icon

Mastopexia pred tehotenstvom. Máte skúsenosti?

lenica11
27. máj 2026

Ahojte je tu nejaká žena slečna ktorá si dala urobit mastopexiu pŕs (nie silikóny) pred tehotenstvom prosím? 🍒

Ďakujem 🫶

anonym_e3f7d6
27. máj 2026

Ja

anonym_a7d810
27. máj 2026

@lenica11 počkala by som rozhodne so zvacsenim aj zmensenim PO tehotenstve... teda pokial sa nebavime o zmenseni 10 rokov pred planovanym tehu.... tehotenstvo a prirastok hmotnosti nove zmensene prsia vyrazne ovplyvni vo vacsine pripadov... rovnako ako silikony... naco teda platit take velke peniaze za efekt, ktory nemusi byt po tehu zelany? opat zaplatit, opat rekonvalescencia atd... za mna rozhodne pockat

lenica11
autor
27. máj 2026
@anonym_e3f7d6

Ja

@anonym_e3f7d6
Mohla by som vedieť kde a cenu prosím

lenica11
autor
27. máj 2026
@anonym_a7d810

@lenica11 počkala by som rozhodne so zvacsenim aj zmensenim PO tehotenstve... teda pokial sa nebavime o zmenseni 10 rokov pred planovanym tehu.... tehotenstvo a prirastok hmotnosti nove zmensene prsia vyrazne ovplyvni vo vacsine pripadov... rovnako ako silikony... naco teda platit take velke peniaze za efekt, ktory nemusi byt po tehu zelany? opat zaplatit, opat rekonvalescencia atd... za mna rozhodne pockat

@anonym_a7d810 žiaľ áno je to daň na to trhu plánujem tak o 5 rokov

anonym_e3f7d6
27. máj 2026
@lenica11

@anonym_e3f7d6
Mohla by som vedieť kde a cenu prosím

@lenica11 v nitre, ale uz pred viac ako 10 rokmi, takze ta cena bude inde..

anonym_a7d810
27. máj 2026
@lenica11

@anonym_a7d810 žiaľ áno je to daň na to trhu plánujem tak o 5 rokov

@lenica11 je to na kazdeho uvazeni... pokial ti to financne moznosti umoznuju do seba investovat 2x 4 tis orientacne.... tak je to v poriadku... pokial nie, pockaj...

princessivi
27. máj 2026

Ved sa pridaj do skupiny Silikonove prsia, tam ti zienky poradia a mozes pozriet recenzie na Dr