icon

Sú malé prsia problém pre mužov?

30. aug 2026

Muzi, male prsia , take Bcka, su velky problem ore Vas ci zavisi od konkretneho muža?

Strana
z2
morpheuss
30. aug 2026

pre dolňákov žiaden problém...

martinmmartin
30. aug 2026

ziaden problem, dokonca by som povedal ze vyhoda do zivota lebo fakt velke prsia velmi rychlo prejdu z kategorie huraaa do kategorie scary shit

Dolezity je celkovy dojem ci k sebe vsetko pasuje a samozrejme aj to ked otvoris usta, bez toho je vsetko nanic

autor
30. aug 2026
@morpheuss

pre dolňákov žiaden problém...

@morpheuss akych dolnakov 😀

autor
30. aug 2026
@martinmmartin

ziaden problem, dokonca by som povedal ze vyhoda do zivota lebo fakt velke prsia velmi rychlo prejdu z kategorie huraaa do kategorie scary shit

Dolezity je celkovy dojem ci k sebe vsetko pasuje a samozrejme aj to ked otvoris usta, bez toho je vsetko nanic

@martinmmartin ze scary shit 🤣

anonym_399f3b
30. aug 2026

Môjmu sa páčia hlavne pevné, žiadne lajdy. Mám B a sú chlapi, čo chcú veĺķé a môžu byť do pása padnuté, hlavne nech sú riadne veĺké. Sú takí, čo ocenia umelé silikóny a aj takí, čo sa im páči veĺmi mladiství vzhĺad a lentilky pod kobercom . Podĺa toho, na akého natrafíš.

anonym_958d87
30. aug 2026

@anonym_autor tak ja neviem,ale ak má muž prsia B,asi nebude všetko na porádečku...🙄

anonym_d7f230
30. aug 2026

Kazdy tovar najde svojhu kupca ...

anonym_0f54d0
30. aug 2026

Otázka len pre mužov 🤔 takže vzorka chlapov prispievajúcich na MK je pre teba smerodajná

moonlight1210
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ze ich vzruseje hlavne zadok. Takze prsiami sa ani velmi nezaoberaju. Hlavne riadny zadok a boky. A niekedy s tym suvisiace mohutne stehna.

mi_ma258147
30. aug 2026

uplne v pohode, nezalezi na tom, ale na tom ako sa zena sprava, ci vie byt podpora a mila

anonym_f73e94
30. aug 2026

@anonym_autor male prsia nie su problem ak su pekne tvarovane a nemaju vpacene bradavky😉

jogy1984
30. aug 2026

Mne sa páčia veľké ale vo vážnom vzťahu je to úplne jedno . Pretože príťažlivosť je súčet viacerých vlastnosti vrátanie charakteru . A radčej menšie prsia ako umelé

arek00
30. aug 2026

Toto je veľmi individuálne.

arek00
30. aug 2026
@anonym_0f54d0

Otázka len pre mužov 🤔 takže vzorka chlapov prispievajúcich na MK je pre teba smerodajná

@anonym_0f54d0 otázka znela jasne...či majú sa k tomuto vyjadriť ženy?

anonym_6420b0
30. aug 2026

Môjmu sa pacia menšie mladistvé, aj môjmu ex, žiadne veľké tetkovské prsia.Celkovo mladistvé súmerné postavy, žiadne veľké boky s kufrom.Od určitého veku veľké prsia zenu zostarujú.

anonym_a25b92
30. aug 2026

Ja mám väčšie prsia a môjho muza viac zaujima zadok ,povedal,že jemu stačia bradavky

anonym_0f54d0
30. aug 2026
@arek00

@anonym_0f54d0 otázka znela jasne...či majú sa k tomuto vyjadriť ženy?

@arek00 vieš čo, česť výnimkám, ale sám musíš uznať, že poniektorí chlapi tu, majú úplne skreslený pohlad na svet.
A dalsia vec, ano, keď viem ako reaguje partner na prsia, tak veľmi dobre viem,.co sa mu páči.

anonym_4dd1c5
30. aug 2026

@anonym_autor tak, ako sa niekomu pacia moletky, niekomu stihle, niekomu blondinky a niekomu brunetky, tak rovnako je to aj u prs. Mojmu muzovi sa absolutne nepacia velke cecky a zboznuje moje Acka.

thirstymonk
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Dolňak je taky, čo sa viac sústredí na prdel a lono. Horňak sa zas viac sústredí na prsa.

Ja som horňák a malé prsia by pre mňa boli problém. Ale je to veľmi individuálne, veľa chlapov hovorí, že veľké kozy sú len na oštaru. Pre mňa "veľké" sú až 5ky. 3 a 4 sú tak akurát :D
Ale ani to nie je všetko. Nepáčia sa mi obrovské bradavky. Ako vravím, je to individuálne.

feri0852
30. aug 2026

@anonym_autor ja mam radšej veľké a najlepšie pevné. Ja mam problém hlavne so škaredými prsiami, jedna mala také co mali tvar ako slzy, ešte k tomu tak 0.5 veľkosť, no za mňa des a hrôza. Od 2 keď sú pekné tvarované je to fajn

anonym_c52222
30. aug 2026

@anonym_autor Niektorí muži malé prsia strpia.

anonym_f762dc
30. aug 2026

@anonym_autor ja som žena, určite závisí od konkrétneho muža. Môj exmanžel nebol zaťažený na veľké prsia, páčili sa mu malinké zadky (ja mám veľký). A terajšiemu sa páčia obrovské kozy, ja mám malé a vyeskalovalo to až tak, že náš sexuálny život je na bode mrazu.

anonym_5d101b
30. aug 2026
@thirstymonk

@anonym_autor Dolňak je taky, čo sa viac sústredí na prdel a lono. Horňak sa zas viac sústredí na prsa.

Ja som horňák a malé prsia by pre mňa boli problém. Ale je to veľmi individuálne, veľa chlapov hovorí, že veľké kozy sú len na oštaru. Pre mňa "veľké" sú až 5ky. 3 a 4 sú tak akurát :D
Ale ani to nie je všetko. Nepáčia sa mi obrovské bradavky. Ako vravím, je to individuálne.

@thirstymonk vyavetli mi, prosim Ta, uprimne, ako to cislujete. Podla podprsenky, ked ma zena 85G, to je ake cislo podla Teba? 🤪.
Ja som z tych, co ma velke "cecky", ako tu tomu nadavate, nuz, neodrezem s nich, su ake su. A moj muz sa teda ma, zazil si aj moje B-C, teraz G. Spokojny je aj, aj. Ja som uz spokojna menej s nimi, ale hlavne, ze nimi nakrmim dieta a su zdrave.

anonym_1e19a0
30. aug 2026

@anonym_autor Béčka sú male? Kokos ja mám nulky🤣🫶

anonym_07c581
30. aug 2026

Vyhoda malych prs,ze po kojeni nie su vytahane.Teda moje male B odkojili 5deti,a stale su rovnake.Skoda,ze ako napuchli pocas kojenia tak aj odpuchli po skonceni,ale bez zmeny.

janulka1802
30. aug 2026
@anonym_f762dc

@anonym_autor ja som žena, určite závisí od konkrétneho muža. Môj exmanžel nebol zaťažený na veľké prsia, páčili sa mu malinké zadky (ja mám veľký). A terajšiemu sa páčia obrovské kozy, ja mám malé a vyeskalovalo to až tak, že náš sexuálny život je na bode mrazu.

@anonym_f762dc prečo si Ťa potom vybral a nehľadal obdarenú? A on nejako vyčnieva oproti priemeru svojou výbavou?

janulka1802
30. aug 2026

Ja mám béčka a nápadníkov som mala vždy.

anonym_f762dc
30. aug 2026
@janulka1802

@anonym_f762dc prečo si Ťa potom vybral a nehľadal obdarenú? A on nejako vyčnieva oproti priemeru svojou výbavou?

@janulka1802 to keby som vedela, prečo si ma vybral. Povedal, že som mala pekný úsmev 😃, S jeho výbavou nie je problém, čiže mu ani nemôžem povedať, že on má malého. A už o čom by to bolo, že by sme sa vzájomne urážali.

anonym_7632bb
30. aug 2026
@janulka1802

Ja mám béčka a nápadníkov som mala vždy.

@janulka1802 ja takisto

lenja1
31. aug 2026

Bcka su malé nezdá sa mi ak si dobre pametam ex mala asi 75/B a malé neboli. Terajšia má veľké a tiez spokojný. Ženská prsia su zenske prsia a to staci

Strana
z2