Bolesti po otoplastike
Dobry vecer, som po zakroku otoplastika uprava odstavajucich usi a mam celkom dost velke bolesti..viete poradit co by mi pomohlo?ibalgin nepomohol ani 2 paraleny..dskujem
daj si cetalgen, rovno dva. mne najlepsie ucinkuje od bolesti. paralen sa vobec nechyta.
ani mne paralen neucinkuje. odporucam Brufen combi, mne pomaha na vsetky typy bolesti. ♥
Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..
Dakujem za odpovede, skusala som Ibalgin a paralen ale nejak extra to nepomaha..spanok je plny nervozity neviem ako mam spat kedze zvyknuta som spat na boky vzdy..
@anonym_autor no a čo si čakala, prvé dni sú najhoršie po každej operácii. Nabudúce skús aspoň trochu predzákrokovej mentálnej prípravy. Informácie o priebehu a pooperačných stavoch,bolestiach a jej tíšení ti ma poskytnúť lekár a ty sa máš informovať.
Chcem sa opýtať, som 18 dní po otoplastike, ešte nosím celenku, ale môžem ju dávať cez deň už na niekoľko minút občas dole. Mám pocit, že uši stále odstavaju. Myslite že sa to ešte upraví? Mate s tým niekto skúsenosti?

@anonym_autor mne po OP pomahal flector sacky, su na predpis, no po op Ti ich lekar predpise.