icon

Je môj nos súmerný s tvárou?

28. nov 2025

Pridavam fotky celej tvare aby ste posudili pisali ste ze ho mam prkny ale nevideli ste tvar ci je sumerny s tvarou🙂

Je môj nos súmerný s tvárou?Je môj nos súmerný s tvárou?Je môj nos súmerný s tvárou?Je môj nos súmerný s tvárou?Je môj nos súmerný s tvárou?
Strana
z2
dzulli1980
28. nov 2025

Iné problémy nemáš? ... len úplne normálny nos?

anonym_0c8e07
28. nov 2025
@dzulli1980

Iné problémy nemáš? ... len úplne normálny nos?

@dzulli1980 už sem dávala svoj mini aj pred pár dňami

pikachu999
28. nov 2025

Normálny pekný prirodzený nos 👃

ku_uk
28. nov 2025

Si krásna, nos máš úplne normálny. Niekedy riešime na sebe veci, ktoré si ini ľudia ani nevšimnú, kým na to sami nepoukažeme!

anonym_c401c9
28. nov 2025

@anonym_autor Spredu ok, z profilu hrbolaty. Normalka.

anonym_378f76
28. nov 2025

Dokonalost je nudna, si originalna a pekna taka aka si. Fakt neries nos

a0
28. nov 2025

Anne Catherine Lacroix, Julia Nobis alebo Anna Van Ravenstein a kopec ďalších krásnych modeliek majú veľké nosy, je to ich prednosť, zaujímavosť.
Nikoho okrem teba tvoj nos netrápi a nezaujíma.

cyberk
28. nov 2025

V dnesnom svete umeliny je prave ten tvoj pekny a jedinecny ;) nemen sa

anonym_e814bd
28. nov 2025

nemas elky mas siroky a mierny hrb .. ale je to len nos.. ak ti vadi daj si ho zrovnat .. alebo sa s nim nauc zit

anonym_e814bd
28. nov 2025

btw skor ako nos by som riesila ten problem s pletou

minenkaa
28. nov 2025

Boze ako ja milujem takýto nos,keby si videla moj ja mám na ňom ešte väčšiu hrču ako ty a mame to všetky zeny v rodine ,ty máš ešte maly nos

anonym_564be8
28. nov 2025

@anonym_autor každý clovek ma podľa mňa nos🤔 moja dcéra rieši vysoké čelo (ma 17rokov) 🫣 my v dospelom veku riešime zdravie. 😉😀

autor
28. nov 2025
@anonym_e814bd

@anonym_e814bd beriem roaccutan uz dva roky , musim este pockat kym pojdem na odstranenie jaziev .. Teraz je pekna plet len jazvy mam

pikachu999
28. nov 2025
@anonym_e814bd

@anonym_e814bd skôr mi to príde ako jazvy

pikachu999
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_e814bd beriem roaccutan uz dva roky , musim este pockat kym pojdem na odstranenie jaziev .. Teraz je pekna plet len jazvy mam

@anonym_autor veľmi zlatá si hlavne na tých fotkách kde sa usmievaš 🤩

miadi
29. nov 2025

Nemas velky nos. Ta prva foto je krasna. Ostatne su z takeho uhla fotene kde brada vyzera mensia nez je potom sa ti zda ze nos je vacsi nez naozaj je . Mas velke oci a obrovske mihalnice . Nos mas v pohode len tvoje sebavedomie potrebujes poriesit .

sevrin
29. nov 2025

Čo ty máš furt s tým nosom? Však vyzerá byť v pohode, aj to všetko naokolo neho. Aj zaľúbiť by sa do teba dalo.

alexis41
29. nov 2025

Ked ma niekto krivy nos,mierny hrb na nose ale grecky ci orly nos,taki ludia sa povazuju v Čine za dobrych obchodnikov ,predstavuje to aj v cine teda oblast nosa nase bohatsvo a majetok pocas zivota.A ludia so skobovitym nosom,sice neovplyvalu krasou ale zato su financne vo svete velmi uspešny a maju velky obchodnicky talent.

bielasovicka
29. nov 2025

Nos máš v poriadku. Riešila by som pleť.

autor
29. nov 2025
@miadi

Nemas velky nos. Ta prva foto je krasna. Ostatne su z takeho uhla fotene kde brada vyzera mensia nez je potom sa ti zda ze nos je vacsi nez naozaj je . Mas velke oci a obrovske mihalnice . Nos mas v pohode len tvoje sebavedomie potrebujes poriesit .

@miadi Pristanu mi take mihalnice ? To ano mala by som pracovat na sebavedomi

anonym_2a28e3
29. nov 2025

@anonym_autor ja som takýto mala. Široký s hrbolom. Plastika to krásne vyriešila

zuzubb007
29. nov 2025

Bože čo jej všetky radíte, že má riešiť pleť, však má jazvy po akné, a tie sa už ničím nedajú neodstránit, ináč má pleť čistú, a áno nos máš normálny

anonym_9a5b84
29. nov 2025
@anonym_autor

@miadi Pristanu mi take mihalnice ? To ano mala by som pracovat na sebavedomi

@anonym_autor mozno by tvoj nos pritahoval menej pozornosti, keby si nemala take neprirodzene obrovske mihalnice a obocie

sevrin
29. nov 2025
@anonym_9a5b84

@anonym_autor mozno by tvoj nos pritahoval menej pozornosti, keby si nemala take neprirodzene obrovske mihalnice a obocie

@anonym_9a5b84 nie je prvá ani posledná, ale je pravda, že veľa žien to tými mihalnicami preháňa. Videl som už aj také čo mali 3 centimetre, to už je extrém. Odveci.

autor
29. nov 2025
@zuzubb007

Bože čo jej všetky radíte, že má riešiť pleť, však má jazvy po akné, a tie sa už ničím nedajú neodstránit, ináč má pleť čistú, a áno nos máš normálny

@zuzubb007 Dajú, plánujem laser

autor
29. nov 2025
@anonym_2a28e3

@anonym_autor ja som takýto mala. Široký s hrbolom. Plastika to krásne vyriešila

@anonym_2a28e3 ano? a kde ste boli na operacii? Kolko to stalo?

lasona
29. nov 2025

Tvoj nos je úplne v poriadku.

anonym_2f034a
29. nov 2025

Asi si to tu pomýlila so zoznamkou

anonym_ecbe08
29. nov 2025

Ahoj, tie mihalnice su vdaka nanolash? Dakujem za info

autor
29. nov 2025
@anonym_ecbe08