icon

Ako udržať plnšie pery po výplni?

24. apr 2024

Baby, ktoré máte vyplnené pery. Poraďte ako udržať ten efekt?🫣 Bola som 2x, prvý krát mi dali Lumineru a výsledok za 2 dni fuč, druhy krát som sa objednala na inú značku, aj som si to overovala, že mi dajú inú a kukám do knižky a bum opäť luminera (netuším preco), 2 týždne modrina a takisto výsledok nulový. 😭😭

nyusika
24. apr 2024
bela30
24. apr 2024

Zakladne otazky:
Mas velmi tenke pery?
Kolko ml ti davali do pier?
Lebo pokial mas tenke pery a dala si si napr.len 1ml pichnut s tym, ze ti prerozdelili na hornu a spodnu peru na polovicu, tak necakaj zazrak. Je to malo. Takto potrebujes absolvovat na zaciatok aspon tri sedenia, kym uvidis vysledok a aby sa kyselina udrzala. Tiez zalezi na tom, aku kyselinu ti davaju, najlacnejsie znacky rovna sa slaby vysledok. Odporucam skor Saypha Volume alebo Juvederm. Kyseliny maju totiz rozne sietovanie - kazda ine, aj to velmi zavisi od vysledku, ako budu pery vyzerat. Plus styl doplnania, ci chces len objem do pier, jemne nadvihnutie, russian lips a pod. Dalsia vec, ktora v tomto zohrava ulohu je aj to, ako je tvoje telo dehydrovane. Pokial viac, potiahne si tu kyselinu z pier az do takej miery, ze o nu mozes uplne prist. Preto je nutna navsteva viackrat po sebe v nejakom casovom rozmedzi napr. mesiac, aby sa tej kyseliny doplnilo viac a udrzala sa, kedze telo ju v malej davke rychlo absorbuje. Mozes urobit aj to, ze si das pichnut jednorazovo viac ml, len sa priprav, ze budes viac opuchnuta ale vydrz v perach bude viditelna a nestrati sa naraz tak rychlo.

lakebabe
24. apr 2024

Tak ti poviem , ze mne pery držali poriadne asi až tak po vyše roku po viacerých dávkach. Mala som väčšinu znaciek, ale po rokoch už si dávam len lumineru tretí rok,lebo mi sedí najviac. Musíš nájsť svoju značku a 1 ml je nič, rýchlo sa vstrebe prvé razy , poznám baby co si prvé razy dávali po dva ml aby im to ako tak držalo.
Záleží aké máš svoje pery hrúbku objem a aky máš metabolizmus . Včera som bola na perach a sme sa s Dr zhodli, že luminera mi drží najlepšie z toho co som mala. Musíš poskusat

marcellka32
24. apr 2024

Skús juvederm

nicoletta98
24. apr 2024

Teosyal 🫶🏼 u mna drží ako fras 🤣 a to som ani nemusela chodiť už pichat, tak držali, ale to je moja závislosť už.. raz som bola na inú výplň juvederm alebo stylage , po 200€ nulový efekt