Sú malé prsia problém pre mužov?
Muzi, male prsia , take Bcka, su velky problem ore Vas ci zavisi od konkretneho muža?
ziaden problem, dokonca by som povedal ze vyhoda do zivota lebo fakt velke prsia velmi rychlo prejdu z kategorie huraaa do kategorie scary shit
Dolezity je celkovy dojem ci k sebe vsetko pasuje a samozrejme aj to ked otvoris usta, bez toho je vsetko nanic
ziaden problem, dokonca by som povedal ze vyhoda do zivota lebo fakt velke prsia velmi rychlo prejdu z kategorie huraaa do kategorie scary shit
Dolezity je celkovy dojem ci k sebe vsetko pasuje a samozrejme aj to ked otvoris usta, bez toho je vsetko nanic
@martinmmartin ze scary shit 🤣
Môjmu sa páčia hlavne pevné, žiadne lajdy. Mám B a sú chlapi, čo chcú veĺķé a môžu byť do pása padnuté, hlavne nech sú riadne veĺké. Sú takí, čo ocenia umelé silikóny a aj takí, čo sa im páči veĺmi mladiství vzhĺad a lentilky pod kobercom . Podĺa toho, na akého natrafíš.
@anonym_autor tak ja neviem,ale ak má muž prsia B,asi nebude všetko na porádečku...🙄
Kazdy tovar najde svojhu kupca ...
Otázka len pre mužov 🤔 takže vzorka chlapov prispievajúcich na MK je pre teba smerodajná
@morpheuss akych dolnakov 😀
@anonym_autor ze ich vzruseje hlavne zadok. Takze prsiami sa ani velmi nezaoberaju. Hlavne riadny zadok a boky. A niekedy s tym suvisiace mohutne stehna.
uplne v pohode, nezalezi na tom, ale na tom ako sa zena sprava, ci vie byt podpora a mila
@anonym_autor male prsia nie su problem ak su pekne tvarovane a nemaju vpacene bradavky😉
Mne sa páčia veľké ale vo vážnom vzťahu je to úplne jedno . Pretože príťažlivosť je súčet viacerých vlastnosti vrátanie charakteru . A radčej menšie prsia ako umelé
Otázka len pre mužov 🤔 takže vzorka chlapov prispievajúcich na MK je pre teba smerodajná
@anonym_0f54d0 otázka znela jasne...či majú sa k tomuto vyjadriť ženy?
Môjmu sa pacia menšie mladistvé, aj môjmu ex, žiadne veľké tetkovské prsia.Celkovo mladistvé súmerné postavy, žiadne veľké boky s kufrom.Od určitého veku veľké prsia zenu zostarujú.
Ja mám väčšie prsia a môjho muza viac zaujima zadok ,povedal,že jemu stačia bradavky
@anonym_0f54d0 otázka znela jasne...či majú sa k tomuto vyjadriť ženy?
@arek00 vieš čo, česť výnimkám, ale sám musíš uznať, že poniektorí chlapi tu, majú úplne skreslený pohlad na svet.
A dalsia vec, ano, keď viem ako reaguje partner na prsia, tak veľmi dobre viem,.co sa mu páči.
@anonym_autor tak, ako sa niekomu pacia moletky, niekomu stihle, niekomu blondinky a niekomu brunetky, tak rovnako je to aj u prs. Mojmu muzovi sa absolutne nepacia velke cecky a zboznuje moje Acka.
@morpheuss akych dolnakov 😀
@anonym_autor Dolňak je taky, čo sa viac sústredí na prdel a lono. Horňak sa zas viac sústredí na prsa.
Ja som horňák a malé prsia by pre mňa boli problém. Ale je to veľmi individuálne, veľa chlapov hovorí, že veľké kozy sú len na oštaru. Pre mňa "veľké" sú až 5ky. 3 a 4 sú tak akurát :D
Ale ani to nie je všetko. Nepáčia sa mi obrovské bradavky. Ako vravím, je to individuálne.
@anonym_autor ja mam radšej veľké a najlepšie pevné. Ja mam problém hlavne so škaredými prsiami, jedna mala také co mali tvar ako slzy, ešte k tomu tak 0.5 veľkosť, no za mňa des a hrôza. Od 2 keď sú pekné tvarované je to fajn
@anonym_autor Niektorí muži malé prsia strpia.
@anonym_autor ja som žena, určite závisí od konkrétneho muža. Môj exmanžel nebol zaťažený na veľké prsia, páčili sa mu malinké zadky (ja mám veľký). A terajšiemu sa páčia obrovské kozy, ja mám malé a vyeskalovalo to až tak, že náš sexuálny život je na bode mrazu.
@anonym_autor Dolňak je taky, čo sa viac sústredí na prdel a lono. Horňak sa zas viac sústredí na prsa.
Ja som horňák a malé prsia by pre mňa boli problém. Ale je to veľmi individuálne, veľa chlapov hovorí, že veľké kozy sú len na oštaru. Pre mňa "veľké" sú až 5ky. 3 a 4 sú tak akurát :D
Ale ani to nie je všetko. Nepáčia sa mi obrovské bradavky. Ako vravím, je to individuálne.
@thirstymonk vyavetli mi, prosim Ta, uprimne, ako to cislujete. Podla podprsenky, ked ma zena 85G, to je ake cislo podla Teba? 🤪.
Ja som z tych, co ma velke "cecky", ako tu tomu nadavate, nuz, neodrezem s nich, su ake su. A moj muz sa teda ma, zazil si aj moje B-C, teraz G. Spokojny je aj, aj. Ja som uz spokojna menej s nimi, ale hlavne, ze nimi nakrmim dieta a su zdrave.
@anonym_autor Béčka sú male? Kokos ja mám nulky🤣🫶
Vyhoda malych prs,ze po kojeni nie su vytahane.Teda moje male B odkojili 5deti,a stale su rovnake.Skoda,ze ako napuchli pocas kojenia tak aj odpuchli po skonceni,ale bez zmeny.
@anonym_autor ja som žena, určite závisí od konkrétneho muža. Môj exmanžel nebol zaťažený na veľké prsia, páčili sa mu malinké zadky (ja mám veľký). A terajšiemu sa páčia obrovské kozy, ja mám malé a vyeskalovalo to až tak, že náš sexuálny život je na bode mrazu.
@anonym_f762dc prečo si Ťa potom vybral a nehľadal obdarenú? A on nejako vyčnieva oproti priemeru svojou výbavou?
@anonym_f762dc prečo si Ťa potom vybral a nehľadal obdarenú? A on nejako vyčnieva oproti priemeru svojou výbavou?
@janulka1802 to keby som vedela, prečo si ma vybral. Povedal, že som mala pekný úsmev 😃, S jeho výbavou nie je problém, čiže mu ani nemôžem povedať, že on má malého. A už o čom by to bolo, že by sme sa vzájomne urážali.
Ja mám béčka a nápadníkov som mala vždy.
@janulka1802 ja takisto
Bcka su malé nezdá sa mi ak si dobre pametam ex mala asi 75/B a malé neboli. Terajšia má veľké a tiez spokojný. Ženská prsia su zenske prsia a to staci

pre dolňákov žiaden problém...