icon

Je zväčšenie pier vhodné pre 45-ročnú ženu?

24. nov 2025

Mam 45 rokov a velmi zacinam rozmyslat o zvacseni hornej pery. Iba trosku do 0,5. Staci ist raz do roka? A ked sa rozhodnem po prvom zvacseni, ze sa mi to nepaci a uz by som viac na zvacsenie nesla peru budem mat rovnaku ako pred zvacsenim?

nicoletta98
24. nov 2025

Stačí ísť raz do roka, aj raz za dva roky - je to individuálne, čo sa komu páči, ako to vstrebáva telo a aj značka kyseliny . Prvýkrát ani rozdiel neuvidis veľký, ak si das 0,5 ml čiže nebála by som sa toho 🙂

ivik4
24. nov 2025

Staci ist tak ako ty chces
Ja som bola zatial 2x s odstupom pol roka a oba razy po 2 mesiacoch nemam uz nic . Ked sa Ti nebudu pacit,jednoducho uz nepojdes

anonym_0d0ff9
24. nov 2025

Ja som si dávala s odstupom dvoch rokov 0.5 ml do hornej pery. Stačilo mi a stále stačí, znova pôjdem opäť až po dvoch rokoch. Chcela som jemne, len tak, aby sa mi vypli a rúž sa tak “nešúveril”. Neviem ako to napísať 😀 po tých dvoch rokoch som už cítila že pery sú také spľasnuté, vrátili sa naspäť do normálu a zopakovala som.

anonym_420bd7
25. nov 2025

@anonym_autor stačí ti ísť tak často, ako budeš chcieť. Ak sa ti to nebude páčiť, už viac nepôjdeš a kyselina ti z pier časom vyprchá. Pri 0,5 ml to nebude žiadne extrémne zväčšenie a bude to pôsobiť prirodzene a decentne. Ja som v mladosti chodila 1- 2x do roka a vždy mi pichla cca 0,5 ml. Už som 5 rokov nebola (tehotenstvá, deti, rodičak, nedostatok času na seba) kyselinu mám už tak 3 roky preč z pier. A pôjdem zase, lebo to vyzeralo dobre.

anonym_dd65da
25. nov 2025

45 ročná žena má mať dostatok rozumu na to, aby jej bolo jasné, že žiaden botox nepotrebuje. Týmto sa zaoberajú bežne 20 ročné mladé ženy čo ešte nemajú rozum pohromade.

nicoletta98
25. nov 2025
@anonym_dd65da

45 ročná žena má mať dostatok rozumu na to, aby jej bolo jasné, že žiaden botox nepotrebuje. Týmto sa zaoberajú bežne 20 ročné mladé ženy čo ešte nemajú rozum pohromade.

@anonym_dd65da komplexy si rieš u psychologičky, nie v komentároch

nikha2809
25. nov 2025
@anonym_dd65da

@anonym_dd65da ona sa ale pyta na zvacsenie pier, nie na botox 😀

nikha2809
25. nov 2025

@anonym_autor a autorka ja som bola na prvy krát dat 0.5 ml a o dva týždne som šla na dopich.Poom som bola ešte o pol roka na 0.4 ml a uz konečne mám vrchnú peru.

iwesska
25. nov 2025

Nie je to vhodne pre zenu v ziadnom veku. Akakolvek jemna uprava tvare moze byt, ale pery nechajte perami,lebo cela ta mimika pier uz z dialky krici,ze su umele. A mozete si akokolvek mysliet,ze to nie je vidiet,kazdy to zbada. Radsej prirodzene male/tenke jemne pery,ako takze,ze nevies,ci nepotrebuje dotycna prvu pomoc a nema anafylakticky sok🙈

princessivi
26. nov 2025

@anonym_autor Jasne, urcite do toho chod. Praveze vekom pery stracaju objem a hydrataciu a vypln perami KH ti pomoze navratit mladistvy vzhlad 💋 Pri vybere dobreho Dr tvoje pery oziju. A ak by sa ti to nahodou nepacilo, jednoducho uz nepojdes, KH sa vstrebe sama, ale to ze nebudes spokojna si nemyslim ze sa stane.

anonym_d8d64e
26. nov 2025

@anonym_autor
Určite áno,určite do toho choď. A taktiež by bolo dobré zvážiť aj vzhľad vonkajších pyskov ohanbia a tiež poslednú dobu letí aj bielenie análu. Určite treba nad tým popremýšľať. 👌

nikha2809
26. nov 2025
@anonym_d8d64e

@anonym_autor
Určite áno,určite do toho choď. A taktiež by bolo dobré zvážiť aj vzhľad vonkajších pyskov ohanbia a tiež poslednú dobu letí aj bielenie análu. Určite treba nad tým popremýšľať. 👌

@anonym_d8d64e prečo jej to milý anonym nenapíšeš pod svojim nickom?Hanbiš sa za svoj názor?

anonym_6385bc
26. nov 2025

Jasne, len chod, aspoň potom aj ty môžeš byť pani káčerová

princessivi
26. nov 2025
@anonym_6385bc

Jasne, len chod, aspoň potom aj ty môžeš byť pani káčerová

@anonym_6385bc Mas mylne info, najpr ze do pier sa picha botox, potom ze napichane pery = kacacie a posledne ze zeny si davaju upravovat vonkajsie pysky, ale nie vonkajsie, ale vnutorne labia minora sa upravuju z roznych dovodov (najcastejsie si to nechavaju upravit po porode/och do povodneho stavu). Ty budes urcite chlap. Ved na co to citas a komentujes, ked sa do toho nerozumies? Myslim, ze je kazdeho vec, co si da na sebe urobit a co nie. A ked nemas co pozitivne poradit, tak radsej pssssst 🤫