icon

Kedy poisťovňa prepláca úpravu viečok?

janaspa
3. nov 2024

Vek 45r foto v prílohe. Kedy prepláca poisťovňa?

Kedy poisťovňa prepláca úpravu viečok?Kedy poisťovňa prepláca úpravu viečok?
Strana
z2
oblaacik
3. nov 2024

@janaspa blefaroplastiku poistovna nepreplaca, je to esteticky zakrok.

janka_23
3. nov 2024

@janaspa musis zájsť na očné, tam sa poradiť s lekárkou a ona ti povie ci máš šancu na preplatenie. Prepláca sa vtedy keď je previs koze veľmi veľký, že kvôli tomu zle vidíš.

eliska13
3. nov 2024

@janaspa moja mama bola u očnej, že potrebuje silnejšie okuliare, že ju bolia oči atď ..a problém boli ťažké viečka.Takze, ak očná napíše, že to je zdravotný problém časť ti preplatia pozistuj si to

janka_23
3. nov 2024

@oblaacik za určitých okolností zo zdravotných dôvodov prepláca. Mama mojej kolegyne bola na jar a mala preplatene od poisťovne. Treba aby dal očný lekár odporučenie na úpravu viečok

biba_18
3. nov 2024

vo veku 45 ti to nepreplatia

biba_18
3. nov 2024

@janka_23 koľko má mama kolegyne?

pribinak
3. nov 2024

Ja viem že toto sa nepytas a tému som otvorila len tak, ale daj si pichnúť aj tu vrásku medzi očami (nemyslím to v zlom)
Máš ju už dosť hlbokú

rozkvet1
3. nov 2024

@oblaacik presne tak. Blefaroplastika je plastika ako každá iná. Nezáleží na veku, treba zájsť za plastickým chirurgom na konzultáciu. Treba ale nájsť dobrú kliniku a doktora ktorý to spraví pekne

janaspa
autor
3. nov 2024

@pribinak čím?

pribinak
3. nov 2024

@janaspa asi botox alebo kyselina hyalu. Nie som odborník, ale urob si extra tému a baby ti poradia

biba_18
3. nov 2024

@janaspa @pribinak na takúto hlbokú už len kyselina hyaluronová…

janka_23
3. nov 2024

@biba_18 niečo cez 50

biba_18
3. nov 2024

@janka_23 je to divné. mne moja očná povedala že do 60 nemám šancu - a to sa mi zrak kazí rapídnou rýchlosťou…

janka_23
3. nov 2024

@biba_18 a teraz ma napadlo ze mal preplatene aj muž mojej kamošky lebo on už kvôli tej koži ani nevidel ma tiež 50.
Od mojej očnej viem, ze lekári do tých odporúčani veľmi nechcú ísť tak radšej odhovoria.

oblaacik
3. nov 2024

@janka_23 aha, tak to je super v tom pripade, nevedela som.

janka_23
3. nov 2024

@oblaacik mam dva čerstvé prípady v okolí tak zato viem ze za určitých podmienok preplatia. Ale asi nie je také jednoduché dostať sa k tomu ako tu už baby spomínajú. Autorka ale za pokus nič nedá, ja by som na jej mieste skusila

stanulienkat
3. nov 2024

Poisťovňa ti to prepláca keď máš viečka v zornom poli a obmedzuje ťa to vo videní. Ty si mohla investovať a už si mohla ísť pred niekoľkými rokmi. Na 45 rokov to máš veľmi veľke.

tiezjedna
3. nov 2024

@oblaacik prepláca, ale musí to byť indikované 👍

pictbridge
3. nov 2024

@biba_18 blbosť kamoške preplatili a ma 45 bola na jar tohto roku .

biba_18
3. nov 2024

@pictbridge neviem prečo hovoríš blbosť - ja mám takúto skúsenosť!! očiarka mi povedala že mi to ani nebude predpisovať… kks, čo ty vieš prečo to tvojej kamoške preplácali…

krasneleto
3. nov 2024

@biba_18 to nie je o veku, ked sa posudzuje preplatenie poistovnou.. ale o tom, ako velmi to ovplyvnuje zrak samotny...

krasneleto
3. nov 2024

@biba_18 vymen ocnu.. .tej tvojej sa zjavne nechce papierovat a postavit sa za odporucanie... pokial naozaj ovplyvnuje previs tvoj zrak, nie je dovod neindikovat

pictbridge
3. nov 2024

@biba_18 napísala som blbosť na tvoju vetu. Blafero poistovna nepreplaca je to estetický zákrok. Nie nieje to len estetický zákrok. Kamoška doslova nevidela mala tie viečka tak padnute. Preto jej očná dala odporúčanie a poistovna jej to preplatila.

kiki68
3. nov 2024

Suseda mala uz druhu, prvu mala okolo 55, teraz v 67 zase, poistovna to hradi, ked je dovod. Takze moze to byt aj hradene, ak je to prekazka pre zrak ako taky.

macatt
3. nov 2024

Ak by preplatila poisťovňa, nebude robiť zákrok plastický chirurg, lebo oni zmluvu s poisťovňami nemajú..
Sú plastickí chirurgovia, ktorí robia tento zákrok za 450-550€ tak radšej by som si ho plne uhradila, lebo urobia zákrok estetickejšie (zoberú viac kože, výberú tuk, aj jazva sa zahojí, že ju vôbec nevidno)

eeffka
3. nov 2024

Mama bola, odporucanie od ocnej, zadarmo

biba_18
3. nov 2024

@pictbridge ja som nič o estetickom zákroku ale nepísala…

biba_18
3. nov 2024

@pictbridge a k tomu či tvojej kamoške to preplatili - pozri ešte raz na fotku autorky… detto
@krasneleto - mne sa zhoršuje zrak, ale viečka mi vo “ výhľade” nezavadzajú tak že by som cez ne nevidela

janaspa
autor
3. nov 2024

@pictbridge mala to oveľa horsie ako ja?

pictbridge
3. nov 2024

@janaspa no mala to horšie už mala doslova previs cez oko . Ale neviem ja by som to neriešila takto cez poisťovňu lebo nemáš veľmi možnosť výber lekara. Určite by som sa zamerala na plastickú chirurgiu teda estetika majú to tam určite lepšie . Kamoške to na prvýkrát neurobili dobre lebo to niesu taky odborníci a musela ísť ešte raz. Odobrali jej úplne malo kože ani to nebolo na prvýkrát vidno . Potom musela asi 2 mesiace čakať a rezali ju znova. Ja sa chystám tiež o 2 roky na 40 tku si doprajem a mam vybraného lekara Dr.Andrej Divok ma krásnu prácu.

Strana
z2