Kedy poisťovňa prepláca úpravu viečok?
Vek 45r foto v prílohe. Kedy prepláca poisťovňa?

vo veku 45 ti to nepreplatia
Ja viem že toto sa nepytas a tému som otvorila len tak, ale daj si pichnúť aj tu vrásku medzi očami (nemyslím to v zlom)
Máš ju už dosť hlbokú
Poisťovňa ti to prepláca keď máš viečka v zornom poli a obmedzuje ťa to vo videní. Ty si mohla investovať a už si mohla ísť pred niekoľkými rokmi. Na 45 rokov to máš veľmi veľke.
@biba_18 blbosť kamoške preplatili a ma 45 bola na jar tohto roku .
@pictbridge neviem prečo hovoríš blbosť - ja mám takúto skúsenosť!! očiarka mi povedala že mi to ani nebude predpisovať… kks, čo ty vieš prečo to tvojej kamoške preplácali…
@biba_18 to nie je o veku, ked sa posudzuje preplatenie poistovnou.. ale o tom, ako velmi to ovplyvnuje zrak samotny...
@biba_18 vymen ocnu.. .tej tvojej sa zjavne nechce papierovat a postavit sa za odporucanie... pokial naozaj ovplyvnuje previs tvoj zrak, nie je dovod neindikovat
@biba_18 napísala som blbosť na tvoju vetu. Blafero poistovna nepreplaca je to estetický zákrok. Nie nieje to len estetický zákrok. Kamoška doslova nevidela mala tie viečka tak padnute. Preto jej očná dala odporúčanie a poistovna jej to preplatila.
Suseda mala uz druhu, prvu mala okolo 55, teraz v 67 zase, poistovna to hradi, ked je dovod. Takze moze to byt aj hradene, ak je to prekazka pre zrak ako taky.
Ak by preplatila poisťovňa, nebude robiť zákrok plastický chirurg, lebo oni zmluvu s poisťovňami nemajú..
Sú plastickí chirurgovia, ktorí robia tento zákrok za 450-550€ tak radšej by som si ho plne uhradila, lebo urobia zákrok estetickejšie (zoberú viac kože, výberú tuk, aj jazva sa zahojí, že ju vôbec nevidno)
Mama bola, odporucanie od ocnej, zadarmo
@pictbridge ja som nič o estetickom zákroku ale nepísala…
@pictbridge a k tomu či tvojej kamoške to preplatili - pozri ešte raz na fotku autorky… detto
@krasneleto - mne sa zhoršuje zrak, ale viečka mi vo “ výhľade” nezavadzajú tak že by som cez ne nevidela
@pictbridge mala to oveľa horsie ako ja?
@janaspa no mala to horšie už mala doslova previs cez oko . Ale neviem ja by som to neriešila takto cez poisťovňu lebo nemáš veľmi možnosť výber lekara. Určite by som sa zamerala na plastickú chirurgiu teda estetika majú to tam určite lepšie . Kamoške to na prvýkrát neurobili dobre lebo to niesu taky odborníci a musela ísť ešte raz. Odobrali jej úplne malo kože ani to nebolo na prvýkrát vidno . Potom musela asi 2 mesiace čakať a rezali ju znova. Ja sa chystám tiež o 2 roky na 40 tku si doprajem a mam vybraného lekara Dr.Andrej Divok ma krásnu prácu.

@janaspa blefaroplastiku poistovna nepreplaca, je to esteticky zakrok.