Labioplastika

bebicek1
25. apr 2025

Ahojte žienky. Už veľa rokov ma trápili veľké pysky ohanbia až som sa to napokon konečne odhodlala riešiť.
Som 1 deň po zákroku. Zákrok prebehol v lokálnej anestézii, klamala by som keby poviem že tie injekcie neboleli. Ale nieje to nič čo by žena nezvládla kedže je to len pár sekundová bolesť. Potom už necítite nič. Celková operácia trvala do 45 minút. Mám vnútorné stehy ktoré sú rozpustné a 3 klasické na každej strane. Po operácii som si chvíľku poležala na posteli a napila som. Keďže som nemala odvoz a musela som odšoférovať domov, sestrička chcela chvíľku počkať pretože niektorým ženám po vypršaní anestézi môže nastať triaška a podobne. U mňa naštastie nenastala tak po cca 20.minutach som nasadla do auta. Keď odznela anestéza dala som si flektor a išla som 1x na wc. Do nohavičiek vám dajú gázu naplnenú klasickou neparfumovanou vatou ktorú si mám vymieňať prvé 3 dni. Miesto je opuchnuté a gázu mávam krvavú ale to je v prvé dni normálne. Noc bola náročnejšia, dala som si pod riť vankúš ktorý sa dáva na cestovanie na krk veľmi mi to pomohlo znížiť tlak (odporúčam). Nemôžem povedať žeby to bolelo, pripisujem to k páleniu ako keď máte naozaj silný zápal. Ráno som sa zobudila a nič ma nebolí. Pálenie odznelo. Oblasť je dosť napuchnutá ale to je normálne.
Čítala som tu v iných príspevkoch na túto tému že si to umývajú čistou vodou a pod., mne to bolo zakázané. Prvých 7 dní čiže do prvej kontroly to nemôže prísť do styku s vodou. Nemám sa vôbec sprchovať až v deň pred kontrolou si môžem miesto jemne umyť s vodou ale len oblasť okolo. Ak Vás niečo zaujíma kľudne sa pýtajte. 🙂

adeladulova
25. apr 2025

👍 držím palce a skore uzdravenie, tiež o tom uvazujem po druhom pôrode, po odkojeni. Prosím môžeš napísať mesto kde ti to robili? Kliniku?
Je skvele ze sa o tom nebojis hovoriť, máš môj obdiv 🥰

bebicek1
autor
25. apr 2025

@adeladulova Chcela som napísať celkovo priebeh, lebo stále mi to príde ako trošku tabu téma a tým pádom ženy nevedia prísť k pravdivym informáciám.
Robili mi to v Trnave pán doktor MUDr. Ján Bumbera.

lulazajo
22. máj 2025

@bebicek1 prosim kolko ta to vyslo?

bebicek1
autor
23. máj 2025

@lulazajo do 700€ . A neľutujem vôbec. Mala som síce menšie komplikácie ale ono všetka bolesť pominie.