icon

Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?

28. jún 2023

Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?

dada2703
29. jún 2023

Takže za mňa chod do toho ! Tvoje sebavedomie a tvoja psychika a dusevne pohodlie je prvoradé 😚

autor
29. jún 2023

@dada2703 Ale som rada, že ten môj aspoň súhlasí s konzultáciou, že verím v zmenu názoru na to u neho, a nech sa nezničí vzťah

dada2703
29. jún 2023

Môj tiež nechcel nič počuť..išiel somnou na konzultáciu a nakoniec sa pýtal doktora viac ako ja 😀

autor
29. jún 2023

@dada2703 Tiež si myslím, lebo zase človek sa musí aj sam so sebou dobre cítiť, a nerozumiem prečo má s tým problém, ked chcem len vkusnú upravu, hnusí sa mu, že by som s tým kojila dieta...

bluka2
29. jún 2023

Ja by som si to nedala, ale tiež by som sa zariadila podľa seba, takže v tomto prípade ťažko povedať 🤔

dada2703
29. jún 2023

Blbosť. Je iba jesitny.. boji sa ze budeš atraktívnejsia pre druhých, že budeš sebavedomejsia a ze si môžeš ľahšie nájsť iného..nič iné za tým není.. žiadny normálny chlap sa s tebou nerozide preto lebo budeš mať krajsie q väčšie prsia 😉

autor
29. jún 2023

@dada2703 Tiež si myslím, kebyže idem dať extrem tak beriem, že by to vadilo ale vkusná??? Nechápem a toto s tým kojením...no čo na to hovoríš ty? že kojiť so silikónmi

dada2703
29. jún 2023

Vyhodnotil to ako dobrý argument s ktorým by ta vedel odhovorit.. nič iné za tým nehľadaj

autor
29. jún 2023

@dada2703 Asi tak, zase vystavať vzťah na prsiach mi príde divné, stále budem tá istá osoba, som schopná splniť jeho očakávania v živote ako človek/žena ale zaujímalo by ma čo pre neho tie prsia symbolizujú? že až taký hunbuk

marca12
29. jún 2023

Pokial chces len o cislo vacsie,to zbytocne pojdes. Podla mna si tym sebavedomie nezvysis. Treba zvazit rizika. Budes mat na reoperaciu po rokoch? Alebo sa zase budes obmedzovat a setrit len na prsia? Co ak sa nieco pokazi,nebude vysledok,aky si zelas,zvladnes zit zo znetvorenymi prsiami?

dada2703
29. jún 2023

Ved ti vravím je iba jesitny nič iné za tým nehľadaj 🙂 a tie reči ci budeš mat na rezerváciu co tu píšu q podobne si nevšímaj. To sa rieši až keď k tomu pride. Keby si mala nad všetkým uvažovať na roky dopredu tak sedíš len doma a nemáš nič.

dada2703
29. jún 2023

Na reoperaciu tam malo byt

autor
29. jún 2023

@marca12 Takéto veci sa môžu stať, práve preto nejdem len tak k hoci komu, a ako vieš, že mi to nepomôže? A plus ide mi aj o tvar, čiže 1.tvar
2. veľkosť

autor
29. jún 2023

@dada2703 S rizikami rátam, ale potrebujem sa zmeniť a citiť sa dobre

dada2703
29. jún 2023

Vieš riziko je vždy pri všetkom nemôžeš to takto brat . To akoby si Isla kúpiť auto ale nekúpiš ho lebo môžeš zajtra nabúrat a čo potom? Alebo si nekúpiš pracku lebo zajtra vyhori a čo Potom budeš na to mat ? Urob to tak ako to ty cítiš na ti nepotrebuješ nikoho rady . Ak ťa miluje tak tak ako ta miluje ta bude milovať aj s väčšími prsiami, inou farbou vlasou alebo inými kilami..

dada2703
29. jún 2023

A povedzme si úprimne. Ak by bol tak zásadne proti a myslel to od srdca vážne myslíš ze by s tebou šiel na konzultáciu?? Nie nešiel.. 😊

heni79
29. jún 2023

Prečo si ty vôbec založila túto diskusiu? Od začiatku ideš konzistentne. Ty chceš, ty ideš. Muž sa má „prispôsobiť". To je celé. Áno, akože si sa pýtala iných žien, akože chceš skúsenosti..... No ty si už rozhodnutá. Chcela si iba podporu a našla si ju. 🤷 Bež a daj si upraviť prsia.

hladamematku
29. jún 2023

nechapem vlastne o com to tu je? ty na operaciu ides a nase nazory ta nezaujimaju tak co???

autor
29. jún 2023

@hladamematku Mna nezaujímajú len od veci názory, nemá problém s opakom boli tu také komentáre ale brala som to v pohode ale isté typy komentárov...no nič si z nich nevezmem

autor
29. jún 2023

@dada2703 Tak tak

unicornlady
29. jún 2023

To, že sa chlapovi nepáčia silikóny, neznamená, že je ješitný alebo žiarlivý.
Ja nie som fanúšik tetovaní. Keby si chlap dal, nebola by som nadšená. A je aj možné, že by ma tak nepriťahoval potom, záležalo by od toho, aké veľké by to bolo.
Alebo sa mi páčia oholení muži. Teraz niektorí, čo majú bradu ako drevorubač, to sa mi nepáči. Takže tiež by ma chlap nepriťahoval, keby si takú nechá.
Alebo mi strašne smrdia cigarety. To už len cítim, už ma chlap moc nepriťahuje.

Neznamená to vyslovene, že človek prestane druhého milovať. Ale fakt ho nemusí potom už toľko priťahovať.

Iná otázka: keďže sa to tam prereže, nakoľko bude tá pokožka vlastne citlivá na dotyk? Keď si to tak predstavím, že by sa ma chlap dotýkal a nemala by som z toho až taký pôžitok, lebo by to bolo čiastočne otupené.

Kamarátova manželka, odkedy nosí dosť vlasy nakrátko, tak sa chlapovi už toľko nepáči.
To je ako keby žena, či muž, veľmi priberú, možno už nebudú pre druhého takí príťažliví.

Áno, otázky ohľadom vzťahu sa môžu zdať povrchné, avšak pre každého je príťažlivé niečo iné.

syslik81
29. jún 2023

Kedze on uz ma plastiku je to od neho neprkne ak tebe zakazuje... vobec to na dotyk nieje ako balon ... vela muzov boli proti a potom zmenili nazor.. je to tvoje telo t oja psychika .. mali by ste sa potozpravat ist spolu na konzultaciu a potom sa rozhodnut

autor
29. jún 2023

@syslik81 Vieš ale jeho kamarat má balonicu a od neho to má, vraj ako balon hnusný či čo

ankare
29. jún 2023

@nevenka dojčiť vieš so silikónmi v pohode. Dôkazom je toho Dominika Kid Kovácsova, stredného syna dojčila asi do 3rokov, teraz dojčí 3. dieťa.

ankare
29. jún 2023

No takto... neporovnaj plastiku nosa a bielenie zubov so silikonmi. To sú dve odlišné veci.
Ja si ale myslím, že žiarli. Chlapi toho sice veľa nahovoria, ale oni ani nevedia rozlíšiť silikóny od prirodzených pŕs. Oni vidia len pekné prsia podľa mňa.
Ja som ale proti plastikam. Netreba zasahovať do niečoho, čo je zdravé. Švagriná si dala urobiť prsia a o pár rokov sa liečila na rakovinu prsníka. Viem, nemusí to mať suvis, ale môže. Netreba sa ruhat pred Bohom.
Čím ďalej, tým menej je prirodzenych žien, plastikové sa podobajú všetky na seba a je to otras. Ja sa riadim mottom,že radšej budem prirodzene skareda ako neprirodzene pekná. Ja maľujem len vyyynimocne, ani filtre na fotkach nemám. Snažím sa mať pekné vnutro a to je oveľa viac než dočasná fyzická krása. Kto vidí srdcom, vidí to, kto nie, ma smolu. 😂😂😂
Držím Ti palce a veľa zdravia prajem!

autor
29. jún 2023

@ankare Porovnávam to lebo to je plastická operácia, čiže od neho pokrytecké
Iste pekné vnútro je dôležité ale aj výzor niečo napovie a kto tvrdí, že nie tak klame, lebo je to to prvé čo vidíme, aj na vzhľade záleží

bluka2
29. jún 2023

Dobre, celkový výzor niečo napovie (hlavne či je človek upravený, postava v norme, žiadna obezita a tak), ale veľkosť prsníkov ani tak nie. Aspoň ja nevnímam ženy vôbec odlišne podľa veľkosti prs

malasandrika
29. jún 2023

Ak by som chcela aj o 3 čísla väčšie prsia, či menší nos, inú farbu vlasov, pribrať, schudnúť, je to v prvom rade moja vec a vôbec to neriešim s partnerom, je to moje telo, moje rozhodnutie. Ja sama mám po dojčení prsia v hroznom stave, do roka plánujem operáciu tiež.

syslik81
29. jún 2023

daj sa do skupiny plastika prs a tam budes mat priamo od zien ako muzi na to reaguju po operacii.. lebo pytat sa tych co su proti silikonom ci inym upravam nieje najrozumnejsie ...

dahra
29. jún 2023

Ja som mala pred porodom lentilky, po troch detoch sú akurat - 85/B.