Mám ísť na operáciu nosa alebo nie?
Ahojte. Mám nos po dvoch urazoch.Ten poslwdny sposobil, ze sa mi trocha prepadol chrbat nosa.nie som spokojna s nim.
Bolieva ma hlava a pri predklone mi byva aj nevolno
Taham to takto uz 6 rokov, ale na operaciu sa nojim ist.
Mam obavy, ze niwco sa mi.nwbudw pacit .
Mam uz 44 rokov a na reopky by som uz nechodila.
Ďakujem za rady a skuswnosti.
Vzdy sa musi pacient rozhodnuť sám. Ja ľudom na oper.sálach verím,takze ja by som šla.
@janinah dakujem
Cakala som, ze tu bude otazka na plastiku lebo "vyzor", ale tu je to aj o zdravi, nevahala by som a riesila to. Aj za cenu moznej reoperacie, je to zivy organizmus, nie vzdy vsetko reaguje dobre a hned na prvy krat. Mas len 44, nie 84, este budes 100x lutovat ked nepojdes. 🙂 Drzim palce.
Keď ti to robí aj zdravotné problémy, neváhala by som. Jedna vec je estetika a druhá to,že zrejme sa ti zle dýcha, podľa toho,čo píšeš.
Moj ex mal nos zlomeny niekolko krat, zlomenu prepazku, cely krivy. Casom na jednu dierku uz nevedel dychat. Isiel na operaciu a nemoze si vynachvalit. To bola taka ta zdravotna. Neskor isiel aj na taku esteticku a lutuje, ze to vsetko nepodstupil podstatne skor. Mal nieco pred 50siatkou, ked mu robili druhu operaciu. Prvu mal skor, mozno pred 40tkou. Alebo aj skor.
Nedycha sa mi vylozene ,ze by som sa nenadychla jednou nosovou dierkou.Skor tak,ze jednou sa mi dycha o nieco horsie.Tie pocity na zvracanie,ako ke y to slo od rych miest,nosovy koren,hlava,oci,..to obcas musim zastavit a oddych uplne
Moj ex mal nos zlomeny niekolko krat, zlomenu prepazku, cely krivy. Casom na jednu dierku uz nevedel dychat. Isiel na operaciu a nemoze si vynachvalit. To bola taka ta zdravotna. Neskor isiel aj na taku esteticku a lutuje, ze to vsetko nepodstupil podstatne skor. Mal nieco pred 50siatkou, ked mu robili druhu operaciu. Prvu mal skor, mozno pred 40tkou. Alebo aj skor.
@anonym_62493e ved to,ze rozhodovanie je velmi tazke,mam male doeta,o to tazsie .No predstava,ze by.mi to monlo pomoct,mi ide v hlavecelych 6 rokov..Snad by mi to niekto opravil aj cez poistovnu..I ked v mojom pripade by asi museli pouzit aj step na upravu vysky chrbta.Takze asi aj nasetrit potrebujem.Hlavme sa uz rozhodnut
.
@anonym_62493e ved to,ze rozhodovanie je velmi tazke,mam male doeta,o to tazsie .No predstava,ze by.mi to monlo pomoct,mi ide v hlavecelych 6 rokov..Snad by mi to niekto opravil aj cez poistovnu..I ked v mojom pripade by asi museli pouzit aj step na upravu vysky chrbta.Takze asi aj nasetrit potrebujem.Hlavme sa uz rozhodnut
.
@elizabeth88 ale prestan, je to celkom bezna operacia, denne ich robia niekolko. Jasne, stat sa moze cokolvek, ale skor ta zrazi auto. Pokial mas zdravotny problem, tak operaciu preplati poistovna. On aj na tej estetickej neplatil, alebo len malu cast - lebo stale sa primarne riesil zdravotny problem.
On sa nebal operacie, len stale nemal cas.
.
@elizabeth88 tak toto rozhodovanie mi vobec nepride narocne, si mlada zdrava , robi ti to vazne problemy , lebo nemoct poriadne dychat je dost zavazne.Ty si si uz asi na to zvykla tak sa ti to nezda az take strasne , ale urcite to nie je dobre , ked si to uvedomujes.
@elizabeth88 ale prestan, je to celkom bezna operacia, denne ich robia niekolko. Jasne, stat sa moze cokolvek, ale skor ta zrazi auto. Pokial mas zdravotny problem, tak operaciu preplati poistovna. On aj na tej estetickej neplatil, alebo len malu cast - lebo stale sa primarne riesil zdravotny problem.
On sa nebal operacie, len stale nemal cas.
@anonym_62493e skusim najst niekoho v Ba a pojdwm na kknzultaciu🙂
@elizabeth88 bola som na plastike nosa kedze ten moj vyzeral ako Adelin. Lutujem ze som nesla skor, ale co uz. Vobec to nebolelo ale pn som bola dva mesiace lebo velmi trva kym to odpuchne a ja som nechcela aby okolie vedelo ze mam plastiku. Vzdy to popriem alebo zmenim tému. Nemienim sa o tom rozpravat s ludmi ktori maju male nosy a nikdy nepochopia co za komplexy mozme z toho mat
@elizabeth88 bola som na plastike nosa kedze ten moj vyzeral ako Adelin. Lutujem ze som nesla skor, ale co uz. Vobec to nebolelo ale pn som bola dva mesiace lebo velmi trva kym to odpuchne a ja som nechcela aby okolie vedelo ze mam plastiku. Vzdy to popriem alebo zmenim tému. Nemienim sa o tom rozpravat s ludmi ktori maju male nosy a nikdy nepochopia co za komplexy mozme z toho mat
@anonym_7c4fb4 dakujem za skusenost.Super, ze si spokojna.
Rozmyslam,ci mam ist do Petrzalky, Ruzinova ci k Sv.Michalovi. Kde su na moj problem najvhodnejsi s prepadnutym chrbtom nosa a vkladani stepov.
Ak nahodou niekto viete poradit .
Rozmyslam,ci mam ist do Petrzalky, Ruzinova ci k Sv.Michalovi. Kde su na moj problem najvhodnejsi s prepadnutym chrbtom nosa a vkladani stepov.
Ak nahodou niekto viete poradit .
@elizabeth88 to musis ist na viacero konzultacii. Tá ti vela napovie
@elizabeth88 to musis ist na viacero konzultacii. Tá ti vela napovie
@anonym_7c4fb4 takze ideal na vsetky 3. Kedze chcem cez poistovnu,ine varianty asi nebudú. Takze sa asi objednam postupne vsade.Vdaka za tip.

Vzdy sa musi pacient rozhodnuť sám. Ja ľudom na oper.sálach verím,takze ja by som šla.