Dali by ste si kyselinu do pier?
@anonym_9fde4b A načo to potom bolo dobré, keď si to ani manžel nevšimol, tzn. že medzi perami, ktoré si mala pred zákrokom a po ňom, nie je žiadny rozdiel ?
@anonym_838e34 rozdiel tam je, ale nie su to tue kacice co si pod tym predstavujes ty. Ja som potrebovala dvihnut kutiky a ucel to splnilo.
Máš pekné pery.
Ja mám len také tenké čiarky,ani rúž mi pomaly nevidno.....
@anonym_autor Netreba si dávať nič.Ci máš svoje pery,tvoja hodnota neklesá, či máš napichane pery,tvoja hodnota nestúpa.Stále si rovnako hodnotná, taká aká si.
Mne vekom pery splasli a tiež klesli kútiky. Tiež uvažujem nad zdvihnutim kutikov a dofuknutim pier. Nie kačacie ústa, ale také, aké som mala pred pár rokmi.
Och bože...zase drvivá väčšina odpovedí od žien, čo síce nemajú skúsenosti, ale majú názor-samozrejme odmietavý. 0.5ml Ti kačacie pery neurobí, maximálne Ti to vráti tie, ktoré si mala 10-15 rokov dozadu. A jasné, že tu sa nájde hafo expertiek, ktoré aj toto vidia z dvoch kilometrov po tme, akurát že nie, málokedy to poznať. Mne napríklad jedna sesternica tvrdila, že mám pichnute, že ona to vie rozoznať - pichnute mala moja sestra, ona si len pomýlila sestry. Na foto 0.5ml aplikácia.
@anonym_autor určite nie, toto je chorá móda.Voľakedy to ženy nepotrebovali , nerozumiem čo zo sebou dokazujú dnes.
Och bože...zase drvivá väčšina odpovedí od žien, čo síce nemajú skúsenosti, ale majú názor-samozrejme odmietavý. 0.5ml Ti kačacie pery neurobí, maximálne Ti to vráti tie, ktoré si mala 10-15 rokov dozadu. A jasné, že tu sa nájde hafo expertiek, ktoré aj toto vidia z dvoch kilometrov po tme, akurát že nie, málokedy to poznať. Mne napríklad jedna sesternica tvrdila, že mám pichnute, že ona to vie rozoznať - pichnute mala moja sestra, ona si len pomýlila sestry. Na foto 0.5ml aplikácia.
@michaela329 nepotrebujeme skúsenosť, aby sme vedeli zhodnotiť, či sa nám to páči alebo nie.
@michaela329 nepotrebujeme skúsenosť, aby sme vedeli zhodnotiť, či sa nám to páči alebo nie.
@anonym_c3fca1 vám sa to páčiť nemusí, to sa autorka ani nepýtala.
@anonym_c3fca1 vám sa to páčiť nemusí, to sa autorka ani nepýtala.
@michaela329 autorka sa pýtala, ci by sme si dali. Takže odpoveď je jasná, keďže sa mi to nepáči. Urcite teda pochopila, že by som si to nedala.
@anonym_autor ale ty si sa zle odfotila. Tie pery máš tak roztiahnuté, lebo sa usmievaš, a takto sa nedá usúdiť aké ich máš bez úsmevu.
@michaela329 tie foto sú s dvomi rôznymi mimikami v danej chvíli a rôznym leskom pier (nech už spôsobeným čímkoľvek). Žiadne vylepšenie tam, našťastie, nevidím. Máš pekné svoje pery bez úprav, tiež radšej nevylepšuj, lebo nevieš, čo to s nimi urobí po rokoch.
@michaela329 tie foto sú s dvomi rôznymi mimikami v danej chvíli a rôznym leskom pier (nech už spôsobeným čímkoľvek). Žiadne vylepšenie tam, našťastie, nevidím. Máš pekné svoje pery bez úprav, tiež radšej nevylepšuj, lebo nevieš, čo to s nimi urobí po rokoch.
@anonym_14e27a to je foto priamo z kliniky, pred a po zákroku.
Nedala..
Nemusíš síce skončiť s kačkami, ale neprirodzene to bude vyzerať vždy.. ak nie spredu, tak určite z profilu..
@beronsche najlepsie, ako su vsetky presvedcene, ze to je prirodzene a nevidno to...
@anonym_4e79c8
@anonym_autor ja by som ich nechala tak ako sú. Nepotrebuješ žiadnu kyselinu. 👍
@anonym_4e79c8
@anonym_autor
Máš pekne pery, prirodzene.Nedavaj si kyselinu, nikdy sa všetko nevstrebe.
@michaela329 a presne u takto pichnutych pier to naozaj vidieť z profilu, žiadne také, že prirodzene pery.
Samozrejme, niekomu sa to pokojne páčiť môže, to nepopieram, na tom nie je nič zle.
@michaela329 a presne u takto pichnutych pier to naozaj vidieť z profilu, žiadne také, že prirodzene pery.
Samozrejme, niekomu sa to pokojne páčiť môže, to nepopieram, na tom nie je nič zle.
@beronsche ale samozrejme, vidno to môže byť do odznenia opuchu. Ale tu na konikovi má kazda druhá žena rtg zrak.

@anonym_autor mala som tvoje pocity. Zvazovala som rok. Isla som s tym, ze nie vela. Vysvetlila som jej o vo mi ide a svete div sa, ani muz si nevsimol. Vobec to nemam ako kacka. Jemnucko mi ich nafuklo. Vyzera to dobre. Nevahaj a chod, len najdi kvalitnu pani co ti to pichne.
@anonym_9fde4b No chcela by som vidieť Tvoje "prirodzené" pery. To, že si to nevsimol Tvoj muž, je normalka, chlapi to nevedia rozlišovať.
Napichane pery VZDY vidno, VZDY!