icon

Ako vyhladiť vrásku medzi očami?‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

31. mar 2026

Ahojte,

mam naozaj hlbokú vrásku medzi očami. Chcem si to dať vyplniť
Čo je lepšie botox? Alwbo kyselina hyaluronova?

Ďakujem

Strana
z2
anonym_c77701
1. apr 2026

Botox a jedine lekár. O kozmetické ani neuvazuj

lizatko1009
1. apr 2026
@procrastique

@lizatko1009 Chváliť sa verejne tým, že lekárka chodí do salóna....

@procrastique ake chvalenie? Bezne Mudr. takto pracuju. Žasnem... Ja aspon netaram a ty jej odporucas do toho kyselinu🫣 a nechodi do salona, ale do salonu. Je to kozny atestovany lekar so vsetkymi papiermi, nie debil.

procrastique
1. apr 2026
@lizatko1009

@procrastique ake chvalenie? Bezne Mudr. takto pracuju. Žasnem... Ja aspon netaram a ty jej odporucas do toho kyselinu🫣 a nechodi do salona, ale do salonu. Je to kozny atestovany lekar so vsetkymi papiermi, nie debil.

@lizatko1009 je debil keď riskuje odobratie titulu. Lekár nemá čo aplikovať vyplne mimo zdravotníckeho zariadenia

procrastique
1. apr 2026
@lizatko1009

@lizatko1009 Daj názov prevádzky, rovno si dám tu námahu a nahlásim to na Ruvz 🙂

lizatko1009
1. apr 2026
@procrastique

@lizatko1009 Daj názov prevádzky, rovno si dám tu námahu a nahlásim to na Ruvz 🙂

@procrastique nie kazdy robi nelegalne 🫡 pekny deň 🙂

lizatko1009
1. apr 2026
@procrastique

@lizatko1009 je debil keď riskuje odobratie titulu. Lekár nemá čo aplikovať vyplne mimo zdravotníckeho zariadenia

@procrastique sme v zdravotnickom zariadeni 🙂

procrastique
1. apr 2026
@lizatko1009

@procrastique sme v zdravotnickom zariadeni 🙂

@lizatko1009 a prečo to zdravotnícke zariadenie voláš salón? 😁

lizatko1009
1. apr 2026
@procrastique

@lizatko1009 a prečo to zdravotnícke zariadenie voláš salón? 😁

@procrastique lebo v zdrabotnom zariadeni mame aj take prevadzky ale tebe sa spovedat, co odporuca kyseliny pichat do oblasti kde su cievy nebudem 🫡😂

procrastique
1. apr 2026
@lizatko1009

@procrastique lebo v zdrabotnom zariadeni mame aj take prevadzky ale tebe sa spovedat, co odporuca kyseliny pichat do oblasti kde su cievy nebudem 🫡😂

@lizatko1009 Teraz tú o karkulke.

lizatko1009
1. apr 2026
@procrastique

@lizatko1009 Teraz tú o karkulke.

@procrastique povedz mi, co si ty za cloveka plneho zlce a nenavisti? vyhladavac negativity a byt sprosta k druhemu cloveku, ktoreho ani nepoznas? stacilo a daj si kavu, pripadne kyselinu do cela, pod oci, do lic, ono to potom tak pekne zmigruje, len taka rada, aby si vedela pre dalsie tvoje rady, pripadne ak si budes chciet dat svoje vrasky hnevu👍

procrastique
1. apr 2026
@lizatko1009

@procrastique povedz mi, co si ty za cloveka plneho zlce a nenavisti? vyhladavac negativity a byt sprosta k druhemu cloveku, ktoreho ani nepoznas? stacilo a daj si kavu, pripadne kyselinu do cela, pod oci, do lic, ono to potom tak pekne zmigruje, len taka rada, aby si vedela pre dalsie tvoje rady, pripadne ak si budes chciet dat svoje vrasky hnevu👍

@lizatko1009 Stačilo by nepropagovať to, že ty robíš niečo mimo zákon ako normálnu vec 🙂

autor
1. apr 2026
@lizatko1009

@anonym_autor botox a co najskor, ak je hlboka vraska, tak ju uplne nevyhladi, pockar 2 tyzdne a vyplnat tam kyselinou je velmi rizikove (cievy), potom bud polynukleoidy (lososie spermie), microneedling. Chodi ku mne dermalekarka do salonu robit estetiku nejake roky, tak netaram.

@lizatko1009 aký salón ??v Ba?! Ďakujem

bororka
2. apr 2026

Ja mám túto vrásku veľmi výraznú. Teda čelo botox a vráska kyselina.

Strana
z2