uver. Niekto na prsia, iny na auto …

cyberk
Včera o 22:01
@neznamy30

@cyberk asi majú deti a možno nejaký starší dom kde bývajú ...to je uplne idiotska odpoveď

@neznamy30 moc mi klesa IQ, ked odpovedam takym ako ty, takze ti len napisem, precitaj si, co napisala a pak si tukni po cele, aky * si 🙂

neznamy30
Včera o 22:05
@cyberk

@neznamy30 moc mi klesa IQ, ked odpovedam takym ako ty, takze ti len napisem, precitaj si, co napisala a pak si tukni po cele, aky * si 🙂

@cyberk akoze normalne čo si mam precitat znova ze s 1000€by som isiel do zdielaneho byvania nechapem ale snazim sa pochopit niesom stych co utocia prosim vysvetli ako si myslel/a

anonym_e02731
Včera o 22:06

V skupine na to zameranej budú ženy, ktoré si to spraviť dali alebo to plánujú, takže to vyzerá, že ich má každá, ale si to porovnaj s počtom žien v produktívnom veku na Slovensku a už to až tak strašne veľa nie je 😅 .... odkiaľ na to majú? a odkiaľ má niekto na nové auto? a niekto na dovolenku? niekto na vlastné bývanie? zarobili, našetrili, investovali, zdedili, vyhrali, dostali... keby som chcela, tiež by som to teraz z úspor vedela zaplatiť, nie sú to zas také nereálne sumy

anonym_4406fc
Včera o 22:09

Ťažko reagovať, ak mám iné priority v živote. Ja som mala teda ďaleko vyššie ambície.

martinmmartin
Včera o 22:29
@neznamy30

@cyberk akoze normalne čo si mam precitat znova ze s 1000€by som isiel do zdielaneho byvania nechapem ale snazim sa pochopit niesom stych co utocia prosim vysvetli ako si myslel/a

@neznamy30 Na byvanie mas minat max 30% mesacneho prijmu lebo inak zacinas negativnu spiralu z ktorej sa len tak nevymotas , chces ci nechces

neznamy30
Včera o 22:30
@martinmmartin

@neznamy30 Na byvanie mas minat max 30% mesacneho prijmu lebo inak zacinas negativnu spiralu z ktorej sa len tak nevymotas , chces ci nechces

@martinmmartin to hej mal by si ale nie každý má tu možnosť ak sa nechce zbaviť majetku

petamich
Dnes o 00:37

Urcite nie kazda zena a ani kazda druha a ani kazda tretia v produktivnom veku na Slovensku nema umele prsia. No a tie co maju mozu zarabat lepsie ako ty, ziju s niekym, kto zaraba lepsie ako ty, odkladaju si roky, zobrali si uver....moznosti je x.

anonym_b60a36
Dnes o 01:32
@anonym_3bb554

prestalas om fajcit a poctivo odkladala kazdu korunu .. zdy vsak musis pocitaj aj s reoperaciou pripadne s komplikaciami a mat aj nieco navyse ... niektore si nasli este brigadu a niektore maju stastie a zaplatil im to manzel popripade maju super pracu .. a aj take co si poziciali ... riesenie sa da najst ak nieco naozaj velmi chces

@anonym_3bb554
Znama uplna plochodraznicka si dala spravit... a hned si nasla frajera.

anonym_6d08bc
Dnes o 06:46

@anonym_autor sústredila by som sa na získanie vlastného bývania, nie na prsia. Ak si slobodná, bezdetná, nemusíš ostať na východe, môžeš sa odsťahovať za lepšie platenou prácou, môžeš na sebe zamakať a zvyšovať si kvalifikáciu, učiť sa jazyky, nemusíš bedákať, že málo zarobíš a polovicu z toho dať na bývanie

tim23
Dnes o 07:06

Na splátky

anonym_d69f88
Dnes o 07:07

Toto by bolo posledne,co by ma napadlo.Prsia ti zivot nezlepsia,z tych sa nenajes.Z mier sa s tym ako vyzeras,a mozno sa casom vsetko zmeni,ty zmenis pracu,lepsie zarobis a raz si ten sen splnis.Ale takymto zavistlivym postojom ti zivot skor ukaze opak.

anonym_a356f5
Dnes o 07:15

Som z vychodu a zarabam omnoho lepsie ako ty, cize ta suma nebola problem. Makam na sebe ako fretka, robim si druhu skolu, nonstop si zvysujem kvalifikaciu, hovorim 4 jazykmi aktivne a 2 pasivne. Nechodim na dovolenky, ani na nechty, ani na mihy, ani na drinky, ani si neberiem pozicky. Zijem sama. Hypo mam splatenu uz velmi dlho. Lebo makam. Prilezitosti na zarobok/zvysenie kvalifikacie aktivne vyhladavam, vyrabam si ich. Tak mam.

anonym_0548c9
Dnes o 07:22

Budes mat sice silikony, ale zit v podnajme..?! Navyse to nie je jednorazova investicia. Co poznam ja, kazdej to zaplatil partner. Aj mne daroval k okruhlinam sice iny zakrok, ale tiez dost drahy. Pre teba je to aktualne draha zbytocnost.

saxana000
Dnes o 07:27

A nezabudni ze tak cca o 10-15 rokov tam ides znova na vymenu.. takze ledva splatis a mozes setrit nanovo.

anonym_6d08bc
Dnes o 07:41
@tim23

Na splátky

@tim23 s jej príjmom to je podobná sprostosť ako dovolenka na splátky

bomba36
Dnes o 07:49

Lepšie zarábajú, alebo ich muži, možno pracujú v zahraničí, možno zdedili majetky, vzali pôžičky. To je úplne jedno, kde na to berú, chceli to, zabezpečili si to. Ale myslím že na zväčšených prsiach nezávisí existencia človeka. Pokiaľ to nutne potrebuješ, nájdi si ďalší alebo iný zdroj príjmu.

tinqua
Dnes o 08:15

Vidíš len výsledky...nie cestu, ktorú si museli niektorí odchodiť....z toho sa ti mozog uvarí vo frustrácii. Ak chceš niečo zmeniť, prestaň sa porovnávať s hotovým výsledkom iných a sprav jednoduchý plán...urči si sumu, časový horizont a každý mesiac odlož konkrétnu čiastku, hoci aj za cenu menšieho komfortu. Cieľ sa nevyplakáva na mk, cieľ sa plánuje.

anonym_2cba2f
Dnes o 08:25

Ja mám prsia urobené, nemusela som si na to šetriť ani odkladať peniaze.
Jednoducho som sa v lete rozhodla a na jeseň šla.
Podľa mňa plastické operácie sú niečo, na čo je trocha odveci šetriť a odtŕhať si od huby. Najmä, ak sa plastika pŕs nepodarí tak ti treba ďalších 5 000 na opravu. Takže bude tvoja rodina " strádať " xy mesiacov/rokov aby si bola kozatá? Však to vôbec nedáva zmysel.