icon

Máte skúsenosti s mastopexiou?

7. aug 2026

Uz dlhsi cas mam problem najst vhodnú podprsenku na moje väčšie ale hlavne tazke prsia. Aj s tymi najhrubsimi ramienkami sa mi podprsenka velmi zarezáva do ramien. Mam uz veľké bolesti, brnia mi ruky. Takze sa uz dlhší cas odhodlavam na mastopexiu. Ale mam veľký strach. Ze budem mat bolesti, ze mi zostanú skarede jazvy, ze sa nieco pokazí a ja budem lutovat. Musim to riesit lebo s tymi bolesťami uz neviem žiť tak ma prosim tie, ktore mate skusenosti trochu povzbudte 😊 viem ze je tu skupina, ale tam sa nedá pisat ani prispieť anonymné takze tam iba čítam príspevky a preto píšem radšej sem

anonym_a2b40a
7. aug 2026

@anonym_autor myslím tzv. mamaplastiku? Na to sa odhodlávam aj ja. Už nevládzem. Dnes mi aj môj muž povedal, že naozaj tie prsia sú extrémne ťažké a že ma podporí v operácii. Len sa bojím kde...

anonym_29eb64
8. aug 2026

@anonym_autor ahoj,pridaj sa so skupiny na MK,volá sa plastické operácie pŕs alebo niečo také..riešia tam aj mastopexiu. Sama som to po pôrode absolvovala. Mne to pomohlo

autor
8. aug 2026
@anonym_29eb64

@anonym_autor ahoj,pridaj sa so skupiny na MK,volá sa plastické operácie pŕs alebo niečo také..riešia tam aj mastopexiu. Sama som to po pôrode absolvovala. Mne to pomohlo

@anonym_29eb64 viem ze taka skupina tu je, som v nej. Len tam sa nedá pisat anonymne, príspevky som čítala len hľadám nejake povzbudenie pretoze mam veľký strach