Blefaroplastika v máji
Ahojte, mám absolvovať operáciu horných viečok v máji a rozmýšľam či nepočkať už radšej do septembra. Aké máte skúsenosti? Myslím kvôli teplu a hojeniu. Vďaka za skúsenosti.
@anonym_autor ja som.to mala v júli, som ucitelka, takže cez prázdniny a zahojilo sa to uplne v pohode.
@anonym_autor ja som.to mala v júli, som ucitelka, takže cez prázdniny a zahojilo sa to uplne v pohode.
@anonym_46e746 ahoj, aj ja sa chystám teraz cez prázdniny - viete mi niekoho odporučiť. Veľká vďaka
@anonym_46e746 ahoj, aj ja sa chystám teraz cez prázdniny - viete mi niekoho odporučiť. Veľká vďaka
@anonym_dc9c8b ja som zo ZA, bola som u MUDr. Duranovej, spokojnosť.
@anonym_46e746 ako dlho sa to hojilo?
ja by som v lete do toho nesla. Teplo zvysuje prekrvenie cize sa rana moze horsie hojit, viac krvacat, horsie miznu opuchy. Ked budes mat carstvu jazvu slnko je problem lebo jazva moze stmavnut. Navyse, pot moze drazdit ranu a moze sa to dlhsie hojit. Ja som bola v oktobri a za mna najlepsie obdobie...
@anonym_autor ja som bola pred 3 tyzdnami. Isla by som skor takto v zime. Mala som aj citlivé oci na svetlo prve dni, napriek tomu, ze bola zima. Trochu opuch prve dni ale ziadne modriny. Musis chladiť. V maji by som nesla. Dost mi zdôrazňovali SPF aj teraz v zime, ze si mam na to davat vzdy ked idem von. Nie len rano. Lebo ta jazva za bude este hojit par tyzdnov. Ak si mozes vybrat chod radsej na tu jesen-zima. Október az marec.
@anonym_46e746 ako dlho sa to hojilo?
@janaspa pamätám, si, že prvý týždeň som bola iba doma, modriny boli dosť výrazné. Do cca 2 týždňov som bola dosť v pohode, ale všade so slnečnými okuliarmi, do mesiaca už dobré. Je to dosť individuálne, keby som mala možnosť, asi si to dám urobiť inokedy, ale zas chcela som využiť to leto. Jazvy mi nestmavli, sú už takmer neviditeľné a fakt ma to omladilo, odporúčam.

V maji kludne môžes