icon

Bolesti po otoplastike

5. máj 2026

Dobry vecer, som po zakroku otoplastika uprava odstavajucich usi a mam celkom dost velke bolesti..viete poradit co by mi pomohlo?ibalgin nepomohol ani 2 paraleny..dskujem

mamatroch
5. máj 2026

@anonym_autor mne po OP pomahal flector sacky, su na predpis, no po op Ti ich lekar predpise.

cialota
6. máj 2026

daj si cetalgen, rovno dva. mne najlepsie ucinkuje od bolesti. paralen sa vobec nechyta.

lubbi1
6. máj 2026

ani mne paralen neucinkuje. odporucam Brufen combi, mne pomaha na vsetky typy bolesti. ♥

autor
6. máj 2026

Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..

anonym_1bb2b2
7. máj 2026
@anonym_autor

Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..

@anonym_autor no a čo si čakala, prvé dni sú najhoršie po každej operácii. Nabudúce skús aspoň trochu predzákrokovej mentálnej prípravy. Informácie o priebehu a pooperačných stavoch,bolestiach a jej tíšení ti ma poskytnúť lekár a ty sa máš informovať.