icon

Je zákrok bbl bezpečný alebo nebezpečný?

5. máj 2026
autor
5. máj 2026

Ako viem o všetkých rizikách možno by som sa spýtala že či mi viete odporučiť nejaku kvalitnú kliniku?

oceanahory
5. máj 2026

Ano, BBL je nebezpecny zakrok, povazuje sa za najrizikovejsiu plasticku operaciu. Je tam vysoke riziko tukovej embolie, je to aj najcastejsou pricinou umrtia. Okrem ineho je to podla mna aj esteticky velmi nepekne a posobi to extremne neprirodzene. Radsej zacni chodit do fitka a cvic poriadne na zadok 😉.

anonym_b85199
5. máj 2026

Vyzerá to otrasne, lacno a je to nebezpečné, bolestivé. Nájdi si dobrého trénera a investuj tie peniaze radšej do tréningu s ním. Garantujem ti, že ti narastie krásny zadok a hlavne bude prirodzený a tie svaly budú funkčné.
Pozri si fotky Madonny, ako urobili zadok jej. Vyzerá akoby ho mala prirobený. Neviem si predstaviť muža ktorému sa to páči. Asi len nejakému čo ma v hlave piesok.
BBL patri medzi plasticke operacie s najvacsou mierou umrtia. Statistiky 1:3000 operacii konci smrtou - tuk sa dostane do krvneho obehu a sposobi upchatie srdca alebo pluc.
Len blazon by riskoval aby vyzeral jak atrapa na riť paviana

pudinka
5. máj 2026

A preco by si to chcela podstupovat,ked vies o vsetkych rizikach? Kvoli velkej riti ohrozovat svoje zdravie.. to ti pride normalne?

biba_18
5. máj 2026

to sa vážne niekto na to u nás dá? kvôli čomu?

anonym_a0f716
5. máj 2026

Bbl je uz out, teraz je v mode ozempic body 👍

anonym_5efbba
5. máj 2026

@anonym_autor je jeden z najnebezpečnejších. Teraz sa chodi na DBL, tiež som bola.

anonym_949a12
5. máj 2026
@anonym_5efbba

@anonym_autor je jeden z najnebezpečnejších. Teraz sa chodi na DBL, tiež som bola.

@anonym_5efbba hej? kolko stoji taka sranda.

anonym_5efbba
5. máj 2026
@anonym_949a12

@anonym_5efbba hej? kolko stoji taka sranda.

@anonym_949a12 podľa toho kolko materiálu si dáš. Ja som mala peknú postavu, pravidelne cvičím no mala som hip dips. Mňa to celé vyšlo okolo 9000€

anonym_949a12
5. máj 2026
@anonym_5efbba

@anonym_949a12 podľa toho kolko materiálu si dáš. Ja som mala peknú postavu, pravidelne cvičím no mala som hip dips. Mňa to celé vyšlo okolo 9000€

@anonym_5efbba zabehlo mi.

anonym_5efbba
5. máj 2026
@anonym_949a12

@anonym_5efbba zabehlo mi.

@anonym_949a12 🤷🏻‍♀️

anonym_4eb27a
5. máj 2026
@anonym_5efbba

@anonym_5efbba co to je?

anonym_5efbba
5. máj 2026
@anonym_4eb27a

@anonym_5efbba co to je?

@anonym_4eb27a výplne kyselinou hyaluronovu do zadku

anonym_4eb27a
5. máj 2026
@anonym_5efbba

@anonym_4eb27a výplne kyselinou hyaluronovu do zadku

@anonym_5efbba mne treba opacne, tak zasa nic.🙈🤣

anonym_5efbba
5. máj 2026
@anonym_4eb27a

@anonym_5efbba mne treba opacne, tak zasa nic.🙈🤣

@anonym_4eb27a akože ono to nieje len o zväčšovaní, ale aj o tvarovaní

anonym_4eb27a
5. máj 2026
@anonym_5efbba

@anonym_4eb27a akože ono to nieje len o zväčšovaní, ale aj o tvarovaní

@anonym_5efbba no mne treba ubrat, ja by som taky malinkaty chcela

anonym_0da710
5. máj 2026

@anonym_autor ja mám zadok ako Brazília, konečne prišiel do módy, ja som dospievala v dobe Kate Moss, aby ste rozumeli🫣🤦🏼‍♀️ 😂😂😂 a áno, cvičím, cvičím, ale aj tak ho mám veľký… a moja pubiska, čo ma vkuse hejtuje, že aká som už stará lebo mám 40+ mi minule zadrela, že môj zadok je zrovna v móde, že sa mám 😁😂

procrastique
6. máj 2026

Ak túžiš po takom tele bez cvičenia tak radšej liposukcia plus implantáty do zadnice. Bbl ako také je zbytočný risk

princessivi
6. máj 2026

@anonym_autor Ano, je to velmi nebezpecne kvoli tukovej embolii, kedy sa tuk moze dostat do ciev, putovat do pluc alebo srdca a sposobit smrt. Ako zienky pisali, neriskovala by som ani za nic.