icon

Choroba pred plánovanou hysteroskopiou: Skúsenosti a rady

21. aug 2026

Ahojte, vo štvrtok mám plánovanú hysteroskopiu kvoli polypu v maternici, ktorú som už presúvala z pôvodného pondelku, nakoľko sa mi posunula menštruácia. Od malej som chytila nejaky vírus, od cca utorku ma bolelo hrdlo, postupne sa k tomu pridával upchatý nos, hlieny, včera sa to tak dosť vystupňovalo, mierne ma aj pobolieva hlava od tých dutín, navečer som začala trošku kašlať a teda dnes ten kašel pokračuje.. uživam solmucol, dorithricin, theraflu, mar rhino sprej do nosa, vitamin C… nejaky typ, čo ešte, aby som sa dala do toho štvrtku dokopy? Bojim sa, že aj keď sa už budem cítiť lepšie, tak kašel /sopel budu pretvrvavať aj potom. Mate skusenosti niekto s takymto niečim pred planovanou operaciou? Čítala som, že teda kašel nadcha môže byť pred anestezou problem… nerada by som to presúvala, nakoľko už aj stráženie pre dieťa mam vybavene, partner vybavene voľno v robote, predoperačne vybavene, proste všetko… prosim, zaujimaju ma len realne skusenosti..

patrike
21. aug 2026

Kontaktuj oddelenie anesteziologie, oni vedia, aky typ anestezy planuju pouzit, ale vidim to na zrusenie terminu.

anonym_ce72f4
21. aug 2026

@anonym_autor mam podobny problem, v pondelok natupujem do nemocnice na konizaciu a mam zhorseny zdrav.stav, snazim sa dovolat do ambulancie ze ci mam nastupit ale nedvihaju..tak uvidim a poviem im to v den nastupu ci ma poslu domov ci ako

autor
21. aug 2026
@anonym_ce72f4

@anonym_autor mam podobny problem, v pondelok natupujem do nemocnice na konizaciu a mam zhorseny zdrav.stav, snazim sa dovolat do ambulancie ze ci mam nastupit ale nedvihaju..tak uvidim a poviem im to v den nastupu ci ma poslu domov ci ako

@anonym_ce72f4 potom daj vedieť 🙂

luccija
21. aug 2026

@anonym_autor zrušiť termín celkom určite.Zavolaj im a porad sa

autor
21. aug 2026
@luccija

@anonym_autor zrušiť termín celkom určite.Zavolaj im a porad sa

@luccija určite budem volať keď tak v pondelok, ale teda nejak dufam, že do toho štvrtku sa dám dokopy… ale neviem no

luccija
21. aug 2026
@anonym_autor

@luccija určite budem volať keď tak v pondelok, ale teda nejak dufam, že do toho štvrtku sa dám dokopy… ale neviem no

@anonym_autor kašeľ a hlieny môžeš mať dlho, ale veď poradia...

anonym_ce72f4
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_ce72f4 potom daj vedieť 🙂

@anonym_autor mam sa rozhodnut v den nastupu ci som ok ci nie, mam zavolat ze nepridem ak by som mala pochybnosti. Mam prist zdrava inak sa prelozi termin a nebudu sa hnevat

anonym_900905
23. aug 2026

Ak si chora, pokasliavas , a co i len kusok budes chora poslu ta domov. Mna poslali . Vraj ak by trebali intubovqt mohla by som sa zadusit.