icon

Je lepšia otoplastika cez leto alebo zimu?

18. jan 2024

Ktorý mesiac je na to najvhodnejší ?

nyusika
18. jan 2024

v zime. kvoli hojeniu. leto je najmenej vhodne obdobie na chirurgicke zakroky

ivkav5
18. jan 2024

Určite zima

syslik81
18. jan 2024

maloktory plasticky ju robi v lete .. ja som mala dcere problem zohnat kedze nam sa v zime nedalo ... ale iste zima.. menej sa potis, lepsie sa hojis

autor
18. jan 2024

@syslik81 a kde ste absolvovali zákrok? Je dcéra spokojná? Zotavovanie bolo moc bolestivé? Ďakujem a nehnevajte sa za tolko otázok 😄😄😄

syslik81
18. jan 2024

mala bola na orl v topolcanoch ja v nitre . a nie nebolelo to ani jednu .. ja som to mala cca 10 rokov dozadu a krpata minule leto .. neprijemne siu akurat tie obvazy .. ona chodila kazdy den na prevoz .. ale inak na to ze reve aj ked na nu mucha sadne to zvladla bravurne

autor
18. jan 2024

@syslik81 každý deň to treba prevezovat? Ja že to po operácii zaviažu a na kontrole dajú dole.. zvažujem BA no ale som z TN a každý deň teda na prevezovanie nebudem môcť chodit 😄😄 a vysledok je stále asi taký istý však ? Keďže sú prisite

syslik81
18. jan 2024

ja som bola u plastickeho amne to previazali az na kontrole ale dcere kazdy den ... orl je trocha ine ako plasticky ...

katkaseiner
11. feb 2024

ahoj, ja som bola v Trnave u dr Zamboj-a. Mala som mat 1prevez ale nakoniec mi len dal dole obvazy a nosila som celenku. Od stredy ci stvrtka mi dali dole obvaz v pondelok.Ja som mala moju operaciu v aprili, nakolko som uz mala predtym letecku dovolenku objednanu. Ale odporucam o dost skor, idealne v zime. Ten koniec aprila bol uz strasne teplý a hrozne teplo mi bolo pod tým obväzom. Zrejme aj zato mi to uz neviazal viac