icon

Je bezpečné podstúpiť výplň pier po chorobe?

12. sep 2026

Ahojte. Absolbovali ste niekto výplň pier po chorobe? (obyčajná nádcha a zahlienené priedušky/kašel).
Ide o to, že koncom mesiaca idem na svadbu a chcela som trošku krajšie pery. Preto som si dala termín teraz (jediný volný, inak až v októbri) aby to bolo do svadby ok. No lenže tu nastáva problém.
-V stredu ma začali bolieť dutiny a mala som štiplavo v hrdle (zatekali mi hlieny)
-Štvrtok bol najhoší- nádcha aj tie dutiny
-Piatok som sa cítila “zdravá” , mala som len upchatý nos.
-DNES (sobota) cítim hlieny na prieduškách, ráno som dosť smrkala, teraz už nie, len cítim tie hlieny na prieduškách, takú ťažobu.
Myslíte, že do pondelka by to mohlo byť v takej fáze, že by som zákrok mohla podstúpiť? Viem, že cez chorobu sa na také veci chodiť nesmie kvôli infekciam/herpesom a pod. No ak by mi vtedy doznieval už len kašel? Boli ste tak niekto už na perách? Ďakujem.

anonym_f6d13a
12. sep 2026

bola som po dost skaredej chripke a brala som atb, tesne dobrate, vravel, ze nevadi, vsetko prebehlo v poriadku

autor
12. sep 2026
@anonym_f6d13a

bola som po dost skaredej chripke a brala som atb, tesne dobrate, vravel, ze nevadi, vsetko prebehlo v poriadku

@anonym_f6d13a Ďakujem😊 Ja tam pre istotu v pondelok doobeda zavolám, no toto ma ukludnilo😊

anonym_f6d13a
12. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f6d13a Ďakujem😊 Ja tam pre istotu v pondelok doobeda zavolám, no toto ma ukludnilo😊

@anonym_autor samozrejme ta nesmie dusit, lebo treba vydrzat sediet 😉

anonym_dc9688
12. sep 2026

@anonym_autor ja som tak bola. Bolo to ok.

autor
12. sep 2026
@anonym_dc9688

@anonym_autor ja som tak bola. Bolo to ok.

@anonym_dc9688 Ďakujem 🙂 lebo všade strašia, že sa môžu stať rôzne komplikácie