icon

Ako sa vysporiadať s viditeľnými vráskami okolo úst?

8. nov 2024

🙈som po materskej a hrozne som sa zmenila v tvári. Starosti aj nespavosť aj žravost .. hormóny. No zostarla som ..mám.viditelne vrásky okolo úst . A ja sa neviem nejako usmiať na ľudí. Vidím že mnohým som nesympaticka (to proste vidíte😂)
Čo tým chcem povedať .? Trochu ma to sere a neviem to zmeniť . Ja už som prestala chodiť do na viacerých obchodov kôli tomu že má riešili nejaké ženské a zazerali. Viem že je to smiešne ale vidíte ..

Strana
z2
januska12323
8. nov 2024

Tvoja tvár nikoho nezaujíma, neprežívaš to troška?

januska12323
8. nov 2024

@oblaacik hlavne, že si ty spokojná

ibrunova
8. nov 2024

Nenamýšľaš si trošku, že ťa niekto obzerá?

ascotka
8. nov 2024

Ja ťa chápem. Keď sa tvárim úplne normálne, nijaká špeciálna emócia, tak sa ma ľudia pýtajú či som naštvaná. Tiež mi to vadí, ale veď nedá sa stále usmievať aby vedeli že som v pohode 🤷‍♀️ A tiež som rozmýšľala nad operáciou viečok, to by mi tvár vylepšilo a tiež výplň vrások okolo pier, ale stále treba peniaze na niečo dôležitejšie...

minenkak
8. nov 2024

@oblaacik naozaj sa týmto chvalis,ja nemám nič proti plastikám a vyplnam ,sama som podstúpila,aj keď kôli inému ako ty , ale toto fuu,teda máš odvahu

andrejka1974
8. nov 2024

Pošli fotku keď sa usmejem na tej fotke vyzeráš úplne ok

annm81
8. nov 2024

Strašne si domýšľaš, ľuďom je úplne jedno ako vyzeráš. Zvlášť predavačky denne vidia toľko tvári - aj pekných, aj škaredých, mladých, starých, šarmantných aj nesympatických...Ak máš pocit, že na teba nepríjemne zazerajú, skôr to daj do súvislosti so svojou vetou "neviem sa usmiať na ľudí".

simca06022011
8. nov 2024

Máš úplne normálne v pohode pery. Ak ti vadia "ryhy" ktoré sú úplne ok, tal výplne ako rádia baby. Poradiť sa a nenervovat 🙄

autor
8. nov 2024

@thirstymonk neviem

thirstymonk
8. nov 2024

No ani ja neviem. Tak sa ho spytaj... jaky je problem? :D Mne sa moja žena veľmi páči.

mamamasama
8. nov 2024

@oblaacik nič v zlom, ale nemas to dobre urobene. Nosoustne ryhy sa nemaju robit botoxom, ale kyselinou. ✌🏻

rozculena
8. nov 2024

@oblaacik sorry,ale tie nenafúkané pery boli krajšie

3princezne
8. nov 2024

Vvyzeras uplne normalne, to su len klasicke vrasky. Ja by som praveze skor tipovala, ze zazeraju, lebo vyzeras, ze mas pichnute pery, tak vypucas.

angeli121212
8. nov 2024

Autorka ja rozmýšľam nad tým prečo niekto ide ohovárať niekoho koho vidí prvý krát a nemá s ním žiadnu interakciu? Inak mne sa zdáš úplne v pohode a je možné pri mojej povahe, že by som si ťa ani nejak špeciálne nevšimla keby idem po ulici.. ale ja celkovo idem a neriešim nejak kto ide ako vyzerá a pod.

angeli121212
8. nov 2024

@oblaacik mne sa tvoj pôvodný tvar aj veľkosť pier veľmi páčili... škoda no. Ale ak sa cítiš krajšie

nikoletta1712
8. nov 2024

@oblaacik Tie pery máš hrozné, prepáč😐…Bože…Prečo?!

Strana
z2