Ako sa vysporiadať s viditeľnými vráskami okolo úst?
🙈som po materskej a hrozne som sa zmenila v tvári. Starosti aj nespavosť aj žravost .. hormóny. No zostarla som ..mám.viditelne vrásky okolo úst . A ja sa neviem nejako usmiať na ľudí. Vidím že mnohým som nesympaticka (to proste vidíte😂)
Čo tým chcem povedať .? Trochu ma to sere a neviem to zmeniť . Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali. Viem že je to smiešne ale vidíte ..
@oblaacik hlavne, že si ty spokojná
Nenamýšľaš si trošku, že ťa niekto obzerá?
Ja ťa chápem. Keď sa tvárim úplne normálne, nijaká špeciálna emócia, tak sa ma ľudia pýtajú či som naštvaná. Tiež mi to vadí, ale veď nedá sa stále usmievať aby vedeli že som v pohode 🤷♀️ A tiež som rozmýšľala nad operáciou viečok, to by mi tvár vylepšilo a tiež výplň vrások okolo pier, ale stále treba peniaze na niečo dôležitejšie...
Pošli fotku keď sa usmejem na tej fotke vyzeráš úplne ok
Strašne si domýšľaš, ľuďom je úplne jedno ako vyzeráš. Zvlášť predavačky denne vidia toľko tvári - aj pekných, aj škaredých, mladých, starých, šarmantných aj nesympatických...Ak máš pocit, že na teba nepríjemne zazerajú, skôr to daj do súvislosti so svojou vetou "neviem sa usmiať na ľudí".
Máš úplne normálne v pohode pery. Ak ti vadia "ryhy" ktoré sú úplne ok, tal výplne ako rádia baby. Poradiť sa a nenervovat 🙄
@thirstymonk neviem
No ani ja neviem. Tak sa ho spytaj... jaky je problem? :D Mne sa moja žena veľmi páči.
@oblaacik nič v zlom, ale nemas to dobre urobene. Nosoustne ryhy sa nemaju robit botoxom, ale kyselinou. ✌🏻
Vvyzeras uplne normalne, to su len klasicke vrasky. Ja by som praveze skor tipovala, ze zazeraju, lebo vyzeras, ze mas pichnute pery, tak vypucas.
Autorka ja rozmýšľam nad tým prečo niekto ide ohovárať niekoho koho vidí prvý krát a nemá s ním žiadnu interakciu? Inak mne sa zdáš úplne v pohode a je možné pri mojej povahe, že by som si ťa ani nejak špeciálne nevšimla keby idem po ulici.. ale ja celkovo idem a neriešim nejak kto ide ako vyzerá a pod.
@oblaacik mne sa tvoj pôvodný tvar aj veľkosť pier veľmi páčili... škoda no. Ale ak sa cítiš krajšie
@oblaacik Tie pery máš hrozné, prepáč😐…Bože…Prečo?!

Tvoja tvár nikoho nezaujíma, neprežívaš to troška?