icon

Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?

28. jún 2023

Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?

autor
28. jún 2023

@ckocka 😉

derdia
28. jún 2023

Tak skuste ist do kompromisu...
Take Bcka napr. Proste mozno sa boji, ze to bude neprirodzene a tak. Ale vybrat sa da vsetko tam, tvar, objem, mozno aj konzistencia.neviem.
Ja osobne by som na to nesla.ani keby som to vyhrala.

katka700
28. jún 2023

Môj známy mal po operácii problémy s pamäťou. Pokiaľ by mi operácia nemala predĺžiť alebo zachrániť život nešla by som do toho.
Ak si si vedomá rizík a rozhodnutá choď do toho.

autor
28. jún 2023

@derdia Tak bečka mám orginál, to by tam rozdiel ani nebol, ja by som chcela isť do céčka, bude rozdiel. To že sa bojí, že to bude neprirodzené je dosť možné, lebo on je ovplyvnení tým svojim kamaratom, ale zase tá žena išla tuším z áčok do céčok, čiže to je fest rozdiel, ja zase extrem nechcem, myslela som na kompromis, že by bolo až po detoch ale aj tak má problém

autor
28. jún 2023

Som však rada, že súhlasil aspoň a s tým, že pôjde so mnou na konzultáciu k lekarovi a bude počuť názor odborníka

sisaka
28. jún 2023

@derdia ona už Bčka má 😅 a koli ním sa jej celú ZŠ,SŠ a VŠ všetci vysmievali 🙃. Ešte nech sa ma niekto pokúsi presvedčiť, že toto nie je psychologicky problém, ktorý je len v autorkinej hlave 🤦‍♀️

autor
28. jún 2023

@sisaka A kde píšem , že nie je ? 😂

autor
28. jún 2023

@sisaka Ja priznávam, že mám problém so sebavedomím a čo? Chcem to riešiť, verím, že mi to pomôže

autor
28. jún 2023

@sisaka A keby si zažila čo ja tak by si veci brala inak

raffaella
28. jún 2023

ja sa ti cudujem, ze to tu vobec vysvetlujes niekomu...
Ku akemu dr zvazujes ist?

autor
28. jún 2023

@raffaella Ešte pozerám, mám jednu vyhliadnutú ale ešte budem pozerať 🙂 ale asi envy klinika (dr je tam viac, myslím dvaja ale pozriem ešte)
a už nebudem reagovať na isté osoby a určité typy komentárov lebo to nemá cenu :D

raffaella
28. jún 2023

jasne, dobre vyber podla fotiek aj recenzii v skupine. Uvidis aj potom, co dr povie na konzultacii, co odporuci - niekomu su vhodne iba anatomicke, niekomu iba gulate a niekomu sadnu oba typy. Dolezite je povedat svoju predstavu, aj svoje obavy (ak nejake su). Ak ide iba o augmentaciu bez mastopexie tak nebude tam ani neskorsi vplyv na kojenie (i ked aj po mastopexii sa u niekoho da kojit aj nadalej, mame take baby v skupine ktore kojili bez problemov). Ale to uz dr vsetko by mal vysvetlit. Takisto nie je problem ani samovysetrenie, sonografia ci mamografia.

autor
28. jún 2023

@raffaella BUdem pozerať skupinu tu na koníkovi aj fotky z kliniky a rozhodnem sa 🙂

jezkomanka
28. jún 2023
https://www.youtube.com/watch?v=gsv8x9ab-wY

dnes som narazila na tento rozhovor

cindy22
28. jún 2023

Záležalo by ako veľmi by ma to ovplyvňovalo... Ak by to bolo len tak z rozmaru, že sa mi proste páčia väčšie prsia, tak nie. Iná vec je keby som mala problém sa pred manželom aj vyzliecť...

autor
28. jún 2023

@cindy22 Mňa to ale dosť ovplyvňuje a preto to chcem zmeniť

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
luccija
28. jún 2023

Keďže si s tým chodila k psychologovi a trpis pocitmi menejcennosti išla by som.Mozno váš vzťah k deťom a záväzkom ani nepríde.Ked som písala o deťoch nemyslela som, že sa nevrátis na pôvodnú váhu, ale strie, koža sa vytaha pribratim, schudnutim kamarátka ich má a nie je to pekné po kojeni, ale ona dosť schudla teraz je to smiešne úzky hrudník vyťahana koža a dve gule.Vtedy mala úplne iné proporcie.Okrem toho stratila citlivosť na bradavkách povedali jej, že časom sa obnoví, ale nie.Ale ona je spokojná to, že to nemá super vidia iba blízki, keď je vyzlečená.Po operácii sa rýchlo zotavila.A napríklad ja by som s partnerom na konzultácie nešla mne to príde také detinske, že potrebuje presvedčanie a ja odobrenie toho, čo chcem.

darinaslay
28. jún 2023

@sheila121 nie ale ocividne vy ano ak s prepacenim trepete taketo sracky

kikulienkadd
28. jún 2023

Ahoj,toto asi nechceš počuť, ale nešla by som do toho ani keby si to manžel želal. Je to podľa mňa zbytočná operácia. Výsledok nemusí splniť tvoje predstavy a navyše to nie je riešenie "navždy". Aj keby to bolo po operácii tip top, časom to bude chcieť ďalšiu operáciu. Gravitácia je neúprosná.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nevenka
28. jún 2023

@autorka no ani ja nie som s mojimi spokojna a tiez sa hanbim, ked mam byt len tak hore bez, nuz...ale 4 porody ma naucili "srat na to", ked to naliatie a upchate mliekovody boli tak, ze najradsej by si ich odrezala cele, tak mi bolo suma fuk, ako vyzeraju, len nech mi niekto a nieco pomoze.
Ja mam z Teba fakt pocit, ze nevies, co su problemy a strasne sa upinas na vzhlad. To len taka poznamka este k tomu, ktora mi nedala a uz idem robit daco uzitocnejsie.

autor
28. jún 2023

@nevenka Každý má svoje problémy a neviem akým právom zhadzuješ môj problém, každý ich má, a porovnávanie nie je riešením

shee11
28. jún 2023

Ono kým je človek mladý, zdá sa to jednoduché, ale nie je. Každý zásah do prsníka je riziko. Rakovinu prsníka dostane 8-9 žien zo 100. To je enormné číslo. Riziká operácie ako sú hematóm, zakrvácanie do prsníka.. zápal + eventuálne problémy so silikónom, reoperácie, to sú extrémne zásahy. Kliniky budú tvrdiť, že nie, ale oni potrebujú hlavie tvoje €€, nie zdravé prsia.
Okrem toho... jediní ľudia, ktorí budú riešiť Tvoje prsia sú tvoj partner, ktorý sa vyjadril, že sa mu to hnusí a Tvoje budúce dieťa - ktoré by si mohla kojiť, ale možno nebudeš môcť... a kvôli prsiam to obetuješ. Ak sebahodnota človeka stojí na zdavých pekných prsiach veľ. B, potom je to naozaj na návštevu psychológa ako plastického chirurga (kľude aj iného, niekto ich vystrieda aj 5. kým nájde psychologa).

nevenka
28. jún 2023

@simona92101 no ja mam G a 152 cm, vsetko oblecko musim mat bud velke a vyzeram este tucnejsia, nez realne som, k tej drobnej postave to nejde proate. Ale mala som ambiciu dojcit, takze pockam, co bude potom a uvidim. Asi to nedopadne slavne, lebo gravitacia je svina. Ja som si to takto v hlave nastavila, ze uvidim. Ak by som mala stratit tu prirodzenu citlivost na bradavkach, kvoli tomu, ze mi ich celkovo podvihnu a bradavku budu znova modelovat, tak adi aj zvazim, ze radsej nie. To by bolo pre mna hrozne. Pekne prsia a necitlive, tak ou. To by asi ani muz nerozdychal. Si myslim. Riziko tam je, no...

autor
28. jún 2023

@shee11 Už som písala, že som skúsila psychologa, nepomohlo mi to, tak som sa rozhodla si pomôcť s plastikou, chcem však len nejakú vkusnú upravu, nič zlé na tom nevidím a zase keby nejde kojenie, tak sú aj umelé mlieka, je to riešiteľné.

hladamematku
28. jún 2023

chapem ho....je to hnus...chapem aj teba musi to boliet

gabym
28. jún 2023

Išla by som.. Je to tvoje telo a keď máš byť po plastike spokojnejšia a sebavedomejšia tak prečo neísť? Len zato že sa tvojmu mužovi hnusí dotýkať sa takých pŕs? Veď budú tvoje, zvykne si 🙂 je to tvoj muž, nemá právo rozhodovať o tom čo so svojím telom urobíš. Si dospelá, slobodná žena. Žiješ len raz a keď to chceš tak, tak to tak urob ❤️

nevenka
28. jún 2023

@autorka nic nezhadzujem, sebavedomie ale prsia nerobia... Nemali by.
No a dalsia vec, ak Ti budu manipulovat s dvorcami a bradavkami, ze mozu ostat uplne necitlive. S tym si ok? Ja ani nie a mozno prave preto na opku nepojdem, hoci o tom rozmyslam. Ja si nemyslim, ze je to tak strasny "hriech", vsak mozes ist, ale vseto treba zvazit.
Mne ked kamoska zdravotna sestra hovorila, co robila na operacke na plastike, co s tymi prsiami sa tam deje, az mi zle prislo 😬😑.

shee11
28. jún 2023

Stavať svoje sebavedomie na prsiach nie je ok.
Aj plastický chirurgovia analyzujú dôvody týchto operácii... a nízke sebavedomie, pričom pacientka si myslí, že prsia ten problém vyriešia nie je ok. Nesúhlas partnera a okolia je ďalší rizikový faktor. Takáto pacientka sa môže dostať do stavu, že nebude nikdy spokojná, začne trpieť depresiami, lebo zistí, že prsia jej problém so sebavedomím nevyriešili.
Okrem toho ide o dlhodobý zasah, o 10 - 20 rokov bude všetko inak. Môžu byť nálezy na prsníku, biopsie a pacienta sa môže len modliť, aby bolo všetko ok, a začne si vyčítať, prečo si nechala špárať v prsiach. Dá si vybrať implantáty a začína ďalší psychický a fyzicky náročný boj. Takých žien je viac než dosť. Implantáty nie su na päť rokov. Ak majú byť na celý život, je to kolotoč,