Bolesti po otoplastike
Dobry vecer, som po zakroku otoplastika uprava odstavajucich usi a mam celkom dost velke bolesti..viete poradit co by mi pomohlo?ibalgin nepomohol ani 2 paraleny..dskujem
daj si cetalgen, rovno dva. mne najlepsie ucinkuje od bolesti. paralen sa vobec nechyta.
ani mne paralen neucinkuje. odporucam Brufen combi, mne pomaha na vsetky typy bolesti. ♥
Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..
Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..
@anonym_autor no a čo si čakala, prvé dni sú najhoršie po každej operácii. Nabudúce skús aspoň trochu predzákrokovej mentálnej prípravy. Informácie o priebehu a pooperačných stavoch,bolestiach a jej tíšení ti ma poskytnúť lekár a ty sa máš informovať.

@anonym_autor mne po OP pomahal flector sacky, su na predpis, no po op Ti ich lekar predpise.